| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 11122  [Dalších 9852 >>]
Dita+4 18741
26.7.2010 21:49:12
Alčo, super fotky~g~~g~~g~, krása, Páje ten červený melír sluší a Kačenka je hrozně podobná na Tomáška mně přijde.

Kisli mně volala, po pravdě mě vzbudila~t~, protože jsem noc před tím byla u švagrové na kolaudaci~v~ a přijela asi ve 3hodiny v noci, tak mně bylo dopřáno si pospat~h~

Kisli, kam jsi tak náhle před chvilkou zmizela, já píšu, píšu a vidím, že jsi off.~e~
makaz 31812
26.7.2010 19:54:35
Kisli do práce chodit bude, ale pokud vím, furt nelítají..po tom posledním průseru. Tak snad bude chodit brzo.Fakt dorazíte? Ale pozor, máme Uno už nachystaný v batohu ~z~
Dnes jsme měli odpočinkový den, obě děti spaly po obědě, Vilík dokonce 4 hodiny.

Niki, škoda..Jenže mi se furt nemohli rozhodnout, nakonec se jelo, byla to rychlovka. Kisli psala myslím akorát Ditě...Příště se polepšíme ~;)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
26.7.2010 18:53:13
Ahojky stále ještě ze Slovenska,

trochu se nám ochladilo.Do so.bylo počasí super,včera jsme nevytáhli paty z baráku,protže od rána do večera silně pršelo.
Kolem 11 hod.jsem se obětovala a šla se s dětma koupat,ty termály byli super.
Honzík s Nikčou(neteří)byli odpol.na příbehu želvy korytnačky v kině 5D, moc se jijm to líbilo.
Podnikáme hodně výlety vlastně skoro každý den dopol.někam jedeme a odpol.jsme u vody.

Musím říct,že Slovensko má podle mě mnohem více pamatek.Kromě prvního dne kdy jsme byli ve V.Tatrách cestou z Popradu,tak výletujeme jen kolem Liptovského M.(tak do 40km)a pořád je kam jezdit.Dnes jsme byli ve Vlkolínci,to je vesnice zapsaná v seznamu Unesca.Bylo to krásné,kdysi to muselo být drsné,hlavně v zimně.Z dnešního pohledu to vypadalo velmi idylicky.Jen jsem si myslela,že tem nikdo nebydlí a budme nakukovat do příbytků jako ve skanzenu v Pribyline(ted nevím jak tam jsou ty ička)ale Ve Vlkolínci lidi normálně bydlí,tedy spíš to mají jako chalupy.Ale i tak to bylo krásné.

Slováci jsou velmi pohostiný,ochotní na tohle s eu nás málo kde narazí.Co se týče Tatralandie,tak je všude čisto,popelnice na třídění odpad.Personál nás občAS ZASTAVÍ,PTÁ S EJAK S EMÁME,KDE JSME BYLI ATD...fakt je to moc milé.

Omlouvám se za chyby,moc nevidím na monitor,sedím na signáile a svítí na mě sluníčko.

Klaudi,tak co dorazíte?Náš poslední den tady je čt.máme pokoje opustit do 10 hod.ale bazény můžeme využívat do večera,SNAD NÁM BUDE PŘÁT POČASÍ.pAK MUSÍME NA VLAK DO pOPRADU ten jede po 22 hod.Tak sand se uvidíme.
Kislice 42690
26.7.2010 16:43:41
ALCO nadherne fotky...a z PAJI se vyklubala prekrasna slecna!! fakt moc moc ji to slusi

tak ja fotky asi pozdeji, pac jsem vydrbala 3 koupelny a vytrela...aby tady miminko melo cistoucko...:-) MAKAZ no jasne, prijedem na brusle :-))) Martin jako bude chodit do prace,jo? rozumim tomu dobre??

Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
26.7.2010 14:12:51
IVČO, no to je teda pech. Snad to nic nebude a bude Verunka brzo fit.

ALČO, krásné fotečky. Je vidět, že si to krásně užíváte i bez dovolené. Na Shrekovi jsem s Tomáškem taky byla v 3D a líbilo se mi to. Jen už s ním do kina nikdy nepůjdu. On tam prostě nevydrží. Nevím proč, doma se vydrží v pohodě dívat na DVD-čko a v kině nejdřív prudil kdy už to začne a pak zas prudil kdy už bude konec, že už chce jít domů. Takže sem si připadala jako kdyby tam snad byl za trest.

