| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 11122  [Dalších 10052 >>]
makaz 31812
11.11.2010 19:07:19
Kisli spíš by to bylo:~v~~v~~b~~z~ ~t~~t~
Kislice 42690
11.11.2010 15:08:22
cozpak o to MAKAZ, ja bych se klido pido stehovala, ja nejsem PRAZAK jako nekdo :-)---- i kdyz ty mas vlastne taky Prazaka, ale evidentne nelpi na nasi maticce...jeee, to by byl zivot, vid...~2~~c~
makaz 31812
11.11.2010 12:37:58
Já ti to Kilsi říkala, pojď se přestěhovat k nám..za školku dáš místo 7 tisíc 700,-..Škola je odtud necelý kilometr a jezdí jim tu autobus školák přímo ke vchodu do školy..~;)
A Pavlovi řekni, že maso máme rádi~:-D

Blani, tak jsi mě nalomila..že by králíček od ježíška ~;)
Kislice 42690
10.11.2010 18:50:18
jo skola..no jo ale nase spadova je ve vedlejsi vesnici, kam ja ji ani nechci davat - chci vozit nekam na opac.stranu do Prahy a taky se tam mozna ani nedostaneme, pac ta skola neni nafukovaci, tudiz pokud zustanou jen u dvou 1.trid, tak musi nejdriv vzit deti z jejich obce a pak ty z okolnich a ze jich je...strasne se tu stavi, takze spousta rodin s detma a skolka jim tam letos praska ve svech a je plna POUZE predskolaku, mladsi deti ani nemeli sanci, proste des...a vim, ze mi obec musi zajistit skolni dochazku, ale jde o to kde, zejo..nehodlam treba vozit do NERATOVIC, proto se musim postarat sama, aby to bylo aspon trosku v rozumne vzdalenosti...no blby, no. ~l~
Kislice 42690
10.11.2010 18:47:53
BLANI, nene, ja nejsem zamestnana, bohuzel jsem v dobe materske vysla bejvale sefove vstric a kejvla ji na vypoved dohodou, pac nabrala hodne lidi a musela by z firmy udelat velkou spolecnost ci co, kdybych vedela co vse si tim zpusobim, tak samo do toho nejdu, ale tak jsem si rikala, stejne se tam vracet nechci, tak vo co jde....:-(((

a jeste neco jsem chtela a ted uz nevim co
Begonie 17189
10.11.2010 15:08:16
Makaz, to mel Adamek taky, taky rikal: ja jsem plakala, ja jem delala, to ho prejde.

Jasne, morce furt mame, je to nas milacek. Akorat je z nej desnej obr, uz brzy pujdeme na vystavu domacich kraliku. To je holt ta dobra strava - seno, co Jirka vlastnorucne nsusil na Seci.

Tak, dneska jdu z prace driv, musim jit zase davat pravni rady. To se mi ta skola vyplaci ~y~
makaz 31812
10.11.2010 15:03:07
Niki, tak vítej v klubu ~;) Jsem zvědavá co malej, taky mluví hodně a docela dobře, jen vše říká v ženském tvaru ~d~ Měl by s ním být víc tatínek~;)

Blani, jak to máte s tím morčetem..ještě ho máte? Já jsem nalomená, že bych kopupila králíčka..toho s ouškama dole, vypadá jak plyšák..~6~ Nemáte to někdo doma?? A co děti na to..
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
10.11.2010 9:12:00
MAKAZ, my už taky nechodíme na logopedii. Chodili jsme tam, ale spíš kvůli zadrhávání, než výslovnosti. Takže s výslovností problém neměl.
Begonie 17189
9.11.2010 23:36:13
Adamek ted pres zimu ma akorat plavani a anglictinu ve skolce. Tenis jsme zatim prerusili, pres zimu by nas ta hala vysla hrozne draho. zadnej Agasi z nej nebude, tak mi prijde kravina platit 10 tisic za par mesicu. Chci ho dat zase od ledna, ale jinam, s jeho nej kamaradem Kubikem. Ja bych ani vic nestihala, ze skoly/prace chodim nejdriv v pul ctvrty, takze jsem ve skolce ve 4 a naky krouzky od tri pro me nejsou. I ten tenis je od tri, ale doufam, ze se domluvim s Kubikovou maminkou, aby ho tam vodila, ja bych je zase mohla vyzvedavat a vodit domu, treba by na to pristoupila. Ale to mame jeste do ledna cas a kdovi, co bude.
Begonie 17189
9.11.2010 23:32:01
Kisli a ty jsi porad formalne zamestnana u zamestnavatele jako pred Klarkou? To bys mohla pozadat o prodlouzeni rodicovskeho volna do 4 let, ne? A nebo si kazdopadne muzes aspon vyridit, aby za tebe stat platil pojiteni, kdyz pecujes o 2 deti pod 15 let. Ja to myslim delala na VZP, ale uz si to moc nepamatuju. Na ty 3 mesice nez jsem po RD nastoupila do zamestnani.

Jinak me by asi ani tak nevadilo, kdyby naucili Adamka psat psace spatne (teda neumim si predstavit jak, ale u nas ve skolce stejne psaci pismo neuci), ale spis bych se bala, zese pak ve skole bude nudit, kdyz uz to bude umet. A jinak, do spadove skoly vas snad musi vzit ne? To neni jako se skolkou, skolni dochazka je povinna, takze ti stat musi zajistit misto ve skole.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 11122  [Dalších 10052 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.