| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 7994  [Dalších 7004 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
17.11.2007 15:55:46
Ahojky,
tak je to v háji. Nik byl týden ve školce a už zase huhňá! V pondělí pravděpodobně razíme znovu na UTZ, jestli se mu vrátil ten zánět dutin...
Jinak jsme absolvovali s Nikem první lampionový průvod. Vše proběhlo OK, hlavně díky tomu, že M sehnal lampion s žárovkou. Dle toho, co Nik s lampionem prováděl, by hořela půlka Prahy, hihi

Míšo,
kde jste doma vzali plíseň? Když ji máte v celém bytě, to vám tam musela kvést pěkně dlouho. Je dobře, že se stěhujete pryč. Plísně se špatně zbavuje a pokud jste na to citliví, tak rychle pryč. Škoda, že se nemůže přesídlit rovnou do domečku.
Jo a Nik taky někdy nesrozumitelně huhlá. Jenomže na AJ nechodí, takže nemůžu být pyšná matka, hihi

Vendy,
nestačí, když bude Maty OK týden před operací? My jsme to tak měli a stejně nás na příjmu kontrolovali.
Jak už jsem psala, držíme palečky ať to máte brzy zdárně za sebou.
No a co se týče vánoc, tak dárky už jsou dané. Namaloval si o tanka a hasičské auto a to také dostane. Přidáme stavebnici pro starší, PC hru Ratatouille a sametové sladce modré pyžamko (alespoň když spí je to andílek,hihi) Poslední, co chci pro Nika, je pěkná ecyklopedie. Aby měl svojí vlastní. Vždycky k narozeninám nebo vánocům dostává alespoň jednu knížku. Letos, když namaloval dopis Ježíškovi bez knížky, tak jsem se ho ptala, jestli žádnou tedy nechce. On mi odpověděl, že žádnou od Ježíška nepotřebuje, protože máme legitku do knihovny, hihi

My už máme dárky celkem vyřešené. Pro bráchu se švagrovou máme golf s trenérem, druhému báchovi něco na modely (to je starost M), jedna babi dostane DVD Kluci v akci a předplatné časopisů, druhá babi mikrovlnku, děda nádherný soubor knih o motorkách, švára chtěl oblečení od Bushmena, pro neteř a synovce letadlo na dálkové ovládání, stavebnice Meccano a ještě malé prkotiny, co nás napadnou.

12157
17.11.2007 9:27:01
odny - už jsem si pročistila mejl :)odpověď posílám mejlem.

Sonička jela prázdnionovat k babičce (prázdniny = jakýkoli pobyt mimo domov se spánkem). hurá!!! dany uusnul - to je slast. snídám a přemýšlím co budu dělat?? ... dřív? :o)

vánoce a džárky? soni pokldnu, je na ně ujetá a ještě žádnou nemá, hodiny do pokojíčku - chce aby nepromeškávala večerníčky :o) (chce s krtkem - tož to ani omylem!), pak další díly k vláčkodráze a mašinku na ovládání.... nějakou tu knížku, čteme pohádky každý večer a už máme všechno přečtené Xkrát. víc to přehánět nebudeme, protožre jsme si nadělili novou TV a lednici a pár kousků nábytku, dvd rekordér a toustovač a.. no prostě ježíšek se už docela vyřádil tak pod smrkem už jen drobnosti. Danymu je to šumák, tomu stačí balicí papír a mašličky :o)

Oddny 15528
16.11.2007 22:29:13
Lí, nejde mi odeslat ti mejla, tak to máš tady, snad to neva:

Lí, tak z toho původního mám Krakonošovu zahrádku a nějaký ten Pacifik, jenže jak jsem to vymazala, tak nevím číslo :-( Jedno je kulička a jedno 3 korálky a 2 drátkované přívěšky na řetízku a stužce. Jinak teď jsem si přinesla zbytky z prodejní akce, během víkendu je dám zpátky na galerii s nějakýma novinkama, tak ať kamarádka ještě hodí očko ;-) Bohužel na jantarové perly a křepelčí vejce už nemám matroš :-(
Ty dětský tu mám, dostaneš je příští víkend ;-)
Oddny 15528
16.11.2007 22:12:29
Teda Míšo, proč to mít jednoduchý, když to jde i jinak ;-) Posílám kupu energie na šťastné zvládnutí stěhování!!

Vendy - no přece ČELOVKU !!! :-D :-D
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.11.2007 15:12:00
jo a holky nápady s dárkama šup sem s nima jsme teď nějak bez fantazie a ještě ke všemu mi přijde že ta cácorka má všechno
16.11.2007 12:12:00
Tedy Míšo ty si užíváš tak a´t už je to vše za vámi a jen si užíváš miminka a batole
Matylda je jako kdyby jí nic nebylo jen občas jí vylítne teplota ale žádné stěžování na bolesti v krku nebo tak no tak snad nám to ještě vyjde uvidíme budu tam volat až v pondělí do MOtola.
A když ne tak to bude příště .
Netko tedy ty mě vždycky fasninuješ co vše zvládáš v práci a pak ještě s dětma rukodlěnou výrobu klobouk dolů.
Adélko ty naše studentko dej vědět jak dopadly zkoušky:):):(
Lidko se stavebnicí neporadíme u nás teď frčí Barbíny:) převlíkat a převlíkat:):):(
12157
15.11.2007 21:30:13
Míšo - tak to je teda nářez! jak jste to zjistili? no hlavně že už vás čeká úleva, ale stěhování po tom co sis prošla léčbu trojími ATB a s miminem. no to bude nářez. držím palec ať to přežijete a ať je ta úleva velká a okamžitá!

Oddny - posílám teda na správnou adress, soráč za zmatky.. to víš, MM na mozku dělá své.

Oddny 15528
15.11.2007 19:16:43
Lí, nic jsem nedostala :-O
Psala si mi na volny? Na původní mejl už nemám přístup, takže pokud si to psala na seznam, tak to jsem určitě nečetla :-(
Sorry, napiš znovu na oddny@volny.cz
Beruška9 19102
15.11.2007 17:30:57
Máme celý byt napadený plísní, děti i já máme alergii na plíseň, jelikož dům ještě není dovozený, zítra se stěhujeme do pronajatého bytu :-O! Akce kulový blesk. Určitě se nám uleví, jelikož množství problémů, které jsme měli uričtě s tou plísní souvisely...mmch alergický záchvat s dušením kojící matky je moc prima zábava takhle ve 2 ráno....

Vendy, doufám, že vše zlé je pro něco dobré, to mně teď drží...

Všechno čtu, ale moc nemám sílu reagovat, takže zdravím všechny a doufám, že si brzy zprovozním mobilní připojení....
15.11.2007 15:29:56
Tak Maty má angínu takže veškerá izolovanost je stejně na ho... takže termín padá to jsme zvědvá co nám vymyslí za novej doufám že až koncem ledna a mě klepne
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 7994  [Dalších 7004 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.