Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
12.12.2010 1:16:02
Dneska jsme byli na mejdanu a Adamkovi tam vypadl zub - uz 3.! Uz ma pryc obe spodni jednicky a ty uz ma i narostly, ted jednicku vlevo a ta vpravo se mu uz taky kejve. Moje maly miminko
.On se mu teda uz hodne kejval, ale kousnul tam do naky susenky a uz to bylo. Bohuzel mu teklo trochu krve a to nase citlivka nesnasi. Specialne u tyhle kamaradky mame stesti. Posledne, kdyz jsme tam byli, tak se mu znicehonic spustila krev z nosu. Maji v obyvaku cernobile pruhovaou sedacku a slo to samo na ty bily pruhy. Dneska jsme meli v planu jet na 1 den lyzovat. Spolehala jsem nato, ze me bud vzbudi Jirka (vstava tak nejpozdeji v pul 8), nebo Adamek az zacne kaslat nebo Kudýš (to je nase morce), az zacne rachtat kleci, ze chce snidani. Vzbudila jsem se v 9 - Jirka si pry netroufal, Adamek po tydnu raniho vstavani jeste spal a Kudyse Jirka zadusil senem hned, co vstal . A navic sdelil, ze nikam nejedeme, protoze ma cely den prset. Adamek samozrejme brecel, holcicka od tech kamaradu taky a samo, ze ani nekaplo ![]() . Tak snad zitra. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
11.12.2010 14:11:44
BLANI, jo jo, přesně takové stupidní hry s panáčkama a podobnýma nesmyslama má Tomášek taky rád. Ale to já už s ním odmítám hrát. Ale už se na to docela chytá Davídek, tak je to dobrý. Dneska je Tomášek celý den i na noc u babičky a určitě si budou hrát na hady ( se dvěma tkaničkama). To je mamka vždycky úplně vyřízená, protože on to fakt vydrží celý den, no a babička aby mu udělala radost tak celý den mluví nesmysly a dělá hada
![]() ![]() .Jinak to tvoje studium teda pěkně uteklo. Si pamatuju jak si začínala a najednou už budeš končit. No a já tak pomalu přemýšlím, jaké to bude, až zase budu chodit do práce a kluci budou o letních prázdninách třeba na týden u babičky. A já budu týden bezdětná. To si teda vůbec neumím představit, protože co je Davídek na světě, tak jsem bezdětná ještě nebyla. Vždycky mi nějaký dítě doma zbylo. |
| Begonie | 17189 |
|
|
10.12.2010 22:28:06
No holky, co furt delate, ze sem vubec nenahlednete? Ja ted byla cely tyden doma s Adamkem, desne kaslal a mel i docela teplotu, ale byl to des. Furt jsem musela hrat jeho oblibeny hry, coz obasi, ze Adamek poskakuje jednim panackem a neco zvatla a ja poskakuju druhym a neco zvatlam a vydrzi mu to fakt hodiny. Teda vydrzelo by, ale ja se vzdycky nejak vymluvim. Nastesi obcas neco vyrabime nebo hrajeme hry, jinak by me svihlo. A navic jsem si mohla vzit z prace praci na doma, ted prepisuju seznam prvotisku a starych tisku, oc ma fakulta (fakt maji neuveritelny veci, snad 1000 titulu), takze jsem mu vzdycky pustila neco v telce a mohla jsem chvlku delat. Musim to stihnout do konce roku a jsem lehce za pulkou
. Ani ne do konce roku, skola se zavira 22/12.A to ted nemam moc casu, uz po vanocich zacne zkouskovy - moje posledni!!! HURA!!!, tak uz se pomalu zacinam ucit, v pondeli piseme pisemku, v utery cely den soudim a ve stredu jsem na konkursu na novy zamestnani, no jo, studentsky zivot konci, budu muset zacit konecne poradne hakovat, tak se po necem poohlizim. Toz toho v praci moc nepodelam. Minuly vikend mi sem segra dala holky. Bylo to docela v pohode, cely vikend jsem varila , vzala deti do kina a vecer Andulka (to je ta starsi, 14 let) byla naka zvadla a namerilajsem ji 39,6. Malem jsem upadla. Segre nemelo cenu volat, byli na Morave ve sklipku, tak jsem ji supla 2 paraley, donutla vlezt do vany se soro studeou vodou, abysme to nejak srazili a Jirkovi zakazala vino, kterym se chtel trochu uklidnit (Adamek s terezkou priserne zlobili, ale fakt priserne, malem jsem je zabila), kdybysme nahodou museli vyrazit nekam na pohotovost. Ani nevim, co to bylo, ctvrtek predtim dostala vakcinu proti rakovine delozniho ciku, tak mozna reakce, ale od pondelka byla pak doma s virozou, Adamek taky a Terka byla tak nafucena, ze musi chodit do skoly, ze si aspon vymohla 1 den za boleni bricha .Tenhle vikend jsme chteli jet lyzovat, ale s tim Adamkovym kaslem jsme to zrusili. Ale uz je docela v pohode, tak to pojedeme zitra zkusit na 1 den na Moninec, to je kousek od Prahy a mame tam kamarady, tak jsme s nima domluveny na obed. Ale ma snezit, tak nevim, snad nebude naka nusna fujavice. To by se mi nechtelo, ja jsem zimomriva princezna. No nic, jdu se ucit dane a danovy rad a podobne hnusarny a koukejte se ozvat!!! |
