Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
10.12.2007 23:10:14
jo a ještě jsme dodala nové foto na rajče tak kdyby jste náhodou chtěli mrknout tak tady
http://matyjony.rajce.idnes.cz/ |
|
|
10.12.2007 22:51:29
a když jsme u toho chlubení tak koukejte co jsme vytvořila:)
![]() a ![]() |
|
|
10.12.2007 22:19:50
Míšo tak co baráček už stojí???A co zdraví už se to lepší když se blíží dům???
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
10.12.2007 21:57:41
Vendy, je jasné, že jste nejšikovnější! Držíme stále palce.
|
|
|
10.12.2007 21:26:17
Tak jsme dneska byli s Maty na kontrole u své kardioložky a vše O.K. bez výpotků a kontrola až v dubnu. Takže mám radost potvrdila tedy že levá bránice stále nefunguje ale taktéž potvrdila že jí skoro nepotřebuje a že to nemá na nic vliv. Takže stejně ještě čekám že se to spraví a stejně mám velikou radost no chtěla jsme se jen pochlubit:):):)jak jsme šikovné
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
10.12.2007 12:19:59
Jo a včera jsem se konečně dokopala a v 18 hodin večer začala dělat s Nikem těsta na cukroví. Snad to dneska s M upečou. Nik si pořídil, tuším, že v Tesku, velký kyblík s barevnými vykrajovátky. Moc se těší jak bude vykrajovat dinosaury, žirafy, letadla a náklaďáky. Chtěla jsem ještě zadělat těsto na perníčky, ale namáme perníkové koření a není tu v okolí k sehnání.
Jinak momentálně žiju pro středu večer. Nerozhání mne ani to, že probíhá audit, na který absolutně nemám nic připravené, protože jsem se snažila uplynulých 14 dní poctivě ležet a ve firmě vyřizovat jen to nejnutnější. Ve středu totiž jdeme s M na Joe Cockera. Já se tak těším! Jak jsme byla nemocná, tak jsme s M ani neoslavili výročí, tak si to vynahradíme. Akorát hrozí, že bude muset hlídat brácha, který nám dal ty lístky k narozenám, protože o víkendu lehla naše hlídací babi. Ale to mne taky nerozhází, Nikola má bráchu na háku, tak to spolu určitě zvládnou, hihi |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
10.12.2007 12:07:29
Míšo,
tak už k vám ty kamiony dorazily, ne? Teď už to bude v cuku letu. Mám několik odkazů na průběh montovaných staveb a docela blednu závistí nad tou rychlostí výstavby. Naši právě chtějí taky montovaný. Jenže cihla je cihla. Maximálně ještě ustoupím na YTONG a dál ani krok, hihi Jinak bych si taky přála rychlou výstavbu, ale při našem štěstí, nevím nevím... Lí, náš Nikola má možná všeobecné znalosti z oblastí, které obvykle 3leté děti nezajímají, ale absolutně ignoruje počítání a čtení. Písmena a čtení je mi šumák, má na to času dost, ale počítání mne přiznám se trochu zlobí. Za jeho obvyklé 1,2,3,7,15 mi létají blesky z očí, hihi My zase máme v okolí děti, které jsou stejně staré a daleko klidnější než Nik a umějí číst, počítat pomalu do 100 a jeden dokonce i některá slova napsat. Ještě jednu zálibu Nik má. Při fotbale nebo hokeji stále zkoumá, která barva jsou naši, hihi A moje osoba sportovním děním nepoznamenaná, většinou neví. Tak mu jednu z těch dvou vždycky řeknu a on pak poctivě fandí a křičí GÓL! Červená karkulka byla první pohádka, kterou znal. Jistě si vzpomínáte jak mne s ní vždycky praštil po ránu do hlavy, abych pochopila, že si chce číst, hihi říkal jí tehdy KAKUA. Krteček ho nikdy nebral, myslíme si protože moc nemluví. Za to se hned zamiloval do Shreka, Nema, žraloka, tučňáků, spláchnutýho Rodnyho nebo teď do kuchaříčka Remyho. No a stálice je Bořek s Bleskem. Vánoční výzdobu taky ještě nemáme. Ona ani moc není kam dát. Nalepíme s Nikem WC obrázky na okna a dveře. už jsme s Nikem namalovali vánočního medvěda. Vánoční kaktus taky kvete. Jinak u nás ještě nosí dárky i stromeček Ježíšek, takže stromeček zdobíme tajně. Letos asi budeme mít modrostříbrný, pokud stihnu seznad stříbrné ozdoby, hihi Pokud chcete dělat ozdoby s dětmi, tak super jsou popkornové řetězy, řetězy z pozdzemnice olejné nebo slepované kroužky barevného papíru. Popkorn nebo oříšky se navlékají jehlou, takže musíte samy vědět, zda to děti zvládnou či nikoliv. My jsme tak navlékali v Jeseníkách i houby na sušení a Nika to děsně bavilo. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
9.12.2007 13:43:49
Netko, tak to bych Ti přála, kopnout na jaře do země a na vánoce bydlet, budu Vám silně držet palce. MMch první polovina nášeho domu byla viděna u Prahy na 6 kamionech!
