| tereza |
| • |
9.11.2012 16:07:11
Ahoj vsechny po par letech jsem sem nakoukla abych oznamila ze cekam druhe ditko na duben 2013
Malem jsem na vas uz zapomela. Tery |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
2.11.2012 9:08:08
Ahoj,
na srazík se těšíme ))Lůca psala na FB, že je stále 2v1. Verunka zrovna marodí. Spála :-( Tak byla u babičky a dědy a teď už jí budu mít do pondělí já. V neděli se nám vrací po 2 měsících Jirka tak se těšíme. Co jinak u vás všech nového? |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
1.11.2012 12:56:56
Tak jsem zaregistrovala, že se nám opravdu chystá srázek!
Sem už nikdo nechodí? A co Lůcovic, jestli si dobře pamatuju, čekají mrně v listopadu, tak snad dá někdo vědět, jak se malé narodí... ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
21.9.2012 9:46:22
Tak Adamek se dneska vraci ze skoly v prirode a sem nikdo neprispel - stydte se!!!
Myslim, ze se meli krasne - meli celodenni vylet na Cernou horu s vyjezdem lanovkou, behali po louce a pocitali ovecky (pri vyuce matematiky), vcera honbu za pokladem a vecer opekani burtu, tak si asi hezky uzili. Akorat na tech fotkach, co dava ucitelka na web ma porad stejny kalhoty, ty budou asi pekne uzeny .Odpoledne rychle balime a vyrazime na vikendovy vylet na kola. Jedem bydlikem, tak si to uzijeme, snad bude hezky pocasi. P risti prodlouzeny vikend si jeste prodlouzime vic, beru si ve ctvrtek dovolenou a jedeme do legolandu, jupiii, to si zas uzijeme!!! |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.9.2012 13:48:38
Tak uz maji na strankach skoly, ze v poradku dorazili. To se mi ulevilo.
Teda Miso, cestu do Spanelska, to bych asi nevydejchala. Zvlastni, kdyz jedu s nim, tak me to nejak nenapadne, ze by se neco mohlo stat, to si nejak myslim, ze bych to osefovala, coz je samozhrejme blbost, ale jak ma jet nekam sam, to k jsem na mrtvici. Uplne nejlepsi je, kdyz letime vsichni letedlem. Tam si rikam, ze to mame jisty a ze bysme to aspon meli za sebou vsichni najednou a jsem klidna. To jsem zvedava, co nam Adamek priveze. Vzdycky vozi darky a vzdycky utrati do posledni koruny vsechno. Ovsem ted se rozhodl setrit na mec ze StarWars, ktery stoji od tisicovky vys, coz jsem rekla, ze mu nekoupim, tak asi tentokrat darky nebudou ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
17.9.2012 12:54:16
Blani, chápu tvoji nervozitu z cesty.Také jsem ji měla, když Matýsek jel do a ze Španělska.Včera se nám vrátil domů, normálně tam snad přibral, když mi hupsnul do náruče, tak jsem se prohnula. Nevím kolik vážil Před Španělskem, ale teď má 22.8 kg.
Přivezl mi krásný stříbrný řetízek s drobným přívěskem v podobě kluka a holky Emilovi magnetek ve tvaru býka a Honzíkovi autíčko. Maty je krásně opálený. On už celkem vybledl z toho co měl z Chorvatska.Takže teď vypadá krásně zdravě.Večer jsem si k němu lehla a tulila se, chvilku mi vyprávěl a pak usnul. Už se těším až budou fotky na netu. |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.9.2012 11:36:54
Ona je ta jejich uca fakt divna. Ja si myslim, ze je to opravdu k..., ale drzim se. Adamek ji ma rad, mysli si, ze je hodna (coz ja si teda nemyslim vubec), tak nerikam nic. Ale jestli proste nekdy nejaky ukol nezvladneme a fakt je odmitam psat do 10 do vecera, tak ho proste mit nebude a jestli dostane poznmku, tak je mi to jedno. To spis Ada by z toho mel trauma, chudacek a smolil by to v noci s baterkou pod perinou.
