Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
31.10.2010 18:40:42
to vyšlo krásné počasí na ten prodloužený víkend, co ? My jsme byli od čtvrku do dneška v Ostravě.
ALČO, páni, teda u vás se tak marodilo ? No snad už bude jen a jen líp. No a s tou dělohou je to sice blbé, ale furt lepší to včas vyřešit než potom řešit něco horšího. A žena budeš furt stejně šikovná. Aktovku Topgal máme taky dvoukomorovou, myslím, že na první stupeň to stačí. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
29.10.2010 15:09:09
Alčo, tak si to nech ještě zkonzultovat s nějakým jiným dr.
a jakýpak nebudu žena , co to je za řeči???A jen ať Pája odpočívá, však ona školu dožene, je šikulka. Já mám na Vánoce Mišce vymyšlenou tu aktovku, už mně došel taky kód na slevu a chce ještě sanitku s dr. a sestřičkou a pacientem a nosítkama, je to docela hezké a myslím, že všichni 3 menší si s tím vyhrají, tak to asi koupím a pak už je drobnůstky, rozhodně to nechci letos přehánět![]() Tom spí už 3 hodiny, což neznám, ale byli jsme plavat a dost blbnul, tak se asi unavil, děti plavaly na desce a točily se a pak měly hupsnout do vody k maminkám a všechny samo poslušně naskákaly ke svým mamkám, jen ten můj poděs se vrhnul do vody a kde jsem já mu bylo úplně jedno ![]() ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
29.10.2010 11:16:19
Ahoooj ve spolek,
jůůů koukám, že je konečně co číst. ![]() Supr, že se ozvaly i holky co už tak často nechodí, že Marky,Hosi, Dita,... Koukám, že už řešíte aktovky. Tak tu už jsme taky pořešili. Topgal máme ve Šternberku, cca 20km od nás a když jsme jezdili za Pájou do nemocnice, tak jsme vlétli i k nim do prodejny a aktovku od Togalu už máme doma. Ještě nevím zda ji nadělí Ježíšek a nebo bude na narozky. No a Honzíkovi je úplně jedno jakou bude mít Ona ho ta škola zatím ještě tak moc nebere. Když mu řekneme, že půjde do školy, tak jen hodím rameny a řekna: noo, tak jo![]() Začínám taky konečně řešit i vánoční dárky. Ale zatím jsem téměř na nule. Nějak mě nic moc nenapadá, aby to bylo i k užitku a né jen na válení. ![]() Asi budu muset zajet někam do obchodu a nechat se inspirovat. Jinak co se týká zdravíčka, tak si asi vybíráme vše najednou ![]() Honzík prodělal dvě nachlazení a v pondělí ho zkolila nějaká střevní viroza. Ale z té už se vyhrabal. Petříček byl taky marod, ale už je OK. Pája se dává do kopy pomaličku. Ale s tím jsme počítali. V úterý jde na kontrolní odběry, takže dodrřujeme dietu naprosto přesně a snad bude vše OK. Ale jinak s enecítí nic moc. Má únavový syndrom, který je u této nemoci častý. Je často unavená a spí. Chce už jít příští týden do školy, ale nevím nevím, jak to zvládne. Já si nakonec taky prodělala nachlazení a ted mě dokonce vzali záda. Ale ještě chvíli klidu a bude to dobré. Pááni koukám, že u nás je to jen a jen o nemocech, hm blbé, ale vše se zaléčí a bude dobře. A to mě v lednu čeká ještě rozhodnutí, kdy mám říct zda podstoupím buď částečné a nebo úplné odstranění dělohy ![]() ![]() Bohužel problémy které mám léčíme už dva roky a nic. Dr. se bojí, že by časem mohlo dojít k něčemu závažnému a tak chce řěšit situaci takto radikálně. Já to beru, že to musí být, jen moje hlava nechce pobrat to, že prostě už "nebudu žena"?? Nééé je to blbost, děti už neplánujeme a než pak řešit něco horšího, že.....? No a ještě něco pozitivního od nás. 11 jdeme s Honzíkem na kontrolu na urologii, včera a dnes měříme dávky moče a pití a myslím, že už to bude OK. V noci už nebyl malý skoro 4 měsíce počůrany. Když už to nemůže vydržet probudí se a jde. Takže snad máme kapacitu už lepší a brzy nám vyřadí léky. ![]() ![]() Tak nic, záda nebolí, jdu umýt aspon jedno okno. papa ![]() ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
29.10.2010 7:35:24
Kisli, u nás si můžou nechávat bačkory v šatně jen děti od 1-4 tř. a to jen proto, že jim udělali letos skříňky. Do loňska, když byla šatna tak nesměli. naše škola sousedí s křesťanským gymnáziem a jak jendu dobu jim(křes.školám,školkám) pořád někdo vyhrožoval bombama tak na základě pokynů policie nesmělo v šatnách nic zůstávat. aSI ABY MĚLI JEDNODUŠŠÍ prohlížení šaten a nemuseli,prohlížet ruzný pytlíky,igelitky atp...
