Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| makaz | 31812 |
|
|
9.11.2010 19:06:45
Kisli, to toho má Klárka taky dost...
Jéé a je ten batoh aspoň pěknej?? Já ho viděla jen na netu a ještě ho nemáme..Máme stejný vkus![]() jo, však mě se Pavel líbí![]() ![]() ![]() Jo a 2x jsem ti volala a ty nic..kde se furt flákáš..Jak chceš s tím víkendem..já sama na tu zumbu nepůjdu. Mám jít v neděli od osmi večer do práce, tak bych asi taky těžko stíhala.Ale jestli bys jela, jdu do toho!!!! ![]() Jo a Emča zlobí!! Ale byla jsem ve školce a její nej kamarádka právě předváděla stejnou scénu, tak aspoň vím, odkud to máme ![]() Asi se tam ve školce předháněj a navzájem prudí..no to je radost!!!![]() My teda logopedii nemáme, to jsme snad jediný ne?? Emča mluví naprosto bez chybičky ![]() |
| Kislice | 42690 |
|
9.11.2010 15:03:28
jo a jeste ma K.ve skolce fletnu, keramiku a vytvarku, ale to ma vzdy tak, ze ji v tech cca 15 hodin vyzvedavam, takze opravdu v ramci skolky ne az po ni...
|
| Kislice | 42690 |
|
9.11.2010 15:02:18
jeee, tady se krasne resi skola...no tak MAKAZ asi budou mit holky stejne batohy, my ho uz mame doma a predstav si, to nejsou ruzove kytky, ale zaby
) ale hezkej...no a zlaticko EMICKA zeby zlobilo??? nevim, nevim teda...jinak vikend nevim, P.furt trva na tech 50tinach a je to v PECI POD SNEZKOU, takze se spanim....no a Klarku mam ted doma, pac na dnesek celou noc zvracela..celkem 5 x chudinka...takze dietuje a uvidime co z toho bude...P.mel nocni tak bylo veselo...my ted mame taky napilno s krouzkama,K.ma balet, plavco, k tomu letos pribyla hudebka a brusleni...no a plus vozim na LOGOPEDII, Paja ma zatim jen plavco a cvico a to v dobe kdy je K.ve skolce...jinak jsem se rozhodla, ze Paju teda od ledna do skolky jeste nedam a zustanu doma, pujde az do zari, do te Klarciny skolky, at je to spravedlive a taky mi prijde tak hrozne malinkej, K.sla taky az od zari takze skoro ve 4 letech a bylo to akorat, akorat netusim jak to je, kdyz mi ted dovrsenim jeho 3tiho roku (prosinec) bude koncit materska...to mi prijde nejakej papir ? asi ano, ze? S LOGOPEDII ja jsem teda naopak strasne spokojena..pokroky jsou uzasne znat a K.vubec nevadi, ze ji porad opravuji, krasne to zopakuje a cviceni ji taky nevadi, tak jsem rada...ale samo je co napravovat, takze Č uz je supr, Š obcas pri beznem mluveni zapomene, ale celkem to jde, ted ji naskocilo Ž a opravujeme L, jelikoz si u nej jazykem moc tlaci na zuby, takze ten zlozvyk musime nejak opravit, coz je asi nejvetsi boj. A odklad bych resila pouze z duvodu nesoustredenosti, velke hravosti a nebo prave te mluvy, rozhodne ne kvuli psani, cteni, ci pocitani (natoz nasobeni) to vse neni nutne preci naopak nektere skoly to nevidi radi, nase skolka se velmi zameruje na predskolaky, takze K.toho umi spousty, uci je i psaci pismena, coz me stve, pac se prave bojim, ze se to nauci spatne a pak to budem ve skole napravovat...no ale co nadelam, zejo. Tady bude boj o zapisy do skoly, to same co bylo do skolky, nase spadova skolka ve vedlejsi vesnici se mi vubec nelibi a taky bude uplne narvana spadovejma detma, takze vubec netusim, kam se vrtneme, chjo! :-( s tim rozdelovanim deti, u nas je K.bezne jen s jednim z nas casto (divadlo, kino, atd), to mi prijde, ze P.je ten "chudak" ale tak tomu to zda se jeste nevadi...treba vikendy kdy jsme doma jsou u nas casto tak, ze velkej P.si jde lehnout pres den s malym a ja s Klarkou nekam spolu jedeme...nebo delame veci u kterych je Pajova asistence nezadouci... |
| Begonie | 17189 |
|
|
9.11.2010 10:10:47
vcera mela Adamek ve skolce zavirani skolkovy zahrady spojeny s lampionovym pruvodem. Byva to vzdycky moc hezka akce, ale vcera jakmile to odstarovali, tak zacalo silene lejt a lilo celou dobu az do konce. Ono uz teda malinko poprchavalo, kdyz jsem sli z domova, ale myslela jsem, ze to prestane, ovsem prdlajs. Nastesti me naco osvitilo a narazila jsem Adamkovi plastenku (mel ji tam z deti jediny), jinak bysme snad fakt museli odejit. Malem jsem umrzla, doufam, ze to oba neodstoname.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
8.11.2010 15:37:19
Pusinko, já byla taky dnes na logopedii a jsem z toho otrávená.Tedy né kvůli logopedce,ale u Matyho fakt nejsou žádné pokroky.LOGOPEDKA je báječná,dnes mi řekal,že máme přestat se Ž Č Ž,protže kvůli vypadaným zubům mu to jde blbě a má špatné postavení jazyka.Tak jsme se přeorientovali na L.