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
9.12.2007 13:41:35
Lí, právě jsem poslala manžela pro haldkou mouku a nový foťák, protože včera ten starý zapoměl na střeše auta, jsem zvědavá, co donese :-D!
Pohlavní choroby jsou potřeba, ale nejdřív bych důkladně udělal osvětu kolem rozmnožování a antikoncepce :-D! Popeláře taky známe i reciklaci a třídění odpadu protože se v tomhle snažíme býti ekologičtí a pryč jsou doby, co jsme na procházce pronásledovali kukavůz, jednou popelář nabídnul té hezké holčičce Bruníkovi švihadlo, jehož původ byl jasný, ale nedovolila jsem si odmítnout, jen jsem pak řešila, do které popelnice ho vyhodíme :-D! Oříšky na provázek :-O? Tak to netuším! |
| Lí | 12157 |
|
|
9.12.2007 9:23:16
Ahojky
Netko - opět solidní elaborát. je mi líto že je ti šoufl :o( A taky koukám co nik už zvládá :o))) hodláte ho dát pak rovnou na druhý stupeň??? to nic, soňa jen mluví anglicky zatím v jednoduchých větách :))) a ve školce se ted učí barvy (prý některé ty děti fakt ty barvy neumí!) a když se uč ptala jakou barvu mí sluníčko tak soňa s přehledem zahlásila že jelou čím toitálně odrovnala uč a zmátla své spolužáky. ale jinak číst ani psát ji ještě neučíme, miluje omlovánky, zvláště když je pak může rostříhat... a vůbec nejvíc ji baví (jakmile ji chvilku nehlídáme) tak smíchat všechny hračky a řádně promíchat, takže si následující zbytek dne hrajeme na popelky :o) Stále léčí pacienty, dává nás sponkym natáčky a melíry (proč utrácet na česací hlavu když může oškubat matku?). Má ale dobrý přehled v tom jak se učí mimina lozit, papat, kakat a tak :o) nácvik psaaní by jí sice byl asi užitečnější ale tohle ji prostě bere víc. encyklopedie nečteme, nás baví červená karkulka a krtek. Kam vozí popeláři odpad víme, jezdíme kolem smetiště :o) takže jsme out jen tak napůl. No prostě náš čas se točí kolem danielka a kamarádů a není jaxi čas :o) sonička má svou velkou lásku se kterou chodí plavat a každý pátek odpoledne si ho vyzvedne žze školky amá hod oma až do večera, už s ní dokonce nocoval i v posteli. nevím zda mám mít radost nebo zda ji mám poučit o pohlavníchj chorobách?!? Míšo - jak úpříjde baráček bude už líp, budete mít už jasný opěrný bod v tom všem marastu co vás potkal. Umím si představit znuděného bruníka, snička dnes zahlásila že se nudí když jsme odsávala nos danymu :o) Mno jinak jsme dnes strávbila noc nošením zasopleného danyho, a přemýšlela jsem jak to vlqastně vydržíš? jsi neskutečně siolná žena... já měla dost z téhle jedné noci. máme všichni rýmečku, tradiční zelenou.. snad to nikomu nikam nezateče a vyženem to mořskou vodou a aeukaplyptem. ale tak nějka tuším že máme do vánoc a zíábavu postaráno. Zpráva z maloměsta - nemůžu zadělat těsto na cukrtoví, včera jsme navštívila dva supermarkety aa ni v jednom nebyla hladká mouka!!! to je prčáááá :o) tak budeme dnes zase vyrábět ozdoby na stromeček. Máte nějaké typy? dnes začneme sušit pomeranče. poraďte mi někdo jak mám uvázat oříšky na špagátek?? Lí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.