Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice | 42690 |
|
26.7.2010 10:20:40
kuk, ahoooj vespolek, teda IVCO to je pech, ale tak treba to byla jen nejaka unava, nebo prehrati nebo tak neco a bude lepe....proste srazej teplotu a drz ji ve stinu, to prejde....at je to brzo, musi to bejt vopruz u more s nemocnym ditkem...
jojo ALCO, tady uz je krasne, tak snad to zas chvilku vydrzi, nam teda proprsenej vikend nevadil, pac deticky si to navysost uzili s Emcou a Vilikem Makazovic...teda to BRNO - BONGO je fakt skvela vec do destiveho pocasi....no a ZOO v JIHLAVE je uuzasna...fakt supr...detem se nejvic libil ten tobogan tam a mne dravci, delali tam ukazku, ze jsme sedeli na lavicce a orlove apodobne nam delali nalety nad hlavama...fakt bezva...nejakej ten dravec nevim presne co to bylo si sedal lidem na hlavy )) jednomu chlapkovi ulitl i s ksiltovkou takze MAKAZOVIC moooooc diky za prima vikend...akorat teda s vama uz nehraju zadne hry, pac jsem zjistila, ze porad jenom prohravam a teda to je dost vytaceci pocit ;-)jo fotek mam neco pres 200, tak snad se mi povede neco vlozit co nejdrive... BLANI, vsak ja sem psala zda nepodnikas nakou kulturni akci, je fakt, ze jsem sem nechtela psat, ze jsem tyden sama doma, pac buhvikdo to cte, ale je fakt, ze v tech vedrech se mi pomalu nechtelo hnout od bazenu a lednice, takze jsem precetla tech milion knih a max sla do klimatizovaneho kina odpocinek naramnej, kazdemu bych to prala...zitra mi dorazi asi na 14 dni bracha se svagrovou a malou kmotrenkou Kacenkou, tak tu bude veselo... |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
26.7.2010 10:12:44
Jejda odklikla jsme to brzy
![]() Takže ještě 2 týdny jsme vařili pro školku a strávníky z dědiny a od 16 srpna opět jede školka, tak musíme do práce. No a navíc je potřeba vše uklidit a připravit na další sezonu a navíc mám jen 25 dní dovolené a z toho 6 dní si musím nechat na vánoce. Takže jinak musím do práce ![]() Ale je to v pohodě. Pája doma vždy něco uvaří a pohlídá kluky, tak to zvládáme. Musím se jí pak nějak odměnit. Přeci jen nemohla ani nikam na brigádu ![]() |
|
|
26.7.2010 10:09:47
Jé Blani, tak u vás je sluníčko, jo?
U nás leje a leje a je brrrr zima Tak snad dorazí i k nám teplíčko. No a hlavně Gabčům na Seč. Taky na ně myslím.Máme se za nima jet některý den podívat, ale to bude záležet na Pe´tové práci a taky na počasí. V té zimě a dešti se nám moc nechce ![]() Jinak Honzík bere ted prášků více, ale viditelné nežádoucí účinky- žízen a zácpa, jsou pryč. Někdy má hornší stavy žízně, ale už je málokdy. Já doufám, že nám brzy vysadí léky a bude vše už OK. Je fajn, že Adámek to zvládá bez medikace. Ono vše má nežádoucí účinky a sama jsme zvědavá co se z toho úžívání hormonů ještě vyklube ![]() Jdu se pohrabat fotečkama z léta a protože mám dnes do odpoledne dětičky u babičky, tak snad něco i vložím ![]() Na večer máme zabukované lístky do Cinestáru na toho nového shreka, tak jsme zvědavá. Jo a Blani ještě 2 týdny jsme vařili |
| Begonie | 17189 |
|
|
26.7.2010 9:47:50
Tak ja taky zdravim. O vikendu jsem byla na Seci, hlavne kvuli tomu, abych tam odvezla Adamka (zase bude tyden s babickou
a ja v pitomy praci) a hlavne proto, abych odemkla rodine Gabcu chatu a vsechno jim ukazala. Teda v ramci moznosti vsechno, bylo priserne hnusne - prselo a 12 stupnu ![]() ![]() , takze jsem toho moc neukazala. A ted uz je zas teplo a ja se parim ve skole. No tak snad to slunicko doskace az na Sec, uplne mi tech uprselych postavicek ve svetrech bylo lito.Ale vsichni ostatni se zdali v pohode, Adamek se venoval prani a radeni s Tomaskem a Zdendou, Kacenka je kouzelna, ta si vystaci sama a Nikca uz je velka holka, tak snad si tam ztaky najde nakou zabavu. Alco, to je super, ze ty prasky zabiraji. Adamek s tim jeste obcas taky bojuje, ale ja doufam, ze se nam to podari zvladnout bez prasku a podobnych vychytavek. A co ty vedlejsi ucinky (myslim ta zizen), uz to ustoupilo? Hele a jakto, ze mas dovoílenou az ted? Ja myslela, ze pracujes ve skolni jidelne? Tak komu co varis, kdyz jsou prazdniny? |
|
|
26.7.2010 8:49:17
Ahojky ve spolek,
hlásím se po delší době. ![]() Nakukuju, ale není nic moc co psát. Od minulé středy mám 4 týdny dovolené, tak si užívám domacího prostředí No někdy si říkám, že v práci je větší klid ![]() Dovolenou zatím neplánujeme, možná..., když finance a čas dovolí, tak až někdy koncem srpna. Minulý víkend jsme byli na Vysočině u Gabčů. Bylo to supr odreagování a všichni jsme si to užili. ![]() Jak bude chvilka hodím nějaký snímeček.No a jinak je vše při starém. ![]() ![]() Musím se ještě pochlubit, že prášky co bere Honzík na zvětšení močového měchýře, už asi začínají fungovat. Už máme cca 14 dní suchou plenu a najíždíme na spaní bez ní. Ještě to není 100%, ale je to pro nás už obr pokrok. ![]() Všem přeji pěkné dovolené a hezčí počasí jak je toto ![]() A už se těším na fotečky ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
25.7.2010 20:21:53
Ivčo, něco na horečku a spánek. To pomůže nejvíc..Držím palce, ať je ok, abyste si to mohli užít..
