| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 7994  [Dalších 7094 >>]
Beruška9 19102
11.12.2007 15:03:52
Aha, tak to jo :-D! Ale přesto bych si dala bacha :-D:-D:-D! Kde se to kupuje takové bezplísňové listí?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
11.12.2007 15:00:10
Míšo ale ty jsou vypěstované ve skleníku přímo k účelu aranžování takže to asi tak žhavý nebude:)Ale chápu tvoji averzi v současné době na vše kde by mohla ta mrcha být:):)
Beruška9 19102
11.12.2007 14:37:31
Vendy, bacha, v tom listí je strašně moc plísně :-(! Ale vypadá to nádherně!
Ronda 3303
11.12.2007 12:08:03
Ahoj holky,

tak u nas ta ryma nastesti uz odchazi, nastesti nic horsiho. V patek meli Danik ve skole vanocni predstaveni, bylo to moc krasny, obcas se mi hnali slzy do oci, narozdil od ostatnich maminek, asi jsem cvok:-)Me vzdycky dojima, jak uz jsou sikovny a jak si to supr nacvicili, trvalo to pres hodinu a taky ty vanocni pisnicky co zpivali, proste vsechno dohromady.
V sobotu jsme meli naplanovany s m kino, ale nakonec jsme zasli "jen" na veceri a konecne jsme meli cas si popovidat, m je totiz ted dost pryc a zitra zase jede. Ale bylo to super, vycistila jsem mozek:-D

Vendy krasa, hrozne se ti to tam hodi.....u nas to skoncilo stromeckem, zbytek v Cechach:-)
Maty je sikulka!!!
Miso, baracek na ceste - dobry!!
Holky, at jste brzo vsichni zdravi!

11.12.2007 11:40:18
holky co blbne te je to jednodušší než motat jehličí jsou to břečťanový listya prostě je přišpedlíš k polystyrenu a to zvládne každý:)
Jinak je vidět že to bylo všude.
Míšo tak co baráček a Bruníka ve školce závidím Maty teď trénuje na flétnu už hodinu problém je že fakt nemá sluch:):) ale Jonískovi se to docela líbí:)
Beruška9 19102
11.12.2007 11:28:51
Jaké listy :-O? Jakože spadané ze stromu? Vendy z tebe se při odmácícm pobytu ještě stane mistryně v tvořeníčku :-D!

Gary taky špatně spal, myslím, že luna a přijde ochlazení, ty děti jsou úžasné radary!

Bruník je po více než třech týdnech ve školce, je to slastné, že tady nevisí ječíc na lustru ale normálně jemi po něm smutno, hlavně ráno, jak radostně naskakoval do basíku a ostatní děti skandovaly Bruno je tu!
12157
11.12.2007 11:16:25
Vendy - nechec pařit? zuby? růstový spurt? dany to má taky, al eon je marod tak je to jasné...

Teda polystyren a na něm listy. jsi dobrá! vendy tvořitelka, fakt máš talent!

11.12.2007 10:55:45
Adel to zelení jsou kvádry z polystyrenu a jsou obalené listy respektive listy přišpendleny červenými špendlíky:):)a k tomu dodány ozdoby a na to červená svíčky:):)
Holky dnešní noc byla peklo JOník každou chvíli vzhůru nevíte nějaký úplněk či co???
12157
11.12.2007 9:07:49
Vendy - matylda i ty zasloužíte velkou poklonu jak hezky jste to zvládly! já ani nevěděla že bránice se dělí na levou a pravou. no budu držert palečky ať to dotáhnete do dokonalosti a ta levá bránice začne fungovat.
No a ten věnec-čtverec to je teda něco.

Netko - je vidět že se pohybujetze ve vybrané společnosti, taDY KOLEM NÁS DĚTI V SONINĚ VĚKU JEŠTĚ ANI NEPOZNAJÍ BARVY :) teda některé. máme tu geniálního chlapečka který umí očítat do 100 a hraje mraky PC her a to dost složitých. ale ten má (bohužel) zřetelné nedostatky zase jinde (nemůže za to). naši kamarídi soňku spíše přečnívají ve sportech... zatím co sonička překonávíá strach z vody tak oni užř se dávno potápí, zatím co ona se učí nebát jízdy na kole z kopečka oni už snímají bočnbí kolečka.. a začínají bruslit a lyžovat a tak. to nám nehrozí. jsem ráda a jsečm pyšná za katždý pokrtok který soňaka udělá, nicméně atlet ani baletka z níá asi nebudou. I zasloužilé sokolnice občas žasli na d tím, jak "složitě" a nemotorně lze některé překážky zdolávat :o)))) ale má zase vůli a zkouší to i když jí to nejde. od ledn azačneme zase sokolit, to pro ni bylo moc fajn, teď se to kryje s ingliš, od ledna sonička začne druhý rrok HD a bude se mněnit doba kurzu, budu bojovat za přesunutí jinam aby jsme toho sokola zvládali.

Jionak obě děti i já máme rýmu, všem nám slezla do krku, soňa má krk rudý jak opica prdel, tak mažeme k Mudr. mé odhodlání zvládnout to jen čajíčkama a mořskou vodou po druhé třetí probdělé noci mizí v nenávratnu, tzeplotu sice nemají, ale evidentně jim je zle. jakož i mně :( jakož i M (ale ten to má po flámu).

Tož tak

L9
Mammita 25947
11.12.2007 7:26:25
Ahoj holky!
Všem marodům přejeme brzké uzdravení!
Vendul, to je nádhera! Jsi šikulka! To zelené jsou nějaké kvádrové svíčky? Vypadá to fakt moc pěkně.
U nás taky docela peklo, Bety dostala po dvou měsících soplení atb, ale ty už zabírají, tak snad lepší. Ovšem včera jsem byla pryč a vrátila jsem se a Maty měl horečku, kašlal a byl úplně mimo :(. Já jenom doufám (!) že to je tím prvním rokem ve školce a děti se brzy srovnají.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 7994  [Dalších 7094 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.