Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
24.11.2010 12:01:03
jak me vcera mucil zubar. Ja mam ze zubare panickou hruzu a to mi nikdy nic nedela, ale vcera jsem tam sla s jistotou, ze neco bude. Odstip se mi kousek sedmicky s casti naky stary plomby (tim "stary" myslim tak 20 let) a bylo to takovy citlivy. Navic se ten zubar stal asi pred rokem nakym funkcionarem v ty jejich komore, takze nema vubec cas, pokousela jsem se k nemu probojovat od cervna.
Jen to kouknul a uz zacal vrtat, tedy pote, co zabrala injekce. On uz vi, jak jsem hysterka, tak ji ma pripravenou jeste nez vlezu dovnitr . Nejak jsem to prezila, ale duznu teda vyklofal silenou a pak, ze mi da nakou lepsi plombu, tvrdsi, co vic vydrzi, ale ta se plati. Tak jsem rekla, ze jo a sup 650 korun . Tak ted jen doufam, ze se mi to pod tim nejak nezacne kazit, aby zas nemusela pryc, pry se dost blbe vrta. Ale vecer me to bolelo fakt pekelne, tak jsem si soupla prasek a sla spat uz v 10 hotin, coz je u me skoro nepredstavitelny. |
| Begonie | 17189 |
|
|
24.11.2010 11:52:37
Ja jsem na to koukala (pote, co jsem se o ty registraci docetla tady) a zrovna na tu skolu, kam chceme Adamka dat, se registruje. Nevim, k cemu je to dobry, ale pro jistotu tam zajdu, fakt docela stojime o to, aby tam Adu vzali. A na nasi spadovy skole jsem se vubec nevyznala ve webovych strankach (a to mam na to skoly
) a nenasla ani slovo k zapisu. A na ty skole, kam bude Ada doufam chodit, tam maji i den otevrenych dveri. Ja tam s nim skocim asi na chvilku odpoledne, i kdyz to zna, my tam chodime volit, ale jine matky ve skolce rikaly, ze ani nedaji deti do skolky a budou tam od rana - maji navstevu ve vyucovani, prohlidku skoly, druziny, jeste ukazky nakych projektu, tak na to prdim, taky musim chodit do prace, zejo. |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
24.11.2010 11:46:42
Ahoj, k zápisu se nijak neregistruje. Prostě jen v den zápisu zajdete do školy a je to. U nás dokonce rovnou dostaneme i potvrzení o přijetí. Včera jsme měli besedu s učiteli ze ZŠ ve školce a myslím, že odklad nebudeme dávat. Luky se těší už 2 roky tak by ho mrzelo, kdyby nešel. 6.1. máme taky ve školce spec. psych. tak se dovím co ona na Lukyho a pak jdeme ještě k pí. učitelce, která vede nultý ročník a ta mi na Lukyho taky komplexně koukne a popř. poradí co máme zlepšit nebo dohnat. Ale myslím, že je na školu daleko připravenější než byl Tomík.Ten je teď ve 4.tř. a kupodivu letos docela pohoda, je nás trápí jediná věc a to je násobilka - teď mu kvůli ní nejde dělení s ocáskem. Ale snad se to poddá.
Holky vy už pečete? Já teda nějak nestíhám. Jen bych Vás poprosila - nemáte některá nějaký dobrý recept na vanilkové rohlíčky? Popř. nějakou jinou mňamku? Chlapy na nich totiž ujíždějí. Dííík |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
23.11.2010 15:27:58
Eriko,to opakování učiva dělají snad všechny mladší děti,bez ohledu zda holka,nebo kluk.Honzík se učil básničku a dřív jí uměl Maty.Nebo něketeré jedoduché počty umí taky,ale to spíš bude asi naposlouchaný.
