Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
18.8.2010 14:20:15
no dyť říkám, když se to umí, tak je to paráda. Ale já holt neumím tak kroutit prdelí a to prostě naučit nejde. Buď to člověk v krvi má a nebo nemá. A tam se kroutí nebo něčím třepe furt.
|
| makaz | 31812 |
|
|
18.8.2010 13:46:47
Shakira....tu tančíme taky, jen trošku jiná choreografie..
http://www.youtube.com/watch?v=KPv8ZGrb78Y |
| makaz | 31812 |
|
|
18.8.2010 13:45:25
Hele na začátku se motají všichni, ale teď už občas jede celá tělocvična stejně a je to super. Kdo má v sobě aspoň trošku rytmus a líbí se mu takové tance jako salsa, samba, flamenco a tak..jděte do toho!!!Mívám propocený i kalhotky a to durch
![]() Zkusím vám sem dát nějaké video..Teda né nás, to ještě není moc zveřejnitelný..![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
18.8.2010 9:44:55
Tak v tom pripade ja zumbu vubec zkusit nepujdu, kdyz jsem si pripadala jak superdebil, ale vazne supersuperdebil u danceaerobiku. Vetsiho trotla tam snad jeste nemeli a navic me to nebavi. To jsem vedela uz predtim, ale myslela jsem si, ze se to treba nejak zmenilo. Ale prd, je to furt stejny. Me byvi si neco zahrat, treba squash nebo tenis nebo volejbal nebo cokoliv, a to nejsem vubec souteziva, kolikrat to ani nepocitame. Bavi me to brusleni, rada lyzuju a bezkuju, jeste zkousnu ten kickbox nebo step, ale ty aerobni tance fakt ne. Asi jsem divna a odsouzena k dozivotni tlustote nebo diete
![]() A vcera jsem se na brusle ani nedostala, neb prselo . Ale zato umim vyjmenovat vsechny trestne ciny proti zivotu a zdravi a proti svobode . Tak jeste asi 200 dalsich a pujdu tu zkousku aspon zkusit. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
18.8.2010 9:35:53
KISLI, tak to si dobrá, že jsi tohle podstoupila. Mě už se do toho taky nějak nechce. Navíc máme výbavu na stanování pouze pro dva lidi, takže bysme museli dopořizovat věci a do toho se mi momentálně nechce investovat.
MAKAZ, mě teda Zumba nebere. Teda líbí se mi to, když to někdo umí, ale já jsem na tohle dřevo. Byla jsem to jednou zkusit, připadala jsem si jako debil, takže zůstanu i nadále u aerobiku. |
| makaz | 31812 |
|
|
17.8.2010 21:07:02
No jo Kisli, fakt jsem tě poslechla, sedla k netu, našla kroužek a vida už 4 dny mám doma gymnastku. První medaili spolu oslavíme
Blanko spíme v tom městečku Neusiedel am See v nějakým penzionu Fisch Bach, dáme pak vědět... Mám za sebou hodinu Zumby..holky to musíte zkusit, je to bomba..Chodím už celé prázdniny, v neděli máme dvouhodinovou zumbaparty a já budu v Rakousku ![]() Snad mi to Janička vynahradí ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.8.2010 20:53:19
No Kisli, ze bys vypadala 2x vodvazane, tak to ne
. Ja uz mam taky odstanovano, do svych 25 jsem se tolik nastanovala, ze ted uz to nechci ani videt. Ted je ze me hotelova fiflena a uz to tak asi zustane. Ale nevim, kdo bude stanovat s Adamkem, ja s Jirkou to asi nebudeme. Asi hobudu muset poslat se segrou.Teda, to je nahoda, ten familypark v Rakousku jsme zrovna dneska prohlizeli s Jirkou, ze bysme se tam stavili cestou z Chorvatska. Jedete jen na 1 den, nebo budete nekde spat? Kdyztak dejte tip, kdyz nebude nic ozkousenyho, tak to asi zkusime nablind v Madarsku. Ani nevim, jestli jsem sem psala, ze jsme byli pred tydnem s Lucovejma v playmobil parku, to taky doporucuju, to je pro zmenu v Nemecku. Tak a jdu se ucit. ![]() |
| Kislice | 42690 |
|
17.8.2010 19:21:29
ahojky, mela jsem tu ted Ditovic rodinku, dnes jsme byli v ZOO a bylo to prima, holky si vyhraly...
ve ctvrtek odjizdime s MAKAZOVIC do toho RAkouska MOOOC SE TESIM...a je to pravda, ze je EMCA moc nadana, ta gymnastika je podle mne pro ni to prave orechove (taky jsem do toho Makaz tak trosku nakopla, zejo ;-)) holt, budu asi LOVCEM TALENTU az nebudu matkou na materske ))o vikendu jsme byli na SUMAVE stanovat!!!! JAAAA STANOVAT v podminkach bojovejch na samote u kamosu co tam maji - chajdu - respektive boudu na naradi... ))) bez elektriny, vody, zachodu, proste divocina..maji tam teda studnu s pumpou, tak aspon neco, 1 den prselo, ale jinak pohoda..no ale 2 noci teda bohate stacili...pak huraaa civilizace...tak dam par fotek, jo?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
17.8.2010 18:59:20
Blanko, zatím baví, jezdíme tam od pondělka
S mladšíma holčičkama dělají nějakou sestavu, tak mi doma furt poskakuje. Hele, taky se děsím, na co jsem se to dala.. Ale zase ona je strašně pohybově nadaná, na co sáhne to jí jde..třeba na inlinech už mi ujíždí, nedávno vylezla horolezeckou stěnu až nahoru..prostě šikulka po mě ![]() Tak ji chci trochu povzbudit..jednou z ní třeba něco bude... Hlavně aby to nebyla intelektuálka jako tatínek![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.8.2010 15:16:47
Tyjo Makaz, kazdy den??!! A bavi ji to? Adamka tenis bavi, ale ma ho 2x tydne a v zime 1x a stejne obcas frfna, ze se mu tam nechce. Tak ho vzdycky nutim, ze nemusi chodit, ale musi jit panu trenerovi sam rict, ze uz chodit nebude, tak nakonec jde a samo je rad, protoze ho to bavi. Ale je to proste od 17 hod. a ot pred odchodem z domova akorat zacina Kouzelna skolka, tak se mu, lenochovi, nechce. Ale vozit ho nekam kazdy den, to bych nedala, to by byl muj konec. Ja tyhle obetavy matky obdivuju, treba Ditu, to neni nic pro me. Uz aby mu bylo aspon 10 a mohl si jezdit sam.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.