| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 11122  [Dalších 10102 >>]
lela, rosa, niki 88737
26.11.2010 16:39:37
tak ja se k vam zase pripletu - my zatim aktovku davat nebudeme, prijde mi to strasne brzo, takto se ta taska jen zbytecne utaha a uspini a tak...chci, aby si dcerka vybrala tasku az v lete, tesne pred nastupem do skoly, aby to bylo takove cerstve~;)A Topgal kupovat nebudeme, protoze se bojim, ze pulka tridy bude mit stejnou tasku - zase tolik variant na vyber nemaji. Jeste nevim jakou, ale casu dost~;)
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853
26.11.2010 15:55:16
Lůco my máme taky Topgal takovou modrou jakoby vojenskou s vyměnitelnými obrázky. Luky si jí předvybral a teď čeká jestli to Ježíšek nesplete. Máme stejný i penál, přišla do 2 dnů a ještě jsme dostali desky A4 na sešity jako dárek. A kdyžtak si napiš o slevu - info na jejich stránkách. Starší syn měl Topgal od 1-3 třídy a teď do 4. jsme kupovali taky akorát větší. Měl dvoukomorovou a už jsme se ve třetí třídě téměř nevešli, jinak je stále pěkná.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
26.11.2010 14:21:01
Lůco, jo jo, aktovky jsem už řešili a zvítězil Topgal. Myslím, že ho má zde většina. My taky a asi ho dám pod stromek.

Králíčků, no to je teda síla s tím Denisem. A salmonela je tuším na dost dlouho, ne ? Na tom ušním jsem už nebyla, vykašlala jsem se na to. Nepřesvědčila bych ho, aby neřval, tak by to asi stejně nemělo žádný význam.
Begonie 17189
26.11.2010 10:57:19
Luco, my jsme kupovali batoh z Topgalu, pres internet a naprosta spokojenost, dovezli ji do 2 dnu. Mame modry se smajliky a baterkou ~g~, z ty Adamek padne a myslim, ze ji stihne vysvitit do konce roku. A rovnou jsme vzali i penal, myslim modry s fotbalovym micem. Nebo oranzovy s popelarem? Uz nevim, podivam se pod stromeckem.

Skoda, ze s nami nemuzete na ty lyze ~n~. Nak nam to nevychazi. Holky, nechcete jet nekdo lyzovat na vikend 11-12/12? My se chystame hned za hranice na Velky Javor, vloni jsme bydleli v Zelezny Rude, ale bylo to tam dost hnusny, tak ted Jirka nasel naky penzion primo tam a dokonce to vyjde jeste levneji nez v Cesku.

Teda Kralicku, to si uzivat. To by me v praci snad sezrali, kdybych mela tak dlouhy vypadek. Ale ty jsi jeste doma, ne?
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338
25.11.2010 21:49:34
Ahoj! Tak naposledy jsem psala o Denisově rozbité hlavě a když už měl konečně nastoupit po 3 týdnech školky (měl ještě angínu), tak najednou horečky, průjem a dnes nám potvrdili salmonelu. Mně snad klepne.
Nikito, byli jste na ušním?
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
25.11.2010 20:34:16
Ahojky, zdravíme všechny !!!

Chci se zeptat, řešili jste tu již školní aktovku???
Jakou, dáte tip? :-) Budete kupovat na vánoce nebo k narozkám???
A jak se všichni máte???
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
24.11.2010 17:32:06
Blani,já jdu s Matýskem k zubaři zítra a šoufl je mi už dneska celej den. Ještě ž jdeme v 7.30,chodím vždy ráno,abych to měla brzo za sebou.
Akorát,že ho budu asi muset budit,dnes spal do 8.10

Dnes jsem se bavila s logpod.kvůli tomu jeho mluvení,co si ona o tom myslí,zda by dala odklad nebo ne.
řEKLA MI že jak poznala za ty dva roky Matýska a podle toho co jí řeknu já,že by mu ho nedávala.Mám se prý smířit s tím,že asi bude patřit k těm,co se bude řeč vyvíjet až do cca 9 let.Taky jsem jí řekla,jak mu pomaleji dozrává EEG.říkala,že je to všechno propojený.Hold prý bude mít hlavu na logiku,matiku,což si myslím taky,ale třeba z ČJ bude mít třeba problémy.Navíc má výhodu že je lednový,tudíž bude ve věkovém rozdílu na 1/2 cesty jak k odkladovým dětem,tak k mladším,čerstvě 6-ti letým.

Já jsem dnes dopol.upekla linecké,Maty vykrájel 3 plechy a teď jsem dodělala rohlíčky,krásně to tady voní. Recept nemám žádný speciální,řekla bych že klasiku.
Begonie 17189
24.11.2010 14:30:46
Adamka chci dat na ZS Lupacova (to je na Olsanskym namesti, bohuzel pres silenou silnici). O ty Kladsky jsem taky uvazovala, ale to je pro nas prece jen trochu z ruky.

A jinak u nas ve skolce se teda taky zadny psychovysetreni nepodnika. Me to ani nevadi, kdybych mela pocit, ze je neco v neporadku, tak s nim nekam zajdu sama, ale zda se mi OK, tak co ho nekde vysetrovat. Ja myslim, ze ty ucitelky to odhadnou, kdo ma mit odklad a rekli, za Adamek rozhodne ne.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
24.11.2010 14:25:00
no já koukám, jak máte všichni ve školce psychologické vyšetření předškoláků. To u nás asi nic takového nebude. Kdybych se sama učitelky nezeptala jak na tom je, tak mi nic neřekne. A když jsem se jí ptala, jestli třeba bude nějaká schůzka rodičů předškoláků s učitelkama (kde bysme se jako dozvěděli kdo jak na tom je, co kdo umí a neumí), tak na mě koukala jak tele na nový vrata. Tak nevím, no. Přijde mi, že je jim to úplně šumák.
lela, rosa, niki 88737
24.11.2010 14:16:14
No Blanko, tak jeste ze jsem to napsala~;)A kam chcete dat Adanka, my na Kladskou na Praze 2. Tam se registruje, protoze je tam celkem naval a takto mame presny zamluveny termin.
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 11122  [Dalších 10102 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.