| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 11122  [Dalších 10002 >>]
Dita+4 18741
28.10.2010 14:44:36
Míša je palice dubová, jinou se mně jí nepodařilo vnutit, nelíbí a nelíbí a nelíbí, jen ta jedna bílá s motýlkama~:-D, ale tak už jsem aktivně koupila fialový pytlík s Kitty na tělák nebo přezůvky....aspoň něco pomalu začínám... na ty Vánoce...
Kislice 42690
28.10.2010 12:49:13
jojo, Miso, taky jsem to tak udelala a mam tu slevu, je to od nich hezke
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
28.10.2010 11:17:05
Ještě dodatek.

Když batohy objednáte u Topgalu na internetu dostanete slevu.

Napsala jsem tam,že už jeden máme jsme spokojený.Duhý syn jde v lednu k zápisu a rádi bychom mu dali aktovku k vánocům. Oni poděkovali za zájem,poslali nějaký kod a byla tam 10% sleva.A poštovné je nad 500,- zdarma.

http://zapisy.topgal.cz/
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
28.10.2010 11:10:56
Ahojky,

Dituš, nic si ze zubů nedělej, nevím zda jsi četla a viděla foto, ale H.si urazil na koleobě horní jedničky-pochopitelně už druhé. Zuby už má hotové, nic poznat není.

Aktovka,Maty dostane Topgal, koupili mu jí naši k vánocům.Tu samou co má Honzík akorát jiná barevná kombinace.Mám to vyzkoušený,vím do čeho jdu, tak jsem značku neměnila.Už jsem jí prala 2x v pračce a je jako nová.
Kislice 42690
28.10.2010 9:34:51
ahoooj holky, zdravim ze Slovenska....vzala jsem deti na podzimni prazdniny za babi a dedou a taky za moji uuzasnou kmotrenkou Kacenkou....v utery jsem vyrazila v 16:00 z Prahy a v 1 rano jsem parkovala u nasich, takze kraaasnejch 9 hodin jizdy...u Popradu jsem teda mela krizi - spaci, ale zvladla jsem to....:-) P.zustal doma, at si od nas odpocine :-))) neee, stavi - garaz a sklep + musi bejt v praci samozrejme...

DITU ahoooj, no potvrzuji Tomik je opravdu zivel, docela honka s nim, vid...doufam, ze zas brzo dorazite!!

AKTOVKA - budem davat Klarce k narozkam - tak si rikam, ze by to mela dostat od rodicu ne od Jeziska...nevim, no...taky pujdem do TOPGALU, taky se ji libila ta bila s motylky ale premluvila jsem ji na cernou s ruzovym vzorem ;-))) fikana maminka, no ~;)

jeee, DUSINKA a BLANKA si budou uzivat v Madarsku, tak to se mate, i kdyz ja se ted taky mam, dokonce sem na Vych.Slovensko dorazila ZUMBA, tak jsem vcera vytahla svagrovou a kamosku, byla to sranda a Pavlikovi s Makaz se teda omlouvam za neduveru, fakt asi zalezi na cvicitelce, moc se mi to vcera libilo...ja predtim byla na Zumbe 1 x v Praze a des bes...

no nic, letim ke kadernici, uz jsem mela vcera kosmetiku a pedikuru, to je pohodaaa ~x~
Dita+4 18741
27.10.2010 20:43:40
Ahoj holky,
tak já taky písnu, když se to teď trošinku rozjelo~;), i když u nás nic extra nového.

Na Vánoce plánuji taky aktovku, Miška má vybranou bílou s fialovýma motýlkama, taky od Topgalu, tak ji musím koupit, aby byla, sice ta bílá nebude moc praktická~d~, ale chce ji, tak ji dostane a pěkná je fak moc:-). Jinak je na ledě i 6x týdně, k tomu balet, gymnastika, to ještě v rámci krasa a tancování. Už mně to někdy leze pěkně krkem, hlavně ty víkendy.

Martínkova škola je letos trochu náročnější, Tomík ho nenechá ani sekundu v klidu, takže třeba čtení u nás probíhá dost šíleným způsobem~f~, no však holky z FB vědí. On je fakt náročný batole, kdyby tohle bylo číslo 2. tak končím a k číslu 4 se nikdy nedopracuji~t~, jo např. včera si už podruhé urazil kus zubu, takže obě jedničky už má uražené~a~

No a Niki na gymplu spokojená~z~, ta je naštěstí samostatná a i pomůže, když to jde.

Alčo, držm palce, ať je Pája brzy fit.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
27.10.2010 18:48:04
Ahoj Hosi, jsem ráda, že nakoukneš po dlouhé době. I když chápu to. Když se chodí do práce, tak už hol není tolik času. Hele Topgalem nic neskazíš. Máš ho vyzkoušený a je to dobrá značka. Tomášek dostane na vánoce aktovku právě z Topgalu.

Jinak mi jdeme za chvilku na lampionový průvod a na ohňostroj.
hosana 17744
27.10.2010 15:44:10
Ahoj,
dneska mám dovolenou kvůli prázdninám, tak jdu nakouknout, když už mě sem potomstvo pustilo.
Pročítala sem pár příspěvků zpět, tak pár reakcí.

