Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
2.10.2009 14:30:04
Brazilko, já bych jí to vysvětlila tak, jak tomu věříš Ty, cokoliv jiné bude znít falešně. Naše Bětuška se se smrtí poprvé setkala u kočky, podruhé hůř, u manželova bratra. A kromě jiného asi nejvíc vnímá to, že jsme tělo i duše, a zatímco tělo umírá, duše může jít k Bohu. Takže jsme spíš řešili, že to přijímá přirozeně, a že se divila, proč tělu, které už není, nosíme na hřbitov kytky, když ten dotyčný je v nebi, u Boha.
|
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
2.10.2009 13:41:59
Ahojky vsem,
doufam,z e se vsichni mate dobre!Potrebuji pomoci - vcera vecer chcipla Romancina rybicka. :-( Byla neskutecna scena. Ja jsem selhala, nejak jsem vubec nevedela co delat. Rybicku jsem vylovila a chtela ji zahodit, ale Romca se mohla zblaznit. Takze jsem ji musela zabalit do ubrousku, ROmca ji nosila po dome, strasne brecela, ukazovala ji vsem hrackam a zbylym 2 rybickam. Rekla jsem ji, ze rybicka ted spinka, uz naveky, ze je ted s Panem Bohem a nic ji nechybi. Ze to je zivot, jeho soucast, ze vsichni jednou umreme...Romca pak psala dopis Bohu o rybicce a hlavne neskutecne moc brecela a rvala, ze rybicka uz spi naveky..:-( Nedala se utesit...Pak sla spat, rybicku nechala zabalenou vedle akvarka. Takze jsem ji zahodila. Dneska se vzbudila, ihnmed sla kontrolovat kde je rybicka. Videla , ze zmizela. Nastesti rekla, ze si ji odnes Pan Buh a zatim nebreci...Se smrti jsem nejak vubec nepocitala a de fakto nevim jak to vysvetlit...POmuzete, poradite? |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
2.10.2009 8:35:06
Lenny, krásné fotky a krásné holčičky. Moc přeju, aby se Sabrinka brzy rozmluvila, úplně rozumím, že je to pro obě těžké.
Verísku, na té svatbě vypadala Verunka o dva roky starší, nádherné šaty, a vůbec. Jste rodina ze žurnálu holky obě krásné a dům taky, dokonalost sama vše kolem vás ![]() U nás nová jen školka, se kterou stále bojujeme. Bětce se hrozně líbí, vypráví nadšeně, žádné problémy s dětmi, učitelky úžasné, ale....stýská se jí a tak jsou každé ráno scény, je to už náročné. Kdybych nebyla přesvědčená, že je to teď pro ni už dobré, asi to vzdám. Nebo kdyby pak do večera nevyprávěla nadšeně, co dělali....grrr, ona je pořád dost extrovert a temperamentní, takže stres zřejmě ráno vyječí na nás a na paní učitelku (chudinku malou a pak si to užívá. Tak si snažím namlouvat, že je to lepší, než kdyby to dusila v sobě![]() |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
2.10.2009 8:09:31
Verísku to vypadá že laurinka bude ještě hezčí než verča :)
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
2.10.2009 0:24:57
PETY, no my právě už brali Ribomunyl, ale úplně bez efektu:-( Broncho máme od června- takže vlastně přes léto tj. bez školky a ok počasí, takže těžko soudit, ale je fakt, že teď my s L. marodíme a máme šílenou hnusnou rýmu a V. krom 1 dne, kdy jí jen vylítla teplota( to nikdy tak nemívá- vždykcy šíleně kašle až se dáví, rýmuje a teď nic, jen ta teplota ajen jeden den)--- tak těžkoříct, jetsli fakt díky tomu. Taky jsme zvědavá na výslekdy z krve- má buněčnou imunitu jen 33%:-( A po Ribomunylu s ejí to právě ani v testech z krve nehnulo ani o procento:-(
|
|
2.10.2009 0:19:25
No a pár svatebních- Veru si to fakt užila i přes to očíčko- posuďte sami- hlavně v tom závěru:
Velké přípravy: ![]() ![]() ![]() Naše princezničky: ![]() ![]() Verunka družička: ![]() ![]() S taťkou a mamkou: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asi chápete, že tady byla L. opravdu hodná a nenudila se: ![]() Veru si poprvé pořádně zapařila( ani L. nebyla pozadu) a my se shodli s MM, že za pár let budeme mít, co dělat: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1.10.2009 23:39:39
Konečně jdeme na kolínka:
![]() Ještě před stěhováním na špinavé podlaze: ![]() Přešťastná v putice v půjčené židličce: ![]() Pár plavečkových s Nancynkou: ![]() ![]() ![]() ![]() A ještě opět srovnávací po měsíci: ![]() |
|
1.10.2009 23:25:14
Pardon, ujela mi velikost:-( Nebylo to schválně:-(
Papání- to L. nezakousla králíka( ikdyž se tak tváří), jen jíme červenou řepu- teď už jsme přece jen o trošku čistší než v těchto krušných začátcích :![]() ![]() ![]() Úplně první pokusy o nočníčkování za mohutné asistence Verunky: ![]() ![]() Spinkací: ![]() Občas jsme i hodný ahrajeme si: ![]() ![]() Pár golfových s panem trenérem a kamarádkama: ![]() ![]() ![]() |
|
1.10.2009 23:04:53
Tak tady zase "pár":
Letní radovánky: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
1.10.2009 22:43:38
Verísku,teda s nočníkem u L.
jste teda jedničky![]() T- trénujem,no chce to čas ![]() BRONCHOVAXOM -B.dobrala v červnu a mudra na alergologii říkala,že by měl po dobrání působit 3-6 měsíců, tak je zvědavá i já na výsledky z krve na imunitu ![]() Považuji za velký úspěch ,že chodila CELÉ září do školky,sice je pravda ,že už zase kašle,ráno,přes den celkem málo i večer se to dá a v noci-nedávno 2hodiny a teď v 2 noci nic Tak fakt nevím ,co je alergie a co je kašel,možná i oboje dohromady,ke konci října, jdeme pro výsledky,tak uvidím![]() Bájka se v malovaní stále zlepšuje,fakt mě někdy překvapuje,školka dělá fakt hodně. Na fotečky se těším. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.