| Begonie | 17189 |
|
|
2.12.2010 9:57:51
Diky za prani. Adamek se rano zajimal, kdy si budeme rozdavat ty dary
. Nejak mu uslo, ze my dospeli si k svatku u nas v rodine nic nedavam. Chudinka, aby nebyl zklamany .Miso, to je des, co, napadne trochu snehu a Praha svolava krizovy stab. Vcera jsem byla s kamaradkou v kavarne, manzel pak pro ni jel autem a rikal, ze cestu z Palmovky na Floru jel hodinu a pul . Ja jezdim nastesti jeno mmetrem, tak to dneska slo, ale v sobotu mame vyrazit na plavani, tak to asi vzdam. Autem nejedu, to uz jsem od ty doby, co napadl prvni snih ani nevidela, cekam na oblevu. ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
2.12.2010 7:50:11
Ahoj Blani, k dnešnímu svátku ti přeji vše nejlepší
![]() ![]() ![]() Holky. já dnes jela úsek Hostivař - Praha 9 2 hodiny. Běžně ho ráno jezdím 20 min. max. Průmyslová je jedno velké parkoviště kamionů. Bohužel ti co mohou jezdit jezdí v levém pruhu a je to děsný.V Hloubětíně nešli světla,ale asi je vypnuli schválně,protože kopec směrem na Prosek stál všema směrama, tak to odkláněli. Tak jsem odbočila na Vysočany(jinam to nešlo)a že se kousek za křižovatkou otočím a pojedu domů,jenže ten stejnej úmysl,měl kamion předemnou a blebec se zasekl přez obě koleje,takže asi přestali jezdit i tramvaje.Objela jsem ho a pokračovala na Vysočany a riskla to do práce,naštěstí tam to jelo. Z domava jsem vyrazila v 5 hod. a v práci jsem byla v 6.52. Jest-li to bude i zítra beru si volno. Jsem zvědavá jak se dostanou ty kamiony pryč,když tam nemůže žádný sypač ani pluh. ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
27.11.2010 12:41:15
Tak já jsem Mišku samozřejmě zmanipulovala tak, aby si aktovku přála
![]() a já měla o 1 dárek na vymýšlení méně a na školu si sice hraje, ale spíš tak, že počítá a píše a kupujeme občas písanky a tak, ale s aktovkou nechodí, taky ji schovám a vytáhneme třeba právě na konci roku na to rozloučení se školkou, kam chodí školáčci s aktovkama![]() |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
27.11.2010 8:49:33
no nella si hraje na skolu uz ted, tak by ji asi chtela nosit...ale zase nmate vyhodu, ze usetrite, protoze ona misto toho dostane neco jineho a plus nas ceka v lete dalsi vydaj...chystame se koupit tasku v Rakousku, kde budeme na prazdninach, treba vyjde i levneji.jako spousta veci, coz je teda des
![]() Jo a meme snih ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
27.11.2010 8:41:14
taky se nebojím, že by byl Tomášek z tašky tak nadšený, že by ji stihl utahat. On si ji ani nepřál. Takže prostě bude pod stromkem a potom se zase schová tam kde byla
. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
27.11.2010 8:37:38
Blani,souhlasím s tebou.Honzík když dostal aktovku,tak skončila v šatně a vytáhla se až 31.8.
Takže utahaná nebyla. Vlastně jí měl jednou ve školce na rozloučení se školáky. |
| Begonie | 17189 |
|
|
27.11.2010 0:16:32
To jsem si taky myslela - ze dam aktovku az v lete - ale v cely nasi siry rodine (i v manzelo) x generaci zpatky proste nosi aktovku Jezisek, tak to ani nemouze jinak. A Adamek to vsude slysi, tak by jeste mohl mit sok, ze na nej jezich zapomnel. A utahana nebude, to se nebojim, skonci nekde ve skrini a snad ji na konci prazdnin najdeme
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.