| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 9561  [Dalších 9151 >>]
Verísek+VELAMATO 23592
1.10.2009 22:15:14
Zdravím samo i PETY:-) Jak jde T???
Verísek+VELAMATO 23592
1.10.2009 22:14:41
Joa aLENNY, teda takhle mladej a hned šampion, no, vy teda jste ale šikulky!!! To je přece taky dost práce a času, ne? To děláš ty?
Verísek+VELAMATO 23592
1.10.2009 22:13:53
Je, ahoj LENNY, tak koukám, že jsme se tu sešly:-) Právě chystám smršť letních fotek od nás, tak doufám, že to dnes nebo zítra stihnu.
Ted jsem v šoku, jak krásně Laila kreslí- to je fakt šikovná! To u nás teda nějak velký rozvoj nevidím, ikdyž jí to baví, tak prostě je to pořád takový stejný nevyzrálý:-( Ale hl. že ji to baví. L. je teda ale fakt šikula- nechceš ji dávat někam do kroužku s výtvarkou?

No, my zatím moc domeček neužíváme, pořád to je dost hektický, ikdyž už lepší, že nelítám mezi bytem abarákem a taky máme větší prostory a vůbec- časem to bude super:-) Na zahradu si ještě ale chvíli počkáme:-(

Jinak u nás jsme opět ve stavu marodění- teď ale já s L., V. se drží- fakt věřím, že nám pomáhá ten Bronchovaxoma, el už ho máme jen na měsíc apka musíme dát do jara pauzu, tak to zase začne:-(

L. se zhorila po přestěhování se spaním- do 3 měs. už spala celou noc max. 1 buzení, teď tady začala totálně blbnout a budit se za noc několikrát, já byla fakt už jak vyždímanej hadr. Tak teď před 4 dny jsme zkusila strčit ji do spacího pytle a světe div se budí se max. 1x za noc jako dřív. Tak aspoň to, protože jinak to je šílený zvíře a nikdo s ní nic moc nechce mít, takže vše s ní musím protrpět já- hl. u jídla to je řev a boj a mydlění ručičkama- no hrůza, MM utíká:-( Takže to bude pěkný mamánek:-( Když mě nevidí, tak je to dobrý, ale jakmile mě zmerčí, hned chce ke mně a řve... čůza mrňavá je to a rarášci jí lítají z očí. Už chodíme za ručičky- to by teda capala pořád- nejraději samo s Verunkou( tu to s L. děsně baví) a taky teda mě šokovala, že je šikulka na nočníčku- kakání je u nás už z 90% na nočník, čurání díky mé lenosti a nestíhání není tak úspěšné, ale je a je super, že už cíleně tlačí na eé- vyloženě řeknu eé, ona začne dělat eé a tlačit a je to- vždycky dopoledne:-) Holky mám teda fakt nočníčkový:-)

V. mi dělá radost, chodí teď 3xT aerobik, taneční na ZUŠ a do tanečního klubu pro děti a strašně moc ji to baví, s taťkou pořád běhají za mičudkama na golfu a na tenise, tak má o zábavu postaráno:-) Je děsně hodná a pečovatelská, pořád mi s něčím pomáhá- v domečku už sesypává koše, věší prádlo, vyndává myčku, je mi jí až někdy líto, ale ona sama děsně moc chce:-) Je to můj poklad!
Pety- B 2004 61691
1.10.2009 20:31:58
Ahoj Leny,
máte krásné pricezny a nádherné psí miminko~p~~x~
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
1.10.2009 19:38:58
A ještě jedna výtvarná :-)
Líbí se mi, jak Laila maluje, tak jsem si začala její obrázky fotit, kdybych je náhodou nezvládla uchovat v originále...

Vlevo nahoře Vpravo nahoře
PRINCEZNY NA PLESE ŽRALOCI A PONORKA :-D

Vlevo dole
PRINCEZNA, JEDNOROŽEC A ZÁMEK PRINCEZNA

1.10.2009 19:35:32
Laila s tatkou v Nemecku....

tahle holčička na reklamě Lailu nadchla ~b~

Když ještě bylo teplo :-)

Šmudlík jeden...

A šmudlík druhý :-)

Ségry blbnou na trampolíně

Růžička :-)

Malá parádnice

Zkoušíme sněhule...

1.10.2009 19:23:42
Jak nám roste naše miminko :-)

Coren a 5 tydnu...

Coren 19 tydnu a jeho prvni uspech na vystave :-) Vyhrali jsme 3. misto ~z~

1.10.2009 19:17:27
Ahoj :-)
Koukám, že tu nikdo moc nepřispívá :-) Jak se všichni máte?? Písněte někdo. Verísku, jak si užíváte domeček? Líbí se holčičkám? A zahradu budete budovat až příští rok na jaře?

U nás vše ok, až na to, že Sabrinka stále nemluví ani slovo a už jí to podle mě začíná trochu rozčilovat, že se nedomluvíme. Ona mě ke všemu odvede, vše mi ukáže, vezme mi ruku a dotáhne mi ji přesně k tomu, co chce, problém nastává, když chce zapnout pohádku a nedokáže mi říct jakou. Takže já zapínám a ona brečí, že to není, to co chtěla. No a nehledě na to, že už jsme doooost nervozní z toho, že nic neříká ~n~

Vložím pár fotek, ať to tady trošku oživím ~j~
Přijedte taky nějaký....
Pety- B 2004 61691
26.9.2009 17:47:35
Díky Verísku,
Bájka by právě- Tánička -řekla bez problémů,u ní je problém říct dohromady -TL-/na začátku slova/-tlama,tlapičky,tlačítko apod.Slova kde po T je samohláska je v pohodě,problém je z tím TL.
ALE ASI MÁŠ PRAVDU ,ŽE NA LOGOPEDII ,BY NÁM PORADILI LEPŠÍ.Já bych se s tím mořila déle,tam ví ,jak na to.~b~~y~
Tak až půjdem někdy k mudr,nejpozději na 5 letou prohlídku,tak si s ní domluvím.
A jak se bydlí v novém Verísku??Ukaž fotky:-)Viděla jsem nedáv no tady tvoje holky,krása,jsou si moc podobné~p~~p~
Verísek+VELAMATO 23592
26.9.2009 14:52:36
PETY, thle V. taky tak říkala- kamarádce místo Tánička, Kánička:-(
Učily jsme se slovíčka s T- T se správně musí vyslovit se zvednutým jazykem s opřením se o horní patro- logopedka by Vás taky navedla a prostě cvičit pak slovíčka s T- výhoda je, že na logopedii vám dají ta slovíčka a nemusíš je pracně vymýšlet a docela je mají i dobře seřazený, že se to pak dobře cvičí...
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 9561  [Dalších 9151 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.