| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 9561  [Dalších 9171 >>]
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
7.10.2009 7:41:14
Holky, nevíte jak je to s tím, když nastoupím teď do práce? Musím ukončit mateřskou a budu brát normálně výplatu... ale co když zase za 2-3 měsíce skončím nebo firma zkrachuje? Budu se moct vrátit zpět na mateřskou a zase brát těch 7.600Kč?
7.10.2009 7:40:06
Tak máme doma taky maroda. Laila kašle a dostala k tomu teploty, tak je doma. Zrovna jí začaly ve školce kroužky a k tomu měla jít dneska na aerobic a v pátek na tenis taky nepůjde :-( Doufám, že to takhle zase nebude celou zimu!
Přemýšlím, že jestli by to takhle pokračovalo, vezmu ji taky na tu imonologii.
Jana + 4 16678
4.10.2009 13:24:17
Lenny, super. A jste šikulky!!!!! Taky obdivuji, jak to zvládáš
Verísek+VELAMATO 23592
4.10.2009 12:42:21
LENY, ty jsi fakt borec! Obdivuju jak to stíháš při tom všem, co řešíte:-) Ale asi to je potřeba ahlavně je teď z Tebe celkově cítit, že je konečně přece jen líp, viď? Tak držím palečky:-)
4.10.2009 11:39:21
Holky, to jsem ráda, že se to tady zase rozjelo a hlavně, že se fotečkuje :-) To milujuuuuu!!!! Verísku, holčičky jsou nádherné a Romanka je krásná princezna! Z těch šatiček musela být nadšená! Laila je taky šatičková a teď budeme mít na zimu asi problém, než si zvykne, že bude muset chodit v teplákách a kalhotech. Zatím nosí šatičky, pod tím tričko a legínky nebo punčocháče, ale to taky pořád nepůjde.

S pesanem pracuju já :-) Za prvé mě to hrozně baví a za druhé to byl vždycky můj sen. Je to tedy práce, ale baví mě to, tak to nevadí. Denně cvičíme doma, pak jednou týdně na skupinový výcvik. Budeme dělat i myslivecké zkoušky, zítra mi přiveze známý myslivec kachní křídlo a kančí nebo srnčí nohu na aporty. Tak jsem na něj zvědavá :-)
Verísek+VELAMATO 23592
3.10.2009 20:09:00
BRAZILKO? fakt kočička- anějak víc a víc Ti je podobná, nezdá se Ti?
Jana + 4 16678
3.10.2009 7:56:44
Brazilko, je nádherná, vůbec bych ji nepoznala, vytáhla, zeštíhlela....krásná holka. Na narozky se taky těšíme
Brazilka & Romanka 11/04 18463
2.10.2009 22:08:41
Ahojky,
diky za nazory, smrt je proste soucasti nasich zivotu a ani deti ji nejsou usetreny. Ja myslim, ze to asi uz nejak prekousla, kazdopadne porad koukam do akvarka, jestli nekdo neni brichem vzhuru...eh he...
Mate krasny fotky, tak ja taky neco prihodim. Romca uz trenuje na narozky, chce mit tentokrat styl Popelku, uz ma saty, he he..snad to jeste umim vkladat, kdyby ne tak sorry...~:-D

Pety- B 2004 61691
2.10.2009 21:38:24
FOTKY JAKO VŽDY~R^~R^~R^~R^HLAVNĚ 3 CULÍKATÉ HOLKY~x~~x~~x~~x~

JANI-,jestli se nemýlím,vy chodíte první rok do MŠ?
My první rok proplakaly~n~,ale vždy ,jen při loučení,začala od probuzení a vydrželo jí to až po předávání,kdy se nemohla odtrnout ode mě a chtěla mooc pusinek,někdy nechtěla ode mne vůbec a můžu Ti říct,že jsem chodila do práce pěkně psychicky vyčerpaná.ALE ŠKOLKU SI UŽILA ,UČITELKY CHVÁLILY!!Pak se to brečení zkracovalo a teď jsme na to ,že občas má špatný den a jsou slzičky ,ale jde,stále chce mooc pusinek.A taky nám mávají z okna ,když odcházíme a ona na mě vidí téměř až na zastávku MHD,150m,tak celou dobu musím mávat a HLAVNĚ nesmím utíkat na trolejbus,i když mě to jede třeba za 2 min/malý kousek mě nevidí,tak to vždy zdrhám~t~/Máme totiž od vyjití z domu,do školky a já na trajfl,na to vše 10min,líp prostě nezvládnem vyjít~a~Ještě že tu školku máme hned u baráku~b~

SMRT-jsme také už vysvětlovali,snad to chápe o cosi líp než dřív,my ji říkali,že tu nejsou protože byli nemocní a bydlí teď vysoko na obláčku,kde je jim moc dobře a vidí nás.Tak se občas zeptala jestli z toho mráčku nespadnou a jak se tam vlezou~:-Dapod.A taky občas pláče,že nechce ,aby jsme bydleli někdy na mráčku~s~

MĚJTE SE VŠICHNI KRÁSNĚ~x~A DRŽTE SE:-)
Verísek+VELAMATO 23592
2.10.2009 17:39:48
MICHALE, no nevím, jetsli hezčí, ale číslo větší určitě- už te´d se toho děsím:-(

BRAZILKO, my si tohle prošly docela brzy- jak chodíme na hřbitov manželový mamince- ale je fakt, že ona ji nikdy nepoznala a tím je to asi jiný:-( Taky nevím, jak by vzala třeba našeho pejska- a ani nechci o tom přemýšlet:-( Rybičky nám teda občas nějaké pojdou, ale to už nějak taky docela vstřebává a já se snažím vždycky, ab yu toho nebyla, když je "topím" v záchodě:-(
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 9561  [Dalších 9171 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.