Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
6.11.2010 9:09:11
Blanko, kdybych tam měla jet na dovolenou tak si nedovedu představit co by se dělo tady. Teď to prostě nejde :-( A stejně je Jirka furt v práci :-( Ty čepice mám na dvou místech http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?album=706276 a http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?album=442457
Dneska mám pracovní sobotu a zítra to asi nebude jinak. Včera jsem byla pro zboží tak stálo vyřizování objednávek a mám tu kupu nového tak to taky musím zpracovat. Ale Verunka je u babí s dědou tak tady můžu být. Taky co doma sama, že. Já jí teď pomalu nevidím. V týdnu jí má po školce chůva a chodí s ní na všechny kroužky plus dvakrát týdně je s ní doma, to se vracím domů tak v 19:30. Ale je skvělá a Verunka jí má moc ráda. Takže já udělám večeři, dám jí spát, sama padnu ve 21h a ráno jí akorát zase odvedu do školky. Minulý víkend byla u táty, teď u našich a příští týden zase k tátovi. Akční dítko Ve školce se fotilo tak přispěku dvě fotečky ![]() ![]() ![]() Jo a vymyslete někdo nějaký mini sraz, pokud to bude o víkendu tak si čas uděláme. Klidně dojedeme do Prahy i do Brna |
| Begonie | 17189 |
|
|
5.11.2010 11:00:00
Sakra, nejde mi to pridat, tak to tu mozna bude vickrat.
Ivco, nesmutni, mesic utece jak voda. Jakot, ze uz davno nemas letenku a neletis do Brazilie na dovu, ja bych tam byla hned. A jakou si mam presne dat adresu na to mimi bazaru na ty cepice? I kdyz ted to vypada, ze bude spis jaro, nez naka zima. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
5.11.2010 10:01:29
Ahojky,
teda tady se hromadně kupujou batohy, jo? U nás stále nic. Tak nějak jsou teď jiné výdaje. Budeme předělávat pokoje. Verunce necháme celou ložnici a my si dáme sklápěcí postel do obýváku. Bude to mega výdaj. Po Jirkovi je nám smutno. Sice je práce hodně, že by nemusel být čas smutnit, ale zrovna dneska mám nějakou krizi. A to je ještě minimálně měsíc před náma. Ach jo. |
| Begonie | 17189 |
|
|
5.11.2010 0:10:06
Tak my uz mame taky batoh doma, dneska prisel a moc se mi libi. Je modry se smajlikama a blikackou, z ty se Adamek zblazni. Rovnou jsem objednala i panal, modry s fotbalovym micem. Teda, jako normalne jsem dost tvrdk, ale ted mi uplne vhrkly slzy dooci, nase miminko uz pujde do skoly
.To ja doufam v ty dobe budu tak akorat nak se skolou koncit , kdyz to dobre pujde, tak ted v zime dodelam posledni zkousky, pak diplomku a v kvetnu/cervnu 1. statnice a po prazdninach 2. cast a je to doma. Akorat, ze pak asibudu potrebovat dloooouuuhou dovolenou, abych se ztoho vzpamatovala. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
4.11.2010 12:57:37
Ahoj,
tak mně zrovna včera batoh-aktovka došel i s pouzdrem , byla to rychlovka, s dárečkem krabičkou na svačinu navíc, mně se líbí a hlavně Miška prostě jiný nechtěla, takže jsem neřešila a mně se líbilo, že je docela malý, ona musí mít menší typ, když je takový drobeček a chodit bude pěšky, takže nosit sama.Dnes máme ve školce posvícení s lampionkama, nejmenšímu záškodníkovi jsem pro jistotu pořídila elektrický lampionek, no a já peču, každá mamka něco přinese a po procházce s lampionkama bude na zahrádce pohoštění ![]() Ještě musím koupit Martínkovi skateboard, ale vůbec nevím jaký a ani jak se tak asi cenově pohybují. |
| hosana | 17744 |
|
|
3.11.2010 20:50:07
Zdravím,
jdu s dotazem. Dneska sem se šla podívat v reálu na ten batoh topgal 164 D /modrožlutý s bagrem/, na internetu se mi docela líbil, ale ve skutečnosti mě nezaujal. nejen vzhledově, ale i uspořádáním mi přijde pro prvňáčka takový chaotický, prostě se mi nezdál. Pak sem ještě chtěla zkouknout tu školní aktovku CHI 151 /je to takový modrý aktovkobatoh s nějakou postavou, maj ho na stránkách Topgalu jako novinku 2010, ten mě taky na stránkách zaujal, ale v obchodě ho neměli, takže sem si ho nemohla "omakat" Prosím, nemáte ho někdo? Nebo neviděli ste ho v reálu? Jak se vám líbí? Objednala bych ho k Vánocům, ale bez vyzkoušení se bojím - aby nebyl např. moc robustní nebo tak. V obchodě měli podobný, ale od jiné firmy, moc hezký, šedý s nějakým zdobením, ergonomická záda, ale zalekla sem se té zavírací spony vepředu - byla celá umělohmotná, tak mám obavy, že se to brzo ulomí. Nemáte s tím někdo, kdo už máte školáky, zkušenost? |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
