| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 11122  [Dalších 10132 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
11.1.2011 15:33:26
Kisli, ty jo nevím, už si to nepamatuju. A budeš tedy pracovat u Pavla v práci? A jak se mají dvojčátka?
Kislice 42690
11.1.2011 14:50:26
Ahoj holky, taky zdravim v novem roce...prosim Vas nevite nektera jak je to s ukoncenim materske?? ja vlastne mam u Paji tu variantu na 3 roky...pokud si dobre vzpominam, tak na 4 to neslo (pac jsem nebyla jako zamestanana - rozvazala jsem prac.pomer v dobe materske s Klarkou...), no ale furt cekam, jelikoz P.dovrsil 3 roky v prosinci, ze mi prijde z uradu prace nejaky dopis nebo tak a nic nechodi, to si tam mam jako dojit sama?? ja furt cekam na lejstro se kterym bych pak jako dosla k prip.zamestnavateli nebo tak...jak to funguje, nevite? Dik
Begonie 17189
3.1.2011 10:41:21
Holky, s novym rokem jsem udelala zasadni zmenu ve svem zivote a prihlasila se na Facebook. Kdyz tady je to takovy mrtvy ~n~, treba se vic schazite tam. Ale moc s tim neumim pracovat, teda vlastne vubec, jsem asi nakey trotl na tyhle novinky ~t~. Tak mi nekdo napiste, nebo si me pridejte do pratel, prosim prosim, at vim, jak se mate a co je novyho.

Jo a mam zkousku z Financniho prava!!! A za 1, chlub chlub ~l~. Ale asi to spis bylo tim, ze to byl predtermin, pan profesor byl nebetycne hodny a stravila jsem s tou blbosti cely vanoce. Az si ted rikam, jestli jsem to neprehnala, ze jsem se tolik ucit nemusela. Ze by mi stacila i trojka.
Begonie 17189
31.12.2010 18:53:28
Vsechno nejlepsi, hodne lasky, zdravi a stesti do noveho roku!!!

A sobe si neskromne preju, at zhubnu a dodelam skolu ~t~ a najdu naky normalni zamestnani.

Ted jsme byli 3 dna na horach na Sumave a byla tam silena kosa -25 stupnu v noci, rano -15, fakt des. Jeste ze na kopci to bylo prijatelnejsi. Adamek dostal od Jeziska novy lyze, konecne carvingy a desne mu to jde, fakt se hrozne zlepsil, jezdi jako drak a navic mu to jako jedinyu drzelo na zmrzlych plotnach. Jinak svatek, Jezisek a predvcerejsi narozky byly u nas dost bohaty, uz se skoro nevejdeme do bytu, budeme muset neco vyhodit. A to jsem spoustu darku nechali u babicek, hlavne tech rozmernejsich.

Tak, jdu se zkulturnit a vyrazime na Silvestra ke kamaradum. Teda moc se nevyfiknu, protoze se po vanocich do niceho nevejdu ~n~ a navic mam naky zanet spojivek, takze se nemuzu ani namalovat.
Rája a Terezka 25.1.05 22255
31.12.2010 11:35:02
VŠE NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE, HODNĚ ŠTĚSTÍ, LÁSKY A HLAVNĚ ZDRAVÍČKA. AŤ SE NÁM TEN PŘÍŠTÍ ROK VYDAŘÍ!!!
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
31.12.2010 11:28:07
VŠE NEJ NEJ NEJ DO NOVÉHO ROKU. HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÍČKA A PEVNÉ NERVY S NAŠIMI ŠKOLÁČKY:-))

Klaudík a 3 holky 19750
22.12.2010 22:49:19
Jinak všem přeji krásné Vánoce!!!!! A hlavně zdraví, to je nejdůležitější!
Klaudík a 3 holky 19750
22.12.2010 22:27:41
Ahojky,
zdravím vás všechny po dlouhatánské době. Málem jsem si nevzpomněla na své přihlašovací údaje:-)
Jak se všechny máte? Já zatím na FB záměrně nechodím (abych neměla další závislost:-) a tak moc o vás nevím. Sem tam si s někým z vás napíšu email co nového a tak...

U nás je teď nic moc období. Tomášovi umírá maminka na rakovinu~Rv, takže se obáváme každým dnem toho nehoršího ~:( Jen se modlíme ať nám neumře o Vánocích. Je na tom už velice špatně. Už jen spíše leží a rychle nám odchází :-( Přišlo se na to velice pozdě, když už to měla v pokročilém stádiu a měla několik metastáz :-((((( Nikolka to už vnímá a nese to docela špatně. Klaudinka zatím z toho nemá rozum.
Velké zdravotní problémy měl i můj taťka, ale to se už naštěstí lepší (zaťukávám)...měl v létě dost ošklivý pád v Tatrách a to mu pak vyvolalo postraumatické záchvaty, které vlastně trvaly až doposud. Byl i nějakou dobu v nemocnici. Moc jsem se o něj bála.
Tak proto jsem neměla ani náladu psát sem....

Pavlíku, krásná fotka~s~, máš překrásné slečny~R^ a 17 kg u Adélky závidím....Nikča má pouhých 14,5 kg a ne a ne přibrat. Sice to dr. už tolik neřeší, ale teď kvůli tomu byla zase na podrobnějším odběru krve.
Klaudinka je o něco těžší než bývala Nikča touto dobou, ale taky nic moc. Má 11,4 kg.

Niki, krásné PFko~R^ Kluci mi přijdou na sebe dost podobní~R^

My jsme se teď v pondělí vrátili s Tomem z Vysokých Tater. Byli jsme tam sami bez dětí. Ale jeli jsme tam jen na tři dny. Potřebovali jsme zrelaxovat od starostí s Tomášovou mamkou a zároveň jsme si jeli vyzvednout mojí babičku, která hned u Tater bydlí. Vzali jsme si ji k nám na svátky:-)

Pár fotek ze zimních Tater:-)....doufám, že je ještě umím sem vložit~t~

Udělali jsme si výlet na Lomnický šít - 2632 m. Na vrcholu bylo -20 st a šílená vichřice. Připadali jsme si jak Marvan v komedii "Anděl na horách". Nás teda ještě pustili lanovkou dolů, ale jen po Skalnatém pleso, dále už lanovka nejezdila. No a tak nám dali na výběr buď tam zůstat i několik dní než se počasí umoudří nebo šlapat ve vichřici dolů z hor. Tak jsme tedy šli pěšky. Občas jsem se zabořila po pas do sněhu, k tomu ta vichřice, ale byl to super adrenalínový zážitek:-)

Tady je Tomáš na visunuté lávce, pod sebou má propast. A za sebou Gerlachovský štít. Musel si držet čepici, jinak by mu uletěla:-)

Tady jsme v závětří...

Tady už sestupujeme ze Skalnatého plesa. Vítr mě několikrát zhodil na zem:-)

...a tady pohled na zasněžený Gerlach:-)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 11122  [Dalších 10132 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.