| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 9561  [Dalších 9341 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
19.12.2009 13:52:11
Lenny to je mne hrozne lito,co se doma deje.Snad je to jenom nevinny.Obcas ma chlap pocit,ze mu nikdo nerozumi,a jde se holt vybrecet na jiny rameno.Jeste to nemusi nutne znamenat neveru.Ale uprimne mne by z toho bylo taky do breku.Moc drzim palce,at se to vsechno urovna.
Jak je to dlouho od te doby,co jsi ovulovala? A ted beres prasky nebo si raddsi prestala,kdybys nahodou tehotna byla.Ja vim,ze zadny jiny dite nechces.Ja v zadnym pripade.Treti by me privedlo doslovne do blazince.Fakt bych to nezvladla.ALE.Kdyby jsem nahodou otehotnela nejakou blbou nehodou,tak vim,ze bych si to mimi proste vzit nenechala.V tom jsem mela jasno,kdyz jsem se poprve s nekym vyspala.Kazdej ma tohle jinak,ale ja bych proste sama se sebou nedokazala zit.

Jani drzim moc palce at mate detatko,co nejdriv doma.Mas muj veliky obdiv.Ja bych tohle asi nezvladla.Ja nezvladam ani svoje tri.Ale u me je to asi nejvetsi mirou danny tim,ze jsem desne podrazdena,netrpeliva,nervni,mam vybusnou povahu...no a tri deti a sedm let domu domu neprida.Ja hlavne nejsme dobra s detma do tri let,proste to neni moje parketa a nikdy nebyla.Tak snad u nas bude uz za par mesicu lip:).
Jana + 4 16678
19.12.2009 12:18:13
Lenny, proč by hledal hamburger, když má doma biftek? Tedy obrazně řečeno. Věřím, že se to vysvětlí ~x~~x~
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
19.12.2009 11:57:37
Téééda Jani!!! To by bylo úžasný, kdybyste měli děcko už na Vánoce! Strašně se těším, až o něm napíšeš víc :-)
S tou kolegyní ... nechci to moc rozepisovat, ale je to dost nepříjemný a něco z toho opravdu citím. Píšou si sms. Je mi z toho na nic :-( Lhal mi kvůli ní, poslal mi omylem jednu sms místo jí, zval ji na oběd. Je mi z toho hrozně smutno :-(
Jana + 4 16678
19.12.2009 8:04:40
Lenny ~x~ to je mi moc líto, kéž by se všechno brzy urovnalo. Věřím, že to zvládnete a že se rozhodnete dobře, co dál. Přála bych Ti tak moc klidné Vánoce.

Míšo, jak to zvládáš s třemi dětmi? Budu k Tobě chodit plakat ~:-D. Už nás schválili jako pěstouny a něco málo se začíná rýsovat, je to hrozně narychlo, možná už Vánoce budou veselé ~;). Dám pak vědět
19.12.2009 7:51:10
Míšo, krásně fotečky, nádherná rodinka, děti vypadají spolu hrozně šťastně :-)
Jak jsi psala o Verunce, pořád o tom přemýšlím. Asi tu nechceš psát co tě u ní trápí konkrétně?
Jinak já mám toho trápení asi málo :-( Jsem blbá a zvorala jsem prášky, nevzala jsem si asi 4!!!! To se mi nikdy nestalo, prostě jsem je měla začít brát po MS a nezačala. Pak mě hrozně bolelo v podbřišku a nenapadlo mě, že je to ovulace, normálně jsem si myslela, že mám zánět močáku, tak jsem pila urologický čaj, až za týden mi to docvaklo. Jenže jsme se zrovna s manželem milovali a už několik dní mě hrozně bolí prsa.... Takhle to vždycky začínalo ~;(( Já prostě třetí dítě mít nemůžu, musím mít čas na Sabrinku. Nehledě na to, že jsme zrovna posledních 14 dní řešili s manželem jednu jeho kolegyni z práce, pač proběhlo několik tajných horovů a taky nějaká lež ~n~ Sice mu věřím, nemám žádné důkazy, tak asi i musím, ale hodně mě to nalomilo a v téhle situaci tři děti fakt nezvládnu.
Nechi tu bulet, ale je toho teď na mě hrozně moc ~Rv
19.12.2009 4:32:57
Vanoce se blizi,tak tady je nase letostni prani.
Jana + 4 16678
17.12.2009 20:59:18
Já dala aspoň dvě fotky z besídky na rodina.cz/luhanci, ale už je to starý koloniální foťák a blbne blesk. Besídka byla fajn.

Míšo, Natálce to moc slušelo a taky si to užili zdá se.
17.12.2009 19:33:00
Míšo, krásné fotky :-)
My jsme si vzali na Laily besídku foťák a po první fotce se vybily baterky ~o~ Mám to alespoň na kameře.
Já právě dopekla asi osmé cukroví a už končím... už mě to nebaví! Ale to říkám vždycky, když některé dodělávám a pak začnu další :-D
17.12.2009 15:11:17
I kdyz tady ted resime jiny veci,tak jsme porad listopadky 04,tak vam jsem dam link na fotky Natalky.Jsou ze vcerejska.Krasne zpivala i tancovala.
Ty snehulaky i ostatni "vyrezavany" veci dela muj manzel.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2048509&id=1142035588&l=e093a2e62d
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700
16.12.2009 19:24:15
Verco, presne to si ted rikam... ze resim ptakoviny. Ze moje neustale se vztekajici se dite neni vlastne vubec NIC oproti starostem nekterych z vas. Moc me mrzi, cim prochazite a preju hodne sil a at se vse jen a jen zlepsuje ~s~~s~~s~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 9561  [Dalších 9341 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.