| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 11122  [Dalších 9862 >>]
Begonie 17189
29.7.2010 13:57:38
Niki, ja myslim, ze to bude v pohode. Antibiotika by mely zabrat do 3 dnu, ne? Pak se jeste bude 2 dny setrit a bude, furt lip, nez ho nechat doma. akhle to mel Matysek od Lucy, kdyz za nami meli prijet na Sec - v patek dostal antibiotika na anginu a prijeli v utery a uz byl uplne v pohode. Sice se teda moc nesetril a skalali s Adamkem na trampoline, az se Luce protacely oci, ale v pohode. Kdyby mu bylo blbe, ta kby neskakal, ne? ~;)

Takovejhle autovlak jezdi taky do Chrvatska. ja s nim, jela, kdyz jsem byla tehtna, protoze se mi nechtelo mackat v aute. Tohle bylo fakt uzasny - nastup po obede, vecere v jidelnim voze, pak spani, rano snidane a mozna i obed, to uz si nepamatuju a ostatni zatim chudaci se vlekli autem a jen na me cekali na nadrazi.

Ja jsem zase slamena chudinka - Jirka jel vcera za Adamkem na chatu a vraci se v sobotu. My mame ted o prazdninach fakt stridavou peci bez rozvodu ~t~. V sobotu se zase balim ja a odjizdime s Adou na tyde nna Sumavu a Jirka za nami prijede jen na vikend. Pak se v podneli chystame s Lucovejma do Nemecka do Playmobil parku a zase jen ja odjizdim s Adamkem. Spolecnou dovolenou budeme mit az na prlomu srpna/zari. Ach jo, no neda se nic delat, stejne bysme se jinak sezrali ~t~, myslim, ze 2 tydny o prazninach staci. My se vic milujeme, kdyz se nevidime ~z~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
29.7.2010 12:48:04
tak Davídek má angínu a vyfásli jsme ATB po 8 hodinách. Nicméně jsme se rozhodli, že to risknem a vezmem ho s sebou. Kdybych nešla k doktorce, tak bych si myslela, že už se uzdravuje. Dnes je celkem v pohodě, má jen lehce zvýšenou teplotu, jen nechce jíst. Takže budem doufat, že ATB do dvou dnů zaberou a bude fit.

MÍŠO, no ty brďo, já úplně čumím. To jsem netušila, že si můžeš s sebou do vlaku nechat naložit i auto. To přece muselo jet nějakým jiným nákladním vlakem, ne ? No i tak jsem vůbec netušila, že je něco takového možné. A není to moc drahé ?

DANKO, tý jo, tak to si Tomáš nějak pospíšil, ne ? Nebo ten čas tak rychle letí, že už to ani nestačím sledovat. Tak hlavně, že má Vikinek radost a nebere to blbě.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
28.7.2010 18:41:48
NIki,cesta valkem trvá 8 hod.Je to pohoda,nastoupíš,lehneš si a s krátkýmas pauzama se probudíš v Praze.Auto nám sundali téměř hned po odpojení vlaku.Mamka právě nechtěla aby táta tak dlouho řídil,takže tohle je ideální.Do Popradu jsme přijeli relativne vyspali a sem do Lip.Mikuláše to rvalo hodinku,ale my jsme ještě dělali výlety,protže ubyt.bylo až do 16 hod.
oMlouvám se za chyby,pod radou mám deštník,prší a táta jel s autem do Teca,tam vždy chodím na signál.A já potřebovala napsat E.nějaké pokynyn co má ještě nakoupit Honzíkovi na tábor.Takže s emi dost špatně píše.
Jo a mamku zítra poustí domů,pokud nenastane změna.~g~
Dana,Viktorek,9.1 2005 28529
28.7.2010 18:21:08
čauky holky

no Nikito..víš jak teplotu může mít jeden den a hotovo, pokud by mu nic jinýho nebylo, tak bych se nebála.
Na práci si zvykneš a jde to nějak samo..nejhorší je uspořádat si ten režim zezačátku :-(
My jsme byli na Sardinii na 14 dní v červnu a bylo to úplně super...takovej relax už jsem po tom shonu potřebovala :-))