Dnes jsem mluvila s uč.ve školce a naší dr(Maty je doma je nastydlej a potřebovala jsem OČR)a ti říkaly,že i kdyby se ta mluva nezlepšila,tak se nemám bát,že to ve škole zvládne. Já se teda nebojím,protože on je někde jinde než Honzík v jeho věku. V lednu před zápisem jsou ve školce ještě psychl.testy předškoláků,takže máme pak hlášení od psych.takže další názor a z toho všeho )doktorka,učitelka,psychol.)už se názor dá udělat. Díky tomu že jsem s Matym doma,jsem si zadělala 4 těsta a budeme s Matýskem postupně péct,ono ho to baví,perníčky vykrájel skoro všechny. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
23.11.2010 13:21:06
ERIKO, já vím, že není hloupý. To taky netvrdím. Jde spíš o tu trpělivost. Trpělivý moc není (asi po mě) a hlavně se mu nechce přemýšlet. Mám nějaké vyukové cd pro předškoláky a tam řeší nějaké úkoly z různých oblastí. A on u toho sedí, říká mu to co má dělat a jak je to delší souvětí, tak on prostě neví a ptá se mě, co má teda vlastně dělat. Nebo když ho pozoruju kolikrát na hokeji a na plavání jak je úplně mimo. Třeba hrajou rybičky rybičky rybáři jedou a on vůbec nepochopí co mají dělat a i když ho chytnou, tak si furt jezdí z jedné strany na druhou jako by se nechumelilo. Na plavání taky kolikrát hledí kde co lítá, místo aby věnoval pozornost tomu co má dělat. Prostě někdy je úplný mimoň. Ale nebudu předbíhat, neříkám, že ten odklad bude mít, ale uvidím jak se mi bude jevit. No a za nás to bylo jinak. To se odklady tenkrát tak nedávali. Teď vycházet základní školu v 16 je myslím celkem běžné. Zase na druhou stranu už budou možná lépe vědět, kterým směrem se ubírat a co by chtěli studovat. Já jsem vycházela z osmičky ve 14 a vlastně jsem vůbec nevěděla na jakou školu bych chtěla jít. Víceméně mi to asi spíš vybrala mamka.
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
23.11.2010 11:57:38
A NIKY, ja som narodená 7.9., takže mi zle vychádzali roky, vždy som bola v každej triede najstaršia... nehovorím, že som o niečo prišla, ale tým, že som mala potom ešte aj strednú školu 5-ročnú som išla maturovať a o tri mesiace som mala 20 rokov. Takže na výšku sa mi už nechcelo. A to sme nemali povinnú deväťročnú základnú vtedy tak ako je to teraz.
Takže ak pôjde Tom do školy, v prvej triede bude mať 8 rokov a základnú bude končiť ako 16-ročný? A som presvedčená o tom, že Tomášek je dosť chytrý na to, aby si mu nemusela dávať odklad. A že sa s nimi budeme rozčuľovať? To je asi u chlapcov proste tak, moja mama sa s bratom učila v kuchyni prvouku a kým sa to on naučil, ja som ho opravovala ako 5-ročná z detskej izby, proste som to vedela skôr ako on a to môžem zodpovedne povedať, že mám brata nadpriemerne inteligentného. Problém bola lenivosť (línost). |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
23.11.2010 11:49:57
Niki, ale ja som nepísala, aby si ho trápila doma pracovnými zošitami, ale aby si si sama urobila doma obraz o tom, či sa má trpezlivosť alebo nie. Totiž aj v škôlke už majú na predškolákov vyššie nároky, ako doteraz a Tom môže mať v triede deti, ktoré vydržia pri tých zošitoch aj vyše hodiny, ak on vydrží kratšie, učiteľke sa to môže zdať málo a informácie sú potom skreslené.
No a tiež som nepísala o Tomovi, že sedí pred televízorom, ale o mojom závislákovi. Nevie sa veľmi hrať sám, súrodenec mu chýba a preto buď pozerá do TV alebo do knižiek ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
23.11.2010 8:04:18
Naše Emča na inlinech umí..loni už jezdila i na ledě, ale teprve letos to bude asi k něčemu.Náš malej bude mít 3. My ho vždycky brali..buď jsme ho vozili po ledě na sáňkách(teda jedině na rybníku, v hale asi těžko) nebo na bobech blbnul někde kolem..
Rájo..králíček stojí tak kolem 400 a víc.Myslím, že morče je určo levnější..Já furt váhám, možná to nechám na příští rok..nevím.. |
|
|
23.11.2010 8:03:52
ERIKO, a u nás teda není televize na denním pořádku. Teda jako jo, ráno než jdeme do školky si něco pustí, protože brzo vstává, no a potom se dívá až večer na večerníček. Ale přijde mi divné ho doma trápit už teď nějakýma pracovníma sešitama.
|
|
|
23.11.2010 8:01:07
O žádné registraci na zápis taky nevím. Myslela jsem, že tam půjdem a hotovo.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.