Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
22.12.2010 14:17:41
Holky, všem přeju krásné vánoce, užijte si to, žádné hádky a stresy a ať každá dostanete pod stromeček aspoň jeden dárek, který vám udělá obrovskou radost.
![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
22.12.2010 10:49:08
Ahoj, tak ja jsem dnes posledni den v praci, zase az pristi rok. Jupiii!!! Trochu mi teda kazi naladu to, ze se musim ucit na zkousku z Financniho prava a v tyhle oblasti jsem ja teda totalni trotl. Ale je to posledni zkouskovy, tak to uz snad nejak vydrzim.
Dneska jsem davala Adamkovi do skolky dort. Porad byl smutny, ze on ma narozky o prazdninach, a ze to tam nikdy nemuze slavit, tak jsme se letos domluvili, ze to udelame posledni den skolky a prislo jen 10 deti , asi uz maji vsichni prazdniny. No, ale aspon budou mit kazdy vetsi kousek dortu. A koupila jsem teda jenom jedno detsky sampano a taky jsem vzala malou Bohemku pro pani ucitelky (vyhrala jsem ji v sobotu na kuzelkovym turnaji a znate muj vztah k alkoholu).Zitra si to s Adamkem uzijeme. Asi zajdeme do knihovny, nekam na obed, podivat se na kapry a pak uz budu jenom vanocne se ladit. Dneska teda jeste musim vyprat, abych to stihla do Stedryho dne ususit a nestrasilo me pradlo v koupelne, uklizeci slecna Ana uklidila za me, maminka s tchyni za me napekly cukrovi, darky uz mam vsechny, ja jsme vlastne stastna zena. A o prazdninach snad stihneme aspon naky 3-denni hory, nejspis Sumavu a Rakousko hned za hranicema. Tak vam taky preju, abyste byly stastne, co nejstastnejsi, tem, c ose chystaji do prace, aby to co nejlip zvladly, tem, co zustavaji doma, at si to jeste krasne uziji, hodne darku pod stromeckem a zadny nemoce. A at se nam pristi rok povede srazik!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Terka a Martínek, 9.1.2005 | 30052 |
|
|
17.12.2010 21:49:49
Nikito, ahoj, máš mail.
|
|
|
17.12.2010 14:06:21
PAVLÍKU, krásná fotečka. Tak říkáš, že jsi v práci spokojená ? No taky se těším jak si tam odpočinu. A Adélka má 17 kg, jo ? Tak to Tomášek nemá o moc víc, myslím, že se pohybuje kolem 18 kg. Za to Davídek se blíží k 16 kg, ten bude mít ve třech letech o 3 kg víc než měl Tomášek.
|
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
16.12.2010 20:48:01
Ahoj všem lednáčkům i maminám :)
Připomínám se a zdravím po dlouhé odmlce,na diskuzi už mi čas nezbývá. Je to jeden velký kolotoč,práce (i když tam si popravdě chodím odpočinout-fakt jsem spokojená), odpo jeden kroužek za druhým. Já se ted i více věnuju svému milému tancování. Prostě přijedeme kolem 18-19 hod domů a to už fakt nic jiného nestíhám. Nahlídla jsem a koukám, že řešíte školu a tašky. Adélka dostane batoh Hama jednorožce v lednu k narozkám,do školy určitě půjde, jediné,co bych mohla řešit, je ta je její subtilnost,ale ted jsme se vyšplhali na výýborných 17kg, tak snad tu tašku unese :) Hodím nějakou aktuální fotečku a hlavně Vám chci všem popřát krásné Vánoce a jen to nej do Nového roku. ![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
16.12.2010 9:37:36
NIkito no jo on se tottiž těší do školy už 2 roky a závidí bráchovi, že umí číst a psát. Takže otázka kdy už bude zápis a já půjdu do školy je téměř na denním pořádku
.Tomík ten se pro změnu netěšil vůbec. Každé dítko to má prostě jinak . |
|
|
16.12.2010 8:14:31
Pusinko, jinak co se týká zápisu, tak Tomášek ani neví, že nějaký zápis existuje. To jde tak nějak mimo něj. On je prostě takový můj malý mimozemšťan.
|
|
|
16.12.2010 8:13:21
Tomášek má taky ještě všechny zuby a ani se mu žádný nekýve a to mu první začali růst v 5 měsících.
Teda Makaz, tak vy jste si užívali rovnou celý týden, jo ? No to je mazec. Já jsem si myslela, že jste jeli na prodloužený víkend a přemýšlela jsem, že se vám chtělo jet takovou dálku na takovou chvilku a vy si klidně jedete na týden. No to je fakt luxus. |
| makaz | 31812 |
|
|
15.12.2010 14:06:04
Tak my máme teda zuby ještě všechny..No ale vzhledem k tomu, že Emči narostl první zub až ve 13 měsících..tak jí ty mléčňáky ještě asi chvíli vydrží
![]() Byli jsme s mužíčkem na týden v Itálii, bez dětí a bylo to super. Jen se nějak teď nemůžu nahodit na fungování doma..nějakej předvánoční úklid No snad se rozjedu![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
14.12.2010 17:49:25
Ahoj, tak hlásím, že jsme takoé v klubu bezzubých
. Včera Lukymu vypadla jednička dole vlevo a dneska při odpolední svačince ve školce mu zůstala v rohlíku druhá dolní jednička. Začal nám pěkně šišlat . Ale už mu tak vykukují oba nové zoubky, tak to bude zasa dobrý. Jinak se další zatím nekýve. Tomíkovi se teď mění č a 5 takže máme každou chvilku nějaký zub venku .A jak finišujete na vánoce? Co dárky, už máte napečenio? Já už mám upečeno, akorát musím udělat ještě vosí hnízda a kuličky, zabalit dárky, sehnat poslední a hotovo. V pátek si s manžou asi uděláme výlet do Mnichova na trhy tak třeba nás tam něco ještě napdane. Jinak se chystám na svatební veletrh jako vystavovatel - bude začátkem ledna v Hotelu Clarion - to je v nákupním centru Fénix, tak vdavek chtivé slečny srdečně zvu a taky plesající dámy . Je to dost nahonem tak sháním co se dá. Jinak Luky se už moc těší na 6. narozeniny a hrozně prožívá, že už půjde k zápisu. Jak to mají vaši předškoláčci? Luky tím doslova žije. I na vypadnutí zubu čekal jako na zázrak. Prý je ve školce poslední kdo měl ještě všechny . To je krásný věk to dětství co?Tak se zatím mějte. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.