Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
23.11.2010 8:00:35
No já si zase myslím, že odkladem nic neztratí, maximálně si prodlouží dětství. A lámat přes koleno to nebudu, abych se s ním potom nervačila už v první třídě.
A co se týká bruslení, tak Tomášek už bruslí. Bruslil už loni, no v podstatě začínal ani ne ve čtyřech letech. Už loni chodil bruslit i se školkou, no a letos jsme přidali i hokejovou přípravku, takže už bruslí líp jak já, protože já neumím brzdit. No a mladšího sourozence necháváme doma s tatínkem. Toho plánuju na led postavit za rok. |
| Begonie | 17189 |
|
|
22.11.2010 21:43:22
K zapisu se musi nejak registrovat? Ja myslela, ze se proste zacatkem ledna podivam na internet, kdy to maji a nakracim tam a vsichni budou perplex z naseho krasneho chytreho chlapecka a vezmou ho vsema 10
. Ja totiz nechci Adamka dat do spadovy skoly, ale do skoly pres ulici.Jinak s bruslenim to u nas je vselijaky. My s Jirkou nebruslime vubec ani jeden a ani nemame brusle, Ada umi jakztakz na inlinech (asi jako ja , ale ja se vic bojim, takze min padam). A to nam zatim staci, ani ho na lednich bruslich ucit nebudu, treba se mu casem zachce a nauci se s nakejma kamosema sam. U nas totiz rozhodne nehrozi ani ledni hokej. |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
22.11.2010 19:55:21
Omlouvam se, ze vam sem lezu. Mam lednovou dcerku, parkrat jsem se tu ukazala, ale nemam dispiplinu psat pravidelne, objevila jsem vas celkem pozde, kdyz uz , tak jsem na cervnu 2008
Ale vasi diskusi sleduji. Ted jsou aktualni zapisy, ja jsem dnes uz dcerku zaregistrovala na zapis, ktery je 17.1, no, taky me to bere. Co se tyce odkladu, pokud k tomu nejsou opravdu vazne duvody, tak bych take neodkladala, ze ten pulrok muzou deti udelat velky pokrok - ja si uz nedovedu predstavit dcerku v MS, to uz by ji asi moc nedavalo...Je uplne v norme, hezky mluvi, umi pismenka, cisla a porad si maluje, takze ma hezky uvolnenou ruku. Myslim, ze to bohate staci. Taky ma problemy s koncentraci, pulhodina nad nejakym pracovnim sesitem- to mi pripada celkem i hodne - nam zatim staci tak patnact minut - to ale neznamena, ze ji doma uz ucim, to teda rozhodne ne![]() mam dotaz - umi uz vase deti bruslit ? Prave jsem ji objdenala krasne brusle, zkousela to uz predloni, ale to nic moc, ale ted se mi zda, ze b uz mohla- me samotnou to bavi a rada bych ji to naucila. NA druhou stranu - co s mladsim brachou - dva a pul,- jak to delate s mladsimi detmi ? Nechate je doma s tatinkem a jdete bruslit se strarsimi ? Mozna blbej dotaz, ale ted me to nejak docvaklo, jestli je tento rok vubec vyuzijem... Diky za odpovedi. Moc vas vsechny zdravim ! |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
22.11.2010 15:32:35
keby boli decká narodené červenec - srpen, nič nepoviem, ale fakt zbytočne stratia rok...
|
|
|
22.11.2010 15:31:31
Baby, nebláznite
my predsa tiež upratujeme len keď sa nám chce, keď sa nám nechce, nemá to žiadny zmysel... tie deti doteraz nemali žiadne povinnosti, mohli sa len hrať, preto ich predškolákov v škôlke na to pripravujú. Skús mu Niki kúpiť pracovný zošit na doma a sadnúť si k nemu na pol hodinky denne, on sa zacvičí, uvidíš. Ja som teraz Peťovi už začala vypínať TV, rozprávky hodinu denne, inak sa MUSÍ hrať, alebo robiť niečo, čo chce, okrem pozerania na rozprávky. Ide to ťažko, ale už mi lezie na nervy, ako opakuje repliky zo všetkých rozprávok, aj keď teraz najnovšie chce pozerať len Cartoon Network v angličtine. Proste sa od TV musí odučiť ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
22.11.2010 14:29:28
ERI, tak to je teda Peťko obrovsky šikovný. Já začínám mít naopak pochybnosti jako Danka. Protože jsem se minule zeptala ve školce, jak na tom Tomášek je. No a taky dělá pracovní listy jen když se mu chce. Uvidíme do jara, zatím by učitelka byla spíš pro odklad. Takže na jaře to prosonduju znova a popř. zajdem do poradny a uvidíme.
|
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
22.11.2010 11:19:22
Eri, tak to je mazec :-D!!! On si už i čte? Tak to je šikulka veliká teda
. Klobouk dolů před ním.No já uvidím no, po poradě s pedag.poradnicí a uvidím. |
|
|
22.11.2010 11:01:41
Dani, pamätám si, ako sme riešili v lete pred škôlkou Peťkove plienky, s nimi by mi ho totiž do škôlky nezobrali. A behom dvoch týždňov v jasličkách bol úplne odplienkovaný
Myslím, že vo februári (únor) sú zápisy do školy, pekne tam s Vikinom choďte a uvidíte, čo vám tam povedia. Logopédia napraví deťom reč už v krátkom čase a čo sa týka sústredenia, zober si, že má ešte 9 mesiacov do nástupu do školy, takže sa to v ňom môže zlomiť. Mne tiež povedala učiteľka v škôlke, že Peťo sa hocikedy postaví od pracovných zošitov a povie, že ho to nebaví, tak ho pošle do kúpeľne stáť a to trdlo tam stojí. Lenže tu sme chybu spravili aj my, s Lacom sa naučil celú abecedu a ja som mu ukázala, keď chcel vedieť, ako sa spájajú spoluhlásky so samohláskami a on začal čítať ani som nevedela, že by sa tak dokázal chytiť, ja sa skôr bojím toho, čo tam bude robiť v prvom ročníku najnovšie chodí s glóbusom a pýta sa, kde je ktorá krajina a keď mu poviem, že v Ázii, tak vie, kde to má hľadať a prečítať si to už preňho nie je problém. Zato to, že si má po záchode umyť ruky a umyť ruky pred jedlom, že treba po sebe zhasínať svetlo a upratať si hračky, to je preňho španielska dedina No a tým, že mal dlho fľašu a cumel, má predkus, takže má trošku problém so sykavkami, nevyslovuje ich dosť ostro, ale my na logopediu nechodíme, zatiaľ ho opravujem. Ani učiteľky sa nezmienili, že by mal chodiť.Myslím, že bude v škole ako ja, za učenie jednotky, za vyrušovanie a našepkávanie poznámky a päťky. |
| makaz | 31812 |
|
|
21.11.2010 23:08:24
Ivčo..jo mluvil
![]() ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
21.11.2010 15:13:39
MAKAZ, nemluvil v pátek Martin na Rádiu Vysočina o tom ledu co spadl komusi do baráku?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.