Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
4.12.2007 12:48:19
Nazdárek ženský tak zdravím z domova. Maty celou noc spala jak kočička jenže já byla tak vystreslá že jsem za ní chodila snad každou půl hodinu. No a to zase asi vycítili malej námořník a od 1 do 4 ráno se chtěl jen nosit nesmělO se zastavit :) takže jsme si užila ranní vstávání . M už je zase pracovní ráno se matyldička chudák polécích pozvracela já byla tak vypalšená že jsme myslela že mám infarkt než to z ní všechno vylítalo bylo to samozřejmě po snídani. No jsme zvědavá kldy se s tím totrchu vyorvnám každé její zakašlání nebo zahekání vyskakuju a bojím snad to brzy přejde nebo si brzy zvyknu.
U nás taky novinka včera se Jonísek naučil z břicha otočit na záda takže už nehýká když chce zpátky:):) taky si myslím že mu rostou zuby ale nevím nevím nateklý už to má snad 3 měsíce:):).) |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
3.12.2007 14:59:16
ahojky ženy,
po dnešní poradně má Jonášek míry 57cm a 4,960kg Včera Klárka kreslila dopis pro Ježíška, dala ho za okno a já ho zapomněla jakože vzít, ta se ráno divila že si ho ježíšek nevzal,a le má to něco do sebe, ráno se oblíkla bez zbytečných řečí a kosmickou rychlostí na její poměry, hihi, ale už ho jdu teda vzít ted dopis než přijde ze školky, nebo ho tam možná raděj preventivně nechám do zítra:D jo, myslím, že ji trošku potrápím a nechám ho ješt za oknem, když se ani čerta nebojí:D |
| Ronda | 3303 |
|
|
3.12.2007 10:49:01
Ahoj holky,
tak sobotni oslava se moc povedla, nakonec prislo 24 deti!!!!, vsichni se bavili, jidla se hodne snedlo, Danik byl nadseny. Tak jsem rada, ze to mame zdarne za sebou. Ted jsem prisla ze skoly a i ohlasy od rodicu jsou supr..... Vcera tu bylo nic moc pocasi ale nam to vubec nevadilo, Danik si totiz rozbaloval vsech 24 darku, dokazete si to predstavit, meli jsme program skoro na cely den.....pak si s nima vsichni hrali, balicima papirama a krabicema jsme byli zavaleni a to nepocitam ty auta a motorky a roboty co dostal.....takze takove vanoce:-D No k veceru jsem si s nima pustila Tri orisky pro popelku, hrozne se jim to libilo a me to prijemne vanocne naladilo.....vcera fakt relaxacni den. Miso, Lidko, Netko, teda vy si to vybirate, preju rychle uzdraveni!!! Vendy, to musel byt super pocit videt tu radost, dokazu si predstavit, jak je to v nemocnici pro deti dlouhy a ty prijdes s timhle! Fotky teprve dodam..... Jinak ja jsem na MD uz 6. rokem, nasledky to 100% ma:-D ale nemenila bych. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
2.12.2007 22:25:26
Vendy, nejen na "obouch", ale určitě na všech, mi stačí náš počínající třetí týden bez školky :-D!
|
|
|
2.12.2007 22:23:00
Lidko tak neštovice to je hustý :) to jste jako byla celá rodinka kropenatá???
Rondo tak podle fotek se oslava povedl anebo to bylo něco jiného moc hezký a stejně tak Ifčo super fotky:):) |
|
|
2.12.2007 22:10:18
Ty krabe míšo ty si tedy užíváš tak ať už je lépe.
Netko to je taky drsný tak dlouho kašel. Ale hlásím že u nás bude určutě ještě měsíc izolace od školky a dětí takže celkem 3 měsíce bez většího kontaktu s dětma a doma s maminou - nemůžet to mít nějaké psychické následky:):) na obouch:):).) JInak zítra dopoledne zjistíme jest-li jí pustí zítra odpoledne a nebo v úterý:) Včera Matyldě přinesl brácha nafukavoacího NEMA nafouknutý jako balonek heliem a vechny děti z toho byly paf tak mi to dnes nedalo a koupila jsem jich pět byl na mě pohled s kočárkem a za sebou vlající nafouknutá zvířátka a kdo jste byl dneska venku tak to foukalo dost:):) a do auta se to skoro nevešlo ale JOnatánkovi se to strašně moc líbilo že jimi byl zavalenej :) Ale kdyby jste viděli tu radost těch dětí že každý má na pokoji přivázaný balonek:):) fakt hezký pocit Dneska jsme se byla s JOníkem projítr po ZLičíně v Metropoli chtěla jsme vidět Lí ale přijeli až po další vyměně a už jsme byla v MOtole tak mi to mrzí tak ráda bych je viděla takže doufám, ža příští rok uděláma nějaký mega srazík |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
2.12.2007 19:57:06
Doufám, že jste všechny zapálily první svíčku :-)!