KISLI, MAKAZ, tak vy jste si tak užívali, jo ? To jste měly říct, my bysme za váma do Bonga klidně dorazili. V jihlavské Zoo se nám taky moc líbilo.

No a dál už mě nic nenapadá.
Begonie 17189
26.7.2010 13:47:16
Jenom neco zkousim.
makaz 31812
26.7.2010 12:59:24
Téda Alčo, bomba. Krásný fotky! Tady je vidět, že u nás v Čechách je taky krásně a nemusí se jezdit jen k moři~;)

No u nás teda sluníčko není, ráno mrholilo, teď zataženo, ale vyloženě zima není...

Jo jo, Kisli jsme nenechali ani jednou vyhrát, tak nám to na závěr večera pořádně vytkla~t~~t~~t~ Byla to sranda.Na příští sraz bereme jednu prima hru~g~ Jo, myslím, že na to, že nebylo hezky jsme si to užili.

Příští týden budeme v Pardubicích, kdybys po nás Kisli toužila, mohla bys za náma dorazit, není to tak daleko z Prahy..Dáme brusle, kolo..
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
26.7.2010 11:18:01
No a ještě pár foteček z července~t~

Byli jsme na výletě v Teplicích a v aragonitových jeskyních. Byla tam i výstava z nějaké umělecké školy :-) Vypadalo to dost srandovně. Né ty díla, ty byli supr, jen to prostředí.

A pak už výlet na Helfštýn. Všem doporučuji, bezva na procházku a výlet.

A dětský den u nás ve vesnici. Malý si zasoutěžil, přijeli i kolotoče, byla tombola, seskok paragánů a nekonce ještě večerní zábava. Ta ovšem už jen pro rodiče ~t~

Výšlap na Bradlo. Nahoře na vrcholku všichni seděli a ani nemukali, jen já byla za hrdinku a stála u zábradlí. Ale MM se to vůbec nelíbilo~a~ Už jsem z té hory jednou slítla~t~ Naštěstí druhou stranou a brzdil mě sníh~;)

Borůvkové mlsání:

Cestou ke Gabčům jsme se byli zchladit v jeskyních Balcárka. Jsou zatím jekrásnější jeskyně co jsme viděli.

A ted už užíváníčko u Gabčů. Moc fotek nemám, nějak jsem nestíhala fotit~d~ Ale i tak tu máme dětičky, koupáníčko v rybníce, v lomu a mazleníčko. Chtěli jsme ještě do ZOO v Jihlavě, ale nepřálo nám počasí. Tak příště ~;)

Jo Káta cumel nemá, Tento je našla z dob minka, kdy cumel domítala. A ani ted jí dlouho nechutnal :-)

A tady už bazén a činnost, která v tom hormu byla jediná příjemná. Od bazénu jsme se téměř nehnuli. Jen jednou jsme zajeli na koupaliště a to z důvodu, aby si malý užil tobogánů, které miluje ~t~
Honzík pomaličku odhazuje rukávky a trénuje plavání. Už udělá i pár temp bez ničeho. U nás je úspěch i to, že se dostane většinou pod vodu a neřve ~y~

Tak tolik obrazem od nás.
Těším se na fotečky od Kisli a Makaz~g~

Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
26.7.2010 10:42:54
Tak pár fotek od nás.
Průřez měsícem červen.
Výlet k prameni ve vedlejší vesnici:

Přání a mlsky k svátku Petrů, Páji a Honzíka:

Pohádkový les. Supr akce i procházka. Spousta pohádkových postav, antiklíš´tová policie, čerti( Honzík se nechtěl sám fotit), malování indiány, čarodějnice na lanovce v lese, prostě supr zábava pro malé i velké.

Náš každoroční výlet do arboreta Bílá Lhota. Každý rok je tam něco opraveno a letos nás mile překvapilo renovované jezírko s lávkami:

A v červnu jsme se ještě byli podívat na leteckům dnu na nedalekém letišti v Bohuńovicích. Úžasný zážitek. Všude plno modelů, létání a i bojové akce. A samo i triky a umění letců ve skutečných letadlech a vrtulnících. Přinesli jsme si domů spoustu zážitků a spálená záda i obličeje :-)

Kislice 42690
26.7.2010 10:21:39
jo ALCO ja na Shrekovi byla s Klarkou a bylo to pekny, tak si to uzijte...
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 11122  [Dalších 9852 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.