Jinak Vikinek má bratříčka, Tomovi se slečnou se narodil teď v červenci, tak je Vikouš nadšenej, že má nějakýho sourozence :-)) byť nevlastního.:-)

No a u mě nic nového..užíváme si v práci a dovolená další až na lyže opět do talošky s nej. kamarádama...no je to řehole no :-(
Tak se tu mějte a přeji krásné léto a dovolené :-))
28.7.2010 12:59:35
MÍŠO a jak dlouho vám vlastně bude trvat cesta vlakem ?
28.7.2010 12:57:38
Tak to u nás je rozhodně lepší počasí. Třeba dnes je 25 stupňů. Včera bylo taky přes dvacet, neprší, takže to jde.
Ty jo, tak ty už se vážně těšíš do práce ? No já někdy taky. Nadruhou stranu mám z toho strach, jak to budu zvládat a stíhat a tak. A taky jestli mě vůbec vezmou, co tam budu vlastně dělat, když to teď v pohodě zvládají i beze mě. Jestli nakonec neskončím ve skladu, no uvidíme, ještě je čas.

No a my teda v sobotu máme jet do Itálie a víte co ? Davídek má teplotu. V noci špatně spal, furt se budil a kňoural a dnes jsem mu naměřila 38,4. To jsou nervy, tohleto, fakt. Tak zítra s ním skočím k doktorce a uvidíme. Při nejhorším bysme ho nechali u babičky, ale bylo by mi to moc líto. Tak doufám, že to bude jen nějaká virozka a do pátku bude fit.
28.7.2010 12:03:22
Niku,oblekáme se svlékáme uvnitř.Ale musiš si tam najít někde ksouek místa,protože jsou uvnitř všichni.Možná by tě to bavilo 1, nbeo 2,ale když už takhle vlastně prší od ne.a teploty se pohybují od 15-18 stupnu,tak se ti pak nechce.Raději bych si třeba četla,nebo luštila.Já tam samo snima jdu,ale hlavně proto,že se na chvilku zabaví,né proto,že bych chtěla.Např.teď zase od rána prší a tepl.v autě ukazuje 15 st.
Škoda,že už nejsou ty tepl.z min. tydne,nebo aspoň přez těch 20.
Už se těším na zítřek a večer na vlak.Co mám zprávy z domova,tak je u nás rozhodně tepleji.

Jen budu mít honičku,domů dorazíme v pátek ráno,musím vyprat a usušit(ať žije sušička),všechny věci popsat,zabalit a v so.vezeme Honzíka na tábor do Poličky.
Matýsek bude na chatě.A já už konečně půjdu do práce,nikdy bych nevěřila,že to řeknu,ale já už se těším ~a~.

Dnes se dozvíme,zda pustí mamku z nemocnice,už jí říkali,že v po.pak to odložili na stř.tak uvidíme.
28.7.2010 9:09:15
MÍŠO, šak se svlékáte a oblékáte vevnitř ne ? Nebo venku na tom dešti ?
27.7.2010 16:39:29
Niki,no mě to jako obět připadalo.Si to představ.Venku 15 stupňu prší,máš tři děti,teď ta organizace svlékání,oblékání,věci nemáš v šatně.Jako koupání samotné super,ale ty okolnosti....

Teď jsme se vrátili z výletu.Byli jsme na Oravském hradu.Je moc krásný,jen jsme netušili,že prohlídka trvá 1.5 hod.a ujdeme jen cestou na horu asi 600 schodů.Táta měl celkem dost,přeci jen po té operací zad,není úplně v kondici.Teď jsem šla do auta na signál,abych napsala Klaudii a pak se jdu zase obětovat a jdeme se koupat.Venku 14.5 st.prší jako z konve.Horší je že zítra má b ýt hůř,tak to snad už nějak překlepem a ve čt.jedeme domů.
27.7.2010 8:32:30
MÍŠO, ty si dobrá, prej sem se obětovala a šla se s dětma koupat. No to byla tedy oběť, fakt ~t~~t~~t~. Já se taky obětuju a pojedu v sobotu s rodinou k moři ~t~~t~~t~.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 11122  [Dalších 9862 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.