| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 11122  [Dalších 9892 >>]
makaz 31812
17.8.2010 14:52:30
Blanko, to je pravda, ty teda jedeš...:-)

I když u nás taky nabito. Přihlásila jsem Emču na gymnastiku a vozím ji tam ráno každý den!!!Teda jen teď o prázdninách, ve školní rok je to míň...Takže dělám řidiče, do toho mám neustále koně, tak např. dnes déšť nedéšť..šla jsem jezdit~a~Za chvíli jedu s prckama do bazénu, furt se chtěj koupat, musíme dovnitř...
A bruslím, ale tady u nás, od Prahy docela z ruky~d~

Prázdniny pomalu končí..Počasí nevím jak kde, tady hnus...

Klaudíku, o víkendu jedeme prubnout to rakouské jezero a ten rodinný park, už se těším~b~
Všechny zdravím ..
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
17.8.2010 13:04:16
BLANI, ty si opravdu komik. Prej vy si všechny někde užíváte...................když čtu tvůj neustále nabitý program, tak opravdu nevím kdo si tady užívá.
Begonie 17189
17.8.2010 12:33:29
vy si vsechny nekde uzivate a ja pracuju ~n~. Ale vcera jsem si taky uzivala, byla jsem na cokoladove masazi, co jsem dostala od segry k narozeninam. A bylo to UUUZASNY!!! ~s~ Fakt super relax po ty problity nedeli. Dneska si chci zas dat relax sportovni, ale nevim, jestli mi to vyjde. Uz jsem byla rano hrat tenis a odpoledne chci jit na brusle, ale furt tam nejak poprchava. Skoda, ze musim jit sama, kez bych mela nekoho, kdo by chodil se mnou. 2 bruslokamaradky otehotnely, dalsi jsou nekde v trapu a ja mam zrovna jediny den, kdy jsem tu bez Adamka (a nemam nic jinyho na praci), tak asi budu muset vyrazit sama. Miso, nebo nekdo jiny z Prahy, nebruslite nahodou? Ja jsem teda uplny zacatecnik, sotva se na tom drzim, ale desne me to bavi. A taky me z toho silene boli nohy, asi delam nakou chybu. ~t~ Jindy to uz nezvladnu. Zitra chci jet za Adamkem, ve ctvrtek jsem domluvena s kamaradkou, potrebuje naky rady z rodinneho prava ~f~~j~ a v patek zase jedu za Adou a v sobotu vyrazime na kola. Proste dnes nebo nikdy. Nebo bude hnusne a budu se valet doma, tak to ovsem nezhubnu ~t~
16.8.2010 12:56:35
BLANI, tak to bylo včera fakt hodně akční. Tak držím palce, ať se to vyhne Adámkovi a spol.
Begonie 17189
16.8.2010 11:19:59
Hihi, nejvic akcni jsem to mela vcera. Privezla jsem si z Jizerek nakou strevni chripku a bylo mi fakt silene - od rana do vecera jen :-© a prujem, priserne me bolela hlava, nebyla jsem schopna vubec niceho. Jeste ve 2 odpoledne jsem jenom lezela v posteli, Adamek v pyzamu, nemel chudacek ani nic k jidlu, cokoliv jineho nez pohled na piskoty mi delal fakt zle, takze obedval piskoty s cajem a na chatu ho vezla sestrenice se svyma detma. Co jsem mu nahazela do tasky, to vubec netusim, po blicim vykonu jsem mela pokazdy tak 10 minut, kdy se mi udelalo lip, takze jsem mohla aspon neco sbalit. Ted jsen doufam, ze to nechytnul taky, to bych mu fakt neprala a ani celemu osazenstvu chaty - je tam moje mama s Adamkem a Terezkou a Anickou a taky teta se svyma 2 vnoucatama, tak to by tam kompletne lehli vsichni.

Vecer u nas byla silena bourka, uplna prutrz s kroupama, jeste, ze uz byl doma Jirka, ja nebyla ani schopna zavrit okna. Mama volala, ze na chate jim to vyvratilo stron ma zahrade, nastesti ne na chatu, deti prej sileny, furt zhasinalo svetlo, holky jecely, ze se boji, to taky musela byt lahudka.

A dneska uz jsem v praci, ale zblaznil se mi pocitac, takze jak jsem se po 14 dnech tesila na praci, delam neco uplne jinyho, teda, kdyz vam zrovna nepisu. ~t~
15.8.2010 11:33:30
ALI, taky díky. Bylo s váma fakt příjemné posezeníčko a pokecáníčko.