3.11.2010 17:06:59
tak vás zdravím po dlhej dobe aj ja :)
Pozerám,že riešite aktovky. Tak mňa to teda ešte ani nenapadlo :) Aj Lydke sme kúpili až cez letné prázdniny pred nástupom do školy. Ešte sa mi to zdá skoro. A keďže na 3. dietko sa nechystáme, ešte si rada vychutnám doma škôlkárku :) inak sa máme fain, všetko po starom, Lydka je už v 6.tr., Laura zvláda škôlku v pohode a konečne má aj lepšiu dochádzku. V červnu sme dali vybrať nosnú mandľu a asi to aj pomohlo. Vianoce mám tak trochu v hlave premyslené,ale kúpené nemám nič. No ved ono sa to nazbiera,ani nebudem vedieť ako. ozaj, veria Vaše deti ešte na Ježiška? Moja Lala áno, len čakám kedy jej to niejaký aktívny starší "múdrejší" spoluškôrkár prezradí . Dúfam,že ešte tento rok to nebude :) Alči,neboj, toto určite neurčuje ženu- neženu, ani nič podobné. Hlavné je zdravie ! Drž sa a ostatnej rodinke prajem veľa zdravíčka! Dituš, na teba si spomeniem stále, ked lietam z krúžku na krúžok a to mám len dve - ako ty stíhaš taxíkovať pri 4 je zázrak zatiaľ pa |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
2.11.2010 13:50:50
Ahoj holky koukám, že řešíte aktovky. Já Lukymu objednala EFI 115 v modrém provedení od Topgalu. Už jí máme doma a je super. Dostane jí pod stromeček - ukázala jsem mu nějaké na stránkách topgalu a tahle se mu líbila tak jsem mu řekla, že uvidíme co na to Ježíšek :o). Tomík měl do třetí třídy taky Topgal a naprostá spokojenost - dokonce i v pračce se dá vyprat a byla vždy jako nová. Jen už se nám nevešly věci, tak máme teď větší. Koupila jsem opět Topgal, batoh EFI 129 a je s ním nadmíru spokojenej.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
1.11.2010 11:59:30
tak tasku do skoly aktualne resime taky. Teda batoh, tak kouknu na ty Topgaly. Ale vyberu to ja - teda Jezisek, na naky silenosti nejsem zvedava. Jak znam Adu, tak ten jedine ruzovy s motylky
.My jsme se meli v Madarsku krasne. Teple lazne super!!! , akorat nevim, jak to ma lecit klouby, od ty doby me dost boli kolena . Asi to byla jen kratka kura - nejdriv se to musi rozbolet a pak vylecit a to se za 2 dny nestihne. Ale libilo se nam tam moc (super teply bazeny, ruzny souny, pro deti tobogany a strikadla a jeskyne...), asi se tam stavime i v lete cestou do Chorvatska.Alco, co to je za reci , jakapak ne-zena. Podivej se na me, vypadam snad jako chlap. A to jsme se dal, nez k jednomu Adamkovi nedopracovali , mit 3 deti jako ty, tak nevaham ani chvilicku. Teda ja jsem nevahala ani tak, mas ty deti, ktere te potrebuji, tak jakypak rozmysleni. Ale samo je lepsi to zkonzultovat jeste s jinym dr., treba navrhne i jinou lecbu. A za sebe, jestli muzu doporucit, tak pokud to pujde, jdi na odstraneni laparoskopicky. Ja z toho rozriznutyho bricha malem chcipla. Nakou odstranenou delohu jsem vubec nevnimala, ale to rozrizly bricho, to bylo peklo. Kdyztak zavolej nebo napis e-mail, poskytnu ti naky nevyzadany rady ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
1.11.2010 6:12:14
Hezké pondělí,
Niki,já si myslím,že kdyby jsme měli dvoukmorový od první třídy tak taky řeknu že stačí.Nicméně, zkušenost mám s tříkomorovým a teď říkám,že jsem ráda.Celkem toho dost nosí do školy a to mají možnost si tam ještě něco nechávat.Teď se jim dost ulevilo, díky těm skříňkám.Ale třeba v první řídě, musel navíc tahat: v po. věci na sportovky, ve stř. věci na pozemák. Tělák si mohli nechávat ve třídě.A protože to nechtěl nosit v ruce, dávali jsme to do aktovky( jsou fakt festovní ). Bačkory, ty nechtěl nosit na aktovce ani omylem,to prý není inn,tak šup s nima do aktovky.Ačkoliv jsem mu každý den prohlížela aktovku,aby v ní neměl hračky a jiné krámy, tak vždy něco propašoval, nechápu jak to dělají A nejlépe album s Pokemonama s pevnýma deskama ve velikosti A4. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.