| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 11122  [Dalších 9872 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
8.8.2010 11:39:50
Ahojky,

pááni to jsou zase katastrofy, co? Musí to být děs projít si těmi záplavami a přijít o majetek~a~

Si představte, že jsme se po dlouhém váhání rozhodli zajet na pár dní na nějakou chatu. A máme rezervovanou chatu právě nad Libercem a zrovna v Bílém Potoku, kde jsou ty záplavy a sesuvy půdy~e~~d~
Vůbec nevíme zda tam vyrazit. A i kdyby ubytování bylo OK, tak přeci jen jsme chtěli pochodit hory a tak a po těch záplavách to bude asi nebezpečné, kvůli sesuvu půdy, rozvodněným řekám a padání stromů~d~
Chjo, to je tak s námi pořád.~n~
Napsali jsme majiteli a čekáme co napíše.~d~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
7.8.2010 9:16:21
Ahojky všem,

tak jsem právě doklidla dětem pokojíček.Už tedy zbýval jen utřít prach a vylux.Já ho uklízela průběžně,od poliček,skříněk a hraček pod postelí.Vyprala jsem jim všechnu látkovou dekoraci a chrániče matrací.Byla to celotýdení práce.
Jen vás chci varovat před leností,jakou jsem měla já a asi i Emil. Honzík měl v květnu nar. a na zácloně pořad ještě byli už vyfouklé balonky,tak jsem je teď v rámci úklidu šla sundat a jsem pěkně naštvaná,protože oni se nalepili na záclonu a nemůžu to dostat dolů.Něco už jsem sundala a teď jí peru po druhé,protže jsem musela vzít kartáček a sundat to nalepené,lepkavé snad pračka na podruhé sundá.

Honzík je na táboře kousek za Poličkou,Matýsek je na chatě.

3.8.2010 14:43:17
Ahoj ve spolek,
pááni Gabčo, to jsou supr fotečky. Je vidět, že i když počasí nebylo úplně sluníčkové, že sjte si užili.
A na té Lichnici jsme chůdy zvládla jen já ~t~~t~~t~

U nás zase prší a prší~a~
A to je o víkendu pouť. Tak jsem zvědavá zda se vyčasí.

Jdu žehlit, když už se nedá dělat nic jiného~d~
Gabča+4 14509
31.7.2010 21:34:33
Bylo to tam super,Blanka je vážně číslo,škoda,že se nezdržela dýl.Hned po našem vybalení se pozvala na kávičku a potom nám vše vzorně ukazovala.Dokonce jsme měli půjčenou i loď,což bylo vážně super.Každý den jsme něco podnikali,především proto,abychom za jízdy autem nechaly prospat naše nejmladší.
Tady pár foteček:
copak asi dělám?????
...dofukuju kolo u auta :o)))

náš pan domácí-Adámek ~y~

Z něho byl Tomášek fakt vydřenej,trávil u něj téměř celé dny!!!Na každém povinném výletě pořád fŇukal,že už chce zpátky za Ádou ~t~
Nádherný pohled na Seč

u zámku Žlaby

zámecké paní

...

...

na splavu

brodíme se,brodíme

Projížďky na lodičce byly super....vážně necháte to veslování na mně???

...zmoklá,ale šikovná!!

i dříví zvládly nařezat...

i ohýnek rozdělat...

a pak to všechno snědly :o))

krásný výhled ze zříceniny Lichnice

aby nám oči nevypadly :o)))

chůzi na chůdách zvládli všichni

naše krásné děti

Gabča+4 14509
31.7.2010 21:10:13
Tak se jdu teda povinně-dobrovolně nahlásit~2~

ALČA na mě práskla jejich návštěvu u nás,BLANKA zase naši dovolenou na Seči u nich v chatičce.Ach joooo,ženský,tak se jdu konečně snad podělit o pár zážitků~;)Jenže to není vůbec jednoduchý,co Nikča není na intru,tak večer odkupuje PC a já se sem skoro nedostanu~n~

Takže nejdřív doplním Alčovic návštěvu-byla bezva,ostatně jako vždycky,sice se nám pokazilo počasí,i přesto jsme ale zvládli ohýnek,holky odpolení řádění s večerní diskotékou ve Vodním ráji a my zbytek koupání v zatopeném lomu.
Alča sbírala nevšední zážitky:

nechyběla ani projížďka na lodičce rybníkem pod naším domečkem.

Pája nám všem holkám nalakovala nehty na nohách,takže jsme jak trapky chodily se stejnou barvou~t~

No a tady aspoň jedna částečně společná u snídaně~t~
Mirka, dvě mláďata+// 2258
31.7.2010 18:39:26
Nebo vzít flašku od mlíka a nechat ho vyčůrat do toho. Pak jen zašroubovat a při zastavení vyhodit do koše.
Tak bezva, že vám to Nikito vyšlo, ještě nedávno jsi pochybovala, že se někam dostanete, - ať se vám to teda vydaří!!!
30.7.2010 15:13:15
Jééé Niki asi jsem to přehlédla, já myslela že Chorvatsko.
No a stím čůráním je to blbé. Jen mě napadá jediné,.. vzít nočník a čůrat v autě za (zpomalené)jízdy, ale to je zase moc nebezpečné!! Chjo s prckama, co? Když to nosí plíny, tak už aby je neměli a pak takové problémy~d~
Tak at to zvládnete a hlavně si to užijete.~3~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
30.7.2010 14:08:58
ALČO, my nejedeme do Chorvatska, jedem do Itošky, konkrétně Lignáno. Je to na severu, nechtěli jsme jet nikam daleko kvůli dětem. Ještě jsme s nima takhle dlouho nikdy nejeli. No asi to bude veselé hlavně s čůráním. Pojedem skoro furt po dálnici a tam se jaksi nemůže stavět kde se nám zlíbí. No a Davídek čůrá docela často a odmítá se vyčůrat do plenky. No už aby jsme tam byli.
30.7.2010 13:18:04
Ahojky, chjo tak u nás už od včera leje a leje~:( Úplně mám pocit, že snad je léto u konce, či co~d~
Ale teprve začne srpen, tak snad i nějaké sluníčko ještě bude.

Niki, at je Davídek OK a užíjte si dovču. A kam do Chorvatska razíte, co? Jedete na slepo? A nebo máte ubytování už sjednané.

Míšo, tak některé dny mám taky pocit, že v práci je někdy lépe, než doma v tom rambajzu~t~
Ale ještě budu vzpomínat na dovolenou až budu v práci a další dovča bude až příští prázdniny~n~

Blani, máš to dobře zorganizpvané, jen co je pravda~R^
Tak si všichni užijete a nelezete si na nervy~g~

Dito, jéé že se ukážeš? A jak jinak válčíš, co? No a nahod nějaké aktuální foto. Tomík musí být už pěkně velký klučík, co?

Dani, tak hlavně, že to Vikinek bere dobře. A že jste v pohodě.

Mažu k dr. pro léky, tak se modlím, at tam dr. je.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
29.7.2010 14:06:22
BLANI, spíš mám strach, co s tím slunkem. Neměl by být na slunku, když bere ATB. A to asi půjde těžko dodržet. No asi zítra ráno ještě skočím do laboratoře na CRP a podle toho kolik bude, tak se rozhodnem.
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 11122  [Dalších 9872 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.