Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
10.8.2010 13:46:33
jasně, napiš.
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
10.8.2010 13:27:11
Niki, myslím asi to koupaliště
![]() Toto: http://www.teza-hodonin.cz/letni-koupaliste Večer ti písnu na mail ohledně té Zoo a kde a kdy a jak a co, ju? ![]() Ted mažu něco pobalit. ![]() |
|
|
10.8.2010 11:36:34
ALČO, jo jo, Zoo klidně můžeme dát společně. Hele, ale já vůbec nevím o jakém aquaparku to tu básníš ? My tu žádný aquapark nemáme, jenom pěkné nové koupaliště. A co se týká tipů na deštivé počasí, tak to bohužel nevím. Sama mám problém co v tomto počasí dělat.
|
|
|
10.8.2010 11:06:44
Tak mi nakonec opravdu vyrážíme na Jižní Moravu.
Přeci jen by nám bylo hloupé se motat v místech, kde se lidé potýkají s takovým neštěstím. Zálohu za chatičku jsme majiteli kempu nechali na nějakou pomoc po popovodních. Nebylo to moc, ale aspon něco. Niki, strašně moc díky za tipy. Už máme v plánu zajet do Vyškova do Zoo, dinoparku a aquaparku, pak také do Hodonínské Zoo a možná, kdyby bylo počasí i třeba tan váš krásný aquapark. Na netu vypadá dost dobře, tak už jen aby bylo počasí. Myslím, že ten venkovní je super ![]() A taky máme ještě v plánu Baťův kanál, Lednice, Buchlovice, lodičky na Nových Mlýnech atd. Ale to až dle počasí. Hlavně potřebujeme, když bude pršet, tak nějak zabavit děti. Tak jestli máš ještě další tipy, sem s nimi. No a už jsem přemýšlela, že by bylo fajn se vidět. Tak mě napadla společná prohlídka ZOO. Ale třeba máš jiný tip, kde by jsme se mohli setkat. Vyrážíme zítra hned ráno, využijeme sluníčka a cestou se stavíme v aquparku v Prostějově. Domů dle nálady a počasí neděle, pondělí. ![]() |
|
|
10.8.2010 9:23:06
ALČO, jestli sem pojedete, tak si určitě zajeďte do Babylonu do Stražovic. Je to kousek od Kyjova a děti se tam vyřádí. Navíc je to zdarma. Potom je ještě u Tvarožné lhoty, cestou na rozhlednu, taková farmička - miniskanzen, kde je to taky pěkné a pro děti zajímavé. Ve Strážnici je zase skanzen. No a taky je tu spousta zámků, ale jak jsi psala, tak tipy na výlety už máte, tak se tu nebudu rozepisovat.
|
|
|
10.8.2010 8:53:48
jo a fotky, kdo chcete, tak koukněte tady :
http://nikita-ph.rajce.idnes.cz/Italie_2010/ |
|
|
10.8.2010 8:52:41
ALČO, čůrání jsme zvládli. Naštěstí bylo kde zastavit, mají to docela na husto, takže jsme zastavovali dle potřeby.
Asi bych taky jela někam jinam, ale rozhodně ne do Kyjova nebo ke Kyjovu. Tam totiž jezdím do práce ![]() ![]() . Kdybyste se vydali do Hodonína, tak se můžete stavit na kafíčko. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
10.8.2010 6:55:29
Niki, červený kousek balonku jsem dolů nedostala,ale to mi tolik nevadí, on je zrovna na červené mašličce co má dráček jako ocásek. Jinde mi zůstal kousek zelený a modrý.Kousek od bílého balonku není vidět skoro vůbec.
Alčo,já bych volila jiné místo. Za prvé ma pršet a na těch horách to opravdu většinou vychází.A za druhé jak píšeš,mě by asi bylo taky trapně,že se dovolenkuju a oni makají. Na druhou stranu turismus by jim pomohl finančně. |
|
|
9.8.2010 20:02:04
Jéé Niki to je bezva, že vám dovča vyšla.
![]() No a jak čůrání v autě, jak jste to zvládli, co? Tak mi ještě s dovčou nejsem stále rozhodnutí. Pán z Bílého Potoka volal, že se tam přes nějaké objíždky dostaneme, ale jinak by jsme asi byli dost omezení pohybem tam. A je fakt, že jsme tam chtěli projít nějaké ty vodopády, hory a stezky. Nicméně s námi ještě pořád počítá. Máme jet ve středu, tak myslím, že by bylo hodně nepříjemné projíždet postiženou oblastí. Bylo by mi to strašně líto, vidět tu pohromu, nemět jak pomoci a ještě si jet na dovolenou :-(Dnes jsme hledali jiné ubytování někde jinde, ale bez úspěchu, vše většinou obsazené ![]() Ale naskytla se nám možnost ubytování v baráčku ve vesničce blízko Kyjova. Je to nabídka od známé, čili za minimální poplatek. Tak zvažujeme ještě toto. Přeci jen má zase pršet a věřím, že na Jižní Moravě to bude lepší jak v Jizerkách. A tipy na výlety už také máme. Jen děti mrzí, že chtěli do klasické chatičky a tohle je vila. Tak se budeme ještě rozhodovat. Už z toho rozmýšlení mám migrenu, že jsem chvílemi až brečela bolestí a bylo mi na zvracení No to jsme celá já, vše si moc zabírám, chjo![]() A Niki, nahod nějaké fotečky z teplíčka, ju? ![]() |
|
|
9.8.2010 14:59:42
tak jsme se vrátili z dovolené a měli jsme se báječně. Vůbec se nám nechtělo domů.
GABČO, krásné fotky, pěkně jste si to užili. ALČO, to je teda pech. Kdy tam máte jet ? MÍŠO, jsem se teda docela pobavila s těma balónkama na zácloně. A šlo to teda nakonec dolů ? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.