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
28.10.2010 22:33:48
Kisli
, Nj, tak Kitty za nic nemůže , že jo a na malou holčičku se hodí![]() |
| Kislice | 42690 |
|
28.10.2010 21:21:59
a sakra, ja objednala 2komorovej, no ale tak uz menit nebudu, backory si snad ve skole nechavat budou moct, to mi prijde zvlastni my je tam nechavali taky...
MARKY AHOOOOOOJ....tebe jsem taky nevidela dlooouho, to je supr, ze te prace bavi... DITU...tak s Kitty, jo? ccc |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
28.10.2010 21:12:31
Míšo, vánoční??? No jůůůva!
![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
28.10.2010 18:43:40
Marky,jest-li můžu poradit,tak ten fotbalovej batoh je jen dvoukomorovej,myslím, že je to nepraktický.Honzík má ten s fotb.míčem (Maty ho bude mít taky)ten je tříkomorovej. Myslím,že je to pak v aktovce přehlednější.Např.u nás ve škole,nesmí nechávat bačkory,takže v jedné kapse má bačkory a v druhé box se svačinou.Nebo když Emil Honzíka převádí ze školy na jeden kroužek, tak tam hodí džíny a vyndá kalhoty na ven.Za sebe říkám že tři komory jsou lepší.Ale třeba řekne někdo jiný,proč je lepší mít jen komory dvě.
Využili jsme toho,že jsou děti pryč,nakoupili jsme nějaké dárečky a já to všechno hned zabalila ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
28.10.2010 15:36:53
Kisli-rodiče jsou od toho, aby dětem ukázali cestu, vid?Já teda Tomíka taky lámu do Topgalového batohu bez obrázku jen se vzorem,ale nevim nevim...hrozně se mu líbí ten s těmi fotbalisty
....no asi dopadnu jako Dita![]() Můžete mi poradit kolo pro Tomíka?zatím jsme koukali jen v Hervisu a tam teda hrůza výběr ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
28.10.2010 15:31:36
Ahoj!
Také zdravíme po strááášně dlouhé době! Občas se objevím na FB, tam občas zahlédnu Gabču-tímto jí posílám hodně sil!!! ![]() ![]() ![]() Aktovku koupíme až k narozkám(11.2.),páč budeme mít po zápisu, tak to bude takové přirozenější... ![]() Na Vánoce si Tomík přeje teleskop a deskovou hru od Lega, Lego Harry Potter...to už je splněno kolo necháme k svátku na březen.Klárka sní o koníkovi Toníkovi a Barbie princezně, tak to už taky máme pokoupené... Nakupuju hodně dopředu, páč jsem tušila jaké služby budu mít v listopadu a prosinci sotva stačím uklidit a něco málo napéct![]() V práci jsem moc spokojená, je to práce pro mě jak dělaná jen s těmi požadavky na vzdělání mě ničí.takže od září 2011 nastupuji do Brna na dálkové studium ARJIP-je to jen jeden rok, tak snad to všichni přežijeme![]() U nás se ted trochu kašlalo, tak mají děti celý týden prázdnin, do včera u babičky a ted jsou před námi 4dny rodinného volna ![]() Jen mě mrzí, že Tomík prošvihl vánoční focení ve školce![]() Co je s Misty, Desty a Pavlíkem?se tady už neobjevily už strááášně dlouho... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.