BLANI, ty to máš fakt náročné s tím balením a vybalováním. Ale zase si nemůžeš stěžovat na nudu o prázdninách, protože je máš prostě akční.
Begonie 17189
15.8.2010 0:56:17
Alco, tak ti nevim s tim hubnoucim pobytem. Cvicili jsme fakt dukladne, rano a vecer hodinu a zpotila jsem se pokazdy silene, ani moc jsme nejedli, protoze jsme meli polopenzi a mezi cvicenima jsme byli na ruznych vyletech, takze jsme nestihali obed a pribrala jsem kilo!!! ~q~ Fakt nechapu, asi jsem nejak posilila svaly nebo co, takze ztezkly ~t~.

Ale zitra vezu Adamka na chatu a budu tady sama (teda s Jirkou samozrejme, ale ten stejne zadny vyreni ode me neocekava ~b~), tak aspon budu moct nahodit nakou dietu, je to fakt des. A kdyz vyjde pocasi, tak budu codit bruslit, do too sjem se fakt zamilovala.

Ale meli jsme se bajecne, teda az na to cviceni. Stridal se kickbox, takovy ty bednicky - ted si nemuzu vzpomenout, jak se to jmenuje a bohuzel danceaerobik a na to ja jsem fakt natvrdla. Nejen, ze pokazdy vyrazim na opacnou stranu nez ostatni, ale navic je pro me nadlidsky ukol zapamatovat si vic nez 6 cviku po sobe a tady ta silena cvicitelka jich kombinovala tak 30. Ale nejhorsi je, ze me to ani nebavi, mylim tn danceaerobik, to ostatni jo.

Pocasi nebylo nic moc, ale stihli jsme 2 pekny vylety a vcera jsme byli v Jablonci v aquaparku a dneska v Liberci v IQparku, oboji se chlapeckum moc libilo.

Zitra me zase ceka prebalit Adovi uzlicek, uz jsem z toho silena, snad 2 mesice jenom peru a skladam naky veci do tasek a kufru a uz toho mam dost. Jeste zitra Adamek na chatu, pak my 2 spolu na kola a koncne cela rodina do Chorvatska a prazdniny jsou za nama, jupi, ja se snad tesim do prace, nebo co.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
14.8.2010 19:56:33
Ahojky,zdravím z dovolené.
Je to tu super. Dokonce nám přeje i počasí a tak jsme neustále na výletech a v bazénu, který máme v baráčku kde bydlíme.
Už se nám to ale krátí a v pondělí musíme domů.
Dnes jsme se sešli s rodinkou od Nikity. Bylo to moc fajn se po té době vidět. Fajn jsme si pokecali a děti vyhráli.
Niki, moc díky za bezva tip a milou společnost.

Mažu za dětma, zase mastíme žolíky.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
11.8.2010 7:03:01
Blani, tak snad si pobyt užijete. A takový hubnoucí pobyt by jsme taky brala a potřebovala jak sůl~n~~d~ Ale nejméně tak půlroční, aby to sádlo mělo šanci zmizet~q~

Niki psala jsem ti mailík. Tak jestli ti nepřišel, určitě se stáhl do spamů.
Za chvíli vyrážíme, tak se můžeme spojit i přes mobil. Číslo mám stále to stejné co je v deníčkách.
No a vlastně bereme i noťas, tak se navečer připojím.

Mějte se krásně, užívejte sluníčka.~3~
Begonie 17189
10.8.2010 14:27:07
tak se jdu zase privitat a rozloucit. Byla jsem s Adamkem tyden naSumave u tety, byl to bezva, postupne se sjela cla rodina - 24 lidi! Prijeli jsme vnedeli vecer a hned taky Luca s Mildou a Matysekm. Nejak jsme se naskladali v naem malem byte na spani (Ada spal s nama a desne nas zlobil a prudil, takze jsme naspali max. 6 hod.) a vcra jsme byli v Playmobil parku v Nemeku u Norimberku. bylo to tam uzasny, kluci se fakt vyradili a uzili si to, ovsem pro stare rodice trochu narocny.

A dneska jsem zabalila a jedu s kamoskou na takovy cvicebni pobyt do Jizerek - kazdou chvilku cekam, ze zavola, ze uz jede. Adu beru sebou a ona zas svyho chlapecka. Tlusta jem jak vepr, pobyt u tety me stal snad 2kila nahore, tak to musim vylepsit. Bohuzel je to taky v zaplavovy oblasti, tady primo teda nic, ale pobliz pry jo, tak jim tam vezeme naky vysousece. Taky jsme tam volali, jestli mame jet a pry jo, ostatne mame to uz zaplaceny. Ale jsem zvedava na naky vylety - chceme jet k Kamenice, do Liberce a tak, tak nevim, jak to bude se silnicema.

Vracim se v sobotu, tak se zase ozvu.

Sakra, kde je ta komooska, asi trci v zacpe.
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 11122  [Dalších 9892 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.