Alčo jéje, chuděra Pája, už je doma z nemocnice? to je mi jí líto s tou mononukleozou ~:(
A taneční s manžílkem super~R^ závidím. TO já bych tam toho mýho nedostala. Na plese teda tančí, ale spíš
kvůli mě, než že by byl nějaký zavilý tanečník~:-D

Blani, téda taková epidemie ve školce, to je nářez. Doufám, že to nedoputuje až sem k nám. No pro jistotu radši
koupím colu, včera sem byla u kadeřnice a ta taky říkala, že kdosi zrušil u ní návštěvu z tohoto důvodu.

Tomášek je teda momentálně nachrchlanej, rýma a trochu kašel, bojím se ucha.. ale jak píše Míša, to už tak nějak k tomu podzimu patří no~:(

Kisli, ahój! Děkuju za spešl pozdrav! Ten případ ztracené Aničky mě taky hodně sebral, často myslím na její rodiče, musí to fakt být hrozný, hrozný, hrozný. Já se po tom ¨případě z Havl Brodu /jak se ztratil ten desetilený kluk za poledne z děts. hřiště/ dušovala, že děcka nikam samotný nepustím, ale to fakt nejde. A ani nevím, jak to budu za rok dělat s Tomem , když družina končí dřív jak moje pracovní doba~:(

Taky sem koukala, co mají některý vaše děti kroužků. My sme loni zkusili baby judo, ale Tom to po pár lekcích vzdal.
Letos nemá nic, jen angličtinu ve školce a abych pravdu řekla, sem ráda, protože mě fakt nebaví po práci lítat jako doprovod po kroužkách. Ono stačí když obstarám nákupy a něco v domácnosti a školu toho staršího /musím se s ním občas učit, není to halt moc studijní typ/ a je večer. Jinak taky jezdíme na logopedii, Tom strká jazyk mezi zuby u písmen S a Z, tak odstraňujem tenhle zlozvyk.
Ale za rok už teda plánujem asi fotbal a hudebku. Jó to zas prosedím hodin na stadionu ~2~
Ten starší prošel už plno kroužkama, do všeho se hrne, takže chodil na keramiku, stolní tenis, florbal, prostě zkouší, co ho bude bavit. Stabilně má teda fotbal a hudebku a k tomu vždy něco přihodí. Ale u toho mi to už nevadí, chodí tam už sám, tak jen ať vyzkouší, co chce, když má ty možnosti. Aspoň nemá čas na hloupösti žejo.

Holky, už přemýšlíte nad aktovkama? Já teda vím jistě, že půjdem do batohu, teď řeším, jestli donese Ježíšek, nebo to
necháme na narozeniny, ale nad konkrétní značkou jsem ještě nepřemýšlela. Starší měl oba dosavadní batohy od Topgalu a dobrý. Tak jestli ten? Tuhle sem viděla v reklamě takový moc hezký aktovko-batoh, ale zatím sem nikde po netu nepátrala.
Nemáte někdo tip na nějaký hezký a kvalitní?

Taky vás tak nakrkla ta zpráva, že školy z finančních důvodů budou muset zrušit povinné plavání dětí? To mě zvedlo ze židle, protože mi tyhle lekce plavání přijdou fakt dobrý, plno lidí kolem mě /včetně mě /se v kurzech naučilo plavat, můj starší syn taktéž /jezdil od školky až do čtvrtý třídy/ a myslím si, že ať se rodič snaží sám naučit dítě plavat jak chce, tak na lektora z kurzu to prostě nemá.Navíc to děti v kolektivu víc baví a víc se i před ostatníma snaží, žejo. Takže mě to štve, že šetří zrovna na tomhle.

No nic, sem se nějak rozepsala, jdu posbírat omladinu a vyrážíme na oslavu narozenin kluků kamaráda. Koupili sme boxovací pytel s rukavicema a helmou, tak sem zvědavá, jestli nás maminka /moje kamarádka/ s tím nevyhostí:o))
Kluci už zas koukaj na Lotranda a Zubejdu - u Tomáška teď film č. 1, běži to u nás často, už to snad umím nazpamět:o)
Tak jim to jdu vypnout. Tak papa a já se zas někdy ozvu.~3~

Dušinka 21298
27.10.2010 13:58:49
ahojky holkýýýýý, se omlouvám, že vám sem lezu ( jsem z ledna 2004) a zkoumám ten smazaný příspěvek , páč u nás je taky, tak mě napadlo kouknout k vám - jsem to nějak nepochopila, no nic~a~, každopádně vás všechny zdravím, Bertík už je v první třídě ( pokud si nás někdo pamatujete) a dneska míříme do Budapešti - takže, jak tu vidím - Blanko, třeba se někde potkáme - kdyžtak mi písni SMS : 603 21 88 76

mějte se prííííímově

Duši a Bertík~3~~3~~3~
Begonie 17189
27.10.2010 9:23:32
Zatim nic, t oaz zitra na cestu do Madarska ~t~.
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 11122  [Dalších 10002 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.