Ted jedou na tu skolu v prirode a budou mit 3x denne vyuku , tak jsem na to zvdedava. Vzdycky se budou 2 hodiny ucit, pak naka prestavka a svacina nebo obed a pak zas uceni. A snad maji 1 celodenni vylet, tak se asi budou ucit v noci, nebo kdy . Hlavne, at tam v poradku dojedou, ja jsem z toho cela diva, aby nemeli nakou bouracku. Maji sice pasy, ale stejne jsem mela rano dost sevreno. To Adamek skoro ani nezamaval, jak si musel vykladat s kamaradama ty jejich debilni vtipy. Ja bych nemohla byt ucitelka ani 2 hodiny, ty jejich vtipky, furt se kluci postuchujou, miri na sebe imaginarnima zbranema, delaji blbosti, ja bych na to nemela nervy.Dneska a zitra jsem opustena manzelka, Jirka zustal na chate, tak si budu uzivat. Asi pujdu na kuzelky a na volejbal , ani panaka si s holkama nikde nedam. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
17.9.2012 11:17:08
BLANI, to nemyslíš vážně, že mají v druhé třídě úkolů na dvě hodiny denně ? To musí být fakt nějaká prdlá kráva. Já si teda nepamatuju, že bych někdy dělala úkol tak dlouho.
U nás zatím taky dobrý, úloh moc nemají, zatím tak 1x-2x týdně, většinou dojde i bez sešitů, že jim paní učitelka řekne, že si je mají nechat ve škole. |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
14.9.2012 22:05:47
Blani,
písnu ti do zpráv na fb ) Nevím kdo to tady čte..že :-D |
| Begonie | 17189 |
|
|
14.9.2012 13:57:56
Tak to mas super, Adamkovi tohle nadseni vydrzelo tak mesic a pul
. Od te doby si stezuje, ze ve skole je otrava, ze uz stejne vsechno umi (tim mysli psat rychlosti sneka, cist rychlosti blesku a pocitat do 20 ) a ze tam teda chodit nebude. Dokonce tuhle rikal, kdyz sli do skoly jeho skolkovi kamaradi, co meli odklad: Mami, ja to Kubovi a Jenovi rikat nebudu, ale budou litovat, ze se do ty skoly tesili. jeho hlavne dere to ranni vstavani. Ale, ze by si o vikendu prispal, to ne, to cuci na telku nebo si hraje na pocitaci. Navic jim jejich pripitomela uca dava strasne moc ukolu, kazdy den to dela minimalne 2 hodiny, takze kdyz prijdeme treba z tenisu nebo ze skauta, tak mame do 8 co delat.V pondeli odjizdi na skolu v prirode. Predelavaji jim skolu, o prazdninach to nestuihli a je to fakt des, tak s nima ucitelka radeji vypadla ven. Puvodne meli jet skoro na 2 tydny, ale to se rodicum zdalo moc, tak se prihlasilo malo deti, tak to zkratila na tyden a jedou krome 2 vsichni. ja jen doufam, ze se trochu vylepsi pocasi. Jedou do Krkonos a tam vcera snezilo. Ja si konecne trochu uzivam volna, vratila se kolegyne z dovoleny (mela 9 dnu volna!!!) a me to tu malem zabilo. Kazdy den jsem chodila domu tak v pul sesty, v druzine uz na me skoro volali socialku a hlavne jsem byla uplne hotova. Svoji praci jsem vubec nestihala, delala jsem vsechno jeji a jen ve volnych chvilich to moje, takze se mi to strasne nakupilo, ale to neva, hlavne, ze uz nemam takovy stresy a delam si jen na svym. Ale sef je uznaly, a dal mi den volna navic , tak si prodlouzime ten svatek na sv. Vaclava a pojedeme bydlecim autem do Legolandu do Nemecka. Nas ta dovolena bydlikem uplne nadchla, uz jinak nejezdime - pristi tyden jedeme ke kamaradum na kola a zadny stan, pekne mastnacky si budeme uzivat v posteli pod perinou.Dano, vsechno OK, vsechno se vyresilo? |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.