Obávám se,že to Š Č Ž bude oříšek,25.11.jdeme k zubaři a budeme řešit zda vytrhat dvojky,protože jak mu rostou jedničky,tak se nevejdou do pusinky.Logopedka říkala,že počkáme na závěr zubařky. Ptala se mě,jak to Matymu jde,tak říkám,že při cvičení celkem ano,ale že to nepoužívá v běžné mluvě a já propadám skepsi.Tak mě uklidnila,že to někomu prostě trvá dlouho a že není ještě plně dozrálej,což je sice hezký,ale když si přestavím,že půjde do školy a mluví tak jak mluví.... |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
8.11.2010 14:43:33
Ahoj holky u nás máme taky asi pubertu. Luky taky když se mu něco nepovede zejména kreslení jak tady někdo psal okamžitě papír zmačká a začne se bouchat do hlavy a říkat, že je blbej, protože nic neumí. Přitom je šikovnej kluk. Do školy jsem přesvědčená, že půjde i když po dnešní logopedii, kdy nás dr. totálně sjela no nevím. Chce toho po něm pokaždé hrozně moc a dokonce pokaždé úplně něco jiného. Odmítá mi tam už chodit. Přitom neumí pouze L. Doufám, že mi ho od školy neodradí. Jinak napočítá do 12 občas se mu podaří něco seččíst popř. odečíst. Podepíše se Lukáš a obrázky lidí jsou stále sŕandovní. Přesto si myslím, že by do školy jít měl. Také ho nic dopředu neučím,šechno přijde s první třídou samo.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
8.11.2010 14:37:47
tak jsem dneska byla s Davídkem píchat ucho. Vůbec nevím kde k tomu vlastně přišel, páč neměl ani rýmu. Asi mu tam nafoukalo. Minulý týden, jak bylo tak teplo, tak jsem mu párkrát sundala čepku a to jsem asi neměla dělat.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
8.11.2010 13:35:43
Ahoj,
Dani, odklad mu neuškodí, takže pokud ho chceš dát pro svůj klid, tak dej, jinak ale je šikulka, i když vím, že drobek. Tak školu by zvládl určitě a navíc je lednový, jako všichni tady, takže to se fakt odklady moc nedávají, jen opravdu zpomaleným dětem, což Vikinek teda není ![]() U nás taky neřeším a jednoznačě půjde, sice nečte ani nepíše, teda samostatná písmenka samozřejmě ano, podepíše se Míšenka a nebo Míša, příjmení moc nepíše, ale ruku má uvolněnou krásně, v podstatě každou volnou chvilku kreslí a nebo píše, píše i taková ta ozdobná písmenka, třeba z malinkatých koleček, pak si to vybarvuje, no okoukává od Nikči a počítání taky zvládá, teda spíš se sama ptá, jestli 3 a 3 je 6 a tak.No a mluví krásně od 3 let na rozdíl od Martínka, kterému ř naskočilo až těsně před 6. rokem . To si ase zase zopáknu s Tomem, to šišlání![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
8.11.2010 12:03:35
Makaz, tohle ma Adamek taky. Kdyz neni prvni, to jeste zkousne, ale kdyz je posledni, tak strasne breci, ale ne vztekle, spis smutne a neni vubec k utiseni. A pak uz se zasprajcuje a neni s nim rec, protoze se stydi za to, ze brecel. A jak se mu neco nepovede nakreslit, tak to taky hned zmacka. Ale to jsem vyresili tim, ze kresli tuzkou a kdyztak to vygumujeme a vybarvuje az pak. Tak nam aspon nakej papir zbyde.
|
| makaz | 31812 |
|
|
8.11.2010 10:28:14
Ahoj, tady se to rozjelo.
Co se týče školy, u nás se jednoznačně jde a Emča teda taky nějak extra sčítat a odečítet neumí. Já ji do toho ani nelámu, víc ji bavěj písmenka a tak. Furt chce hrát hry typu..slova na písmeno M apod... A taky musíme děti občas dělit aby nás Emča měla jen pro sebe, malej je raubíř.. ![]() Jinak do teď byla zlatíčko, ale teď má snad nějakou pubertu nebo co, jsem z ní vyřízená..odmlouvá,když ji něco vysvětluju..zacpává si uši..když není první, nebo se jí něco nepovede..řev a mačkání papíru apod... Už nevím co s ní, to vůbec nedělala...![]() Batoh ještě nemáme, ale chystám taky topgal..takovej ten černej s růžovejma kytkama...mamka ho chce koupit, mám ho vybrat ![]() No a manžel má boreliozu..po klíštěti. Tak 3 týdny atb..doma už byl v tahu 5 dní a dnes jsem ráda, že už jel do práce ![]() ![]() ![]() Jo a Ivčo, taky bych to asi nehrotila..já nebýt toho, že jsem dostala skvělou pracovní nabídku(jen dopolední směnu)..tak bych asi byla doma..protože nevím, jak by se to jinak zvládalo..děti do školky, kroužky, vyzvedávání a manžel celý týden v tahu.. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.