Dneska jsem pozrovala bratry v akci a je jasné, že garyn bude pěkně otrlý, Bruno mu skákla po hlavě a on se na něj chechtal jak najatý :-D! Bruno bude už 3 týden bez školky, doufám, že nepřijdu o poslední zbytky zdravého rozumu...dg.: zadní angina s podezřením na zápal plic, to se vyklubalo se zánětu spojivek, který máme všichni kromě manžela, tent ovezl dneska babičku na pohotovost s nezastavitelým krkvácením z nosu...takže točíme se v pěkném kole...vánoce nevím jak bud uřešit, když nemůžu ven...:-( Netko, dům dorazí konečně v pondělí příští týden, po nečekaných problémech a průtazích od českých dodavatelů, se divím, že ti němci měli tkaovou trpělivost, někde na nějakém bydlícím servru bude online přenos montáže, tak ti pak pošlu odkaz... Ifčo, dívám se jen na svého oblíbeného anorektika v elasťácích :-D! Vendy, nad fotkami mi v hormonální disbalanci ukápla slza! Všem klidný předvánoční čas a co nejméně nemocí! |
| jajda | 12358 |
|
|
2.12.2007 13:56:33
Ahojky holky,
jak si užíváte advent? My včera s Milánkem dokončili vánoční výzdobu, upekli si vánoční rybičku. Překvapil mě, jaký je šilkulka a jak hezky pomáhá. To u toho ovšem nesmí být Kristýnka. Ta je teď nemocná, tak toho dost prospí. Alespoň se můžu víc věnovat Milánkovi. Ze školky mi teď chodí každou chvíli poškrábaný - pere se tam s jednou holčičkou, nebo spíš ona s ním. Už se chystám na její maminku, aby jí ostříhala nehty. Má chudák vždycky celý podrápaný obličej, od pátku i krk. Učím ho, že se holky nebijou, tak prý jen stojí a nechá se :o( Příští týden nás čeká Mikulášská a pak vánoční besídka, moc se těším. Dělají nám nějaké překvapení. Jen nevím, jak Kristýnka zvládne ve školce Mikulášskou s námi. Lidko fotka mi moc pobavila. Neštovice u nás prý taky začínají řádit, tak doufám, že do vánoc je nechytneme. Za jak dlouho ty pupínky zmizí? Vendy, jste s Máťou veliký šilkulky. Krásně to zvládáte. Držíme palečky, aby vás brzy pustili domů. Holky - studentky, máte můj obdiv. Já se nedokážu k ničemu dokopat, už by mi to učení ani nelezlo do hlavy. |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
2.12.2007 0:18:42
Lidko,
no s těmi neštovicemi fakt upřímnou soustrast. Ty jich teda máš! Nik na tom byl asi jako TOník. Na obličeji měl jen pár, za to spoustu ve vlasech. To se nám pak hodilo jeho stříhání setinkou alá táta. Ifčo, občas na tancování koukám. Strašně se mi líbí Valenta. Je vidět, že je to gymnasta, ten postoj a držení těla je pro tanec jak dělaný. Já jsem sama dlouho tancovala, miluju standart a divadelní balet. Jenže na to se mnou nikdo nechce do divadla chodit, hihi Taky mám ráda krasobruslení. Přiznám se, že posledních pár let jsem mistrovství sledovala spíš náhodou. Ale v éře Sabovčíka nebo Wittiové to jsem na to čučení asi měla více času :-) Míšo, už jste přestěhovaní? A jak to vypadá s domečkem? Val, Adél, jakékoliv zkoušky půjdu slavit moc ráda, hihi Když k tomu přidáme šikulky Vendy a Maty, tak je oslava více než nutná! |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
1.12.2007 23:55:44
Ahojky květňulky!
Všem marodům zdravím a všem studentkám samé jedničky! Jinak my jsme také nemocní. Nik už prakticky 6 neděl kašle. Byli jsme na UTZ dutin, na odběru krve a vůbec nic nikde nemá. Takže má zůstat týden doma a pak zase půjde do školky. V úterý máme mikulášskou, tak se moc těšíme. Nik má připravenou písničku. Poslední dobou stále vymýšlí nové svoje vlastní, kde zpívá o tom co zažil nebo viděl. V jeho podání je to stále o tom, jak stíhačka ochránila vlakový konvoj, nebo jak přiístála na letadlové lodi. Naposledy jsme v encyklopedii hledali kosmonauty a skafandry, takže občas zpívá o letech do vesmíru o krásné kulaté zeměkouli, hihi Jednou už jsem se naštvala a dala mu úkol, že má vymyslet krásnou písničku pro maminky o kytičkách, domečkách, ptáčkách a zvířátkách. On se chudáček zeptal, jestli tam může být alespoň auto, hihi Pak jsem se dočkala písničky o holčičce, kterou zachránil koníček. Minulý týden jsem se k němu přidala i já a světe div se mám laryngitýdu. Sem myslela, že je to dětská nemoc, hihi Prakticky nemluvím a kašlající tuberák hadr. Máme teď u jednoho klienta předběžný audit a děsně mě štve, že u toho nejsem a nemůžu to nějak urychlit. Je to vopruz! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.