U nás byli na víkend Kislicovic. Docela jsme si užili Akorát jsme už dnes byli všichni nějácí unavení, děti i my..no jen těch lahví od vína co jsem odnášela do kontejneru![]() ![]() ![]() V pátek jsme byli tady v hospůdce u koní, dělali tam pstruhy.My dali s Janičkou pár mojit V sobotu jsme dali Bongo Brno a dnes Zoo Jihlava. O foto se starala vzorná fotografka, tak třeba něco dodá..Co Kisli??? Takže zdravím naše "miláčky" do Prahy a těším se na další shledání![]() Jinak prázdniny nám nějak letěj..My teda žádnej tábor zatím nedáme, vlastně mám děti na krku furt já..takže to v září vidím na hospitalizaci do nějakého psychiatrického zařízení..tam si odpočnu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
25.7.2010 13:49:50
Ahojky,
zdravíme vás všechny z Turecka. Přiletěli jsme včera a dneska bohužel Verunka teplotuje. Má 38,7 a tak jsem jí dala ibalgin. To je k vzteku, ach jo. Je to tu všude šíleně přehnaný s klimatizací a včera docela pila studené nápoje tak to má asi z toho. Nemáte někdo nějaký typ na rychlé uzdravení? Nebo měly to taky vaše dítka? Budu ráda za každou radu. Díky. |
| Begonie | 17189 |
|
|
23.7.2010 13:39:28
Zatim neni 15, ale zitra ma podle predpovedi byt. A oni kupodivu predpovedi na hnusno nejak lip trefujou. Ale ochladilo se, taky prselo snad pul noci a jeste v 10 rano lilo jak z konve. To je pocasi jak na houpacce. A navic se po vzdyky pokazi na vikend, no je toto normalni???
![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
23.7.2010 13:19:18
BLANI, ty jo, u vás je 15 stupňů ? No to mi ani neříkej, já takový hnus u nás nechci. U nás je dneska zatím pořád 31, i když už se honí mraky. No a ty klíšťata, to je teda síla.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
23.7.2010 12:53:11
Mirko, nenaucila jsem se vubec. 1. den jsem sla s Adamkem a kdyz jsem videla, jak na tom vravora, tak jsem si radeji nechala normalni boty, abych ho mohla zachranovat a aspon castecne tlumit jeho pady. Upadl fakt asi 200x. To bylo v utery. Ve stredu jsem byla v divadle, tak s Adamkem sel ty moji kamosky manzel. Adamka to desne chytlo, fakt jsem se divila, protoze on je hroznej srabek a kdyz mu neco nejde a navic se u toho treba prasti (coz ted je fakt celej modrej), tak to delat nechce. Ale tohle si proste vynutil. A rikal Vita (ten kamos), ze najednou mu to naskocilo a prisel na to, jak se ma odrazet a uz spadl asi jenom 100x
. A vcera se byl za nami podivat Jirka, tak mu to chtel samozrejme ukazat a fakt normalne uz jezdi. Sice se furt jeste obcas vyvali, ale s uterkem se to neda srovnat.Tak se to snad taky naucim. Ale kdyz jsem videla ty jeho pady, tak jsem se zarekla, ze si nejdriv musim koupit ty vsechny mozny chranice. Myslela jsem, ze mi helma bude stacit a poridla chranice jen Adovi, ale stacit mi to rozhodne nebude. A navic potrebuju neco na zadek (i kdyz vycpanej ho mam az dost z vlastnich zdroju, to je pravda), ten ma specialne Ada celej modrej. Mozna to bude tim, ze my nikdo nebruslime na normalnich lednich bruslich (nebo jak se to jmenuje), ja naposled bruslila o uhelny krizi v roce 1980 .Dneska maji posledni den tenisoveho tabora, tak doufam, ze prestalo trochu prset. Maji hrat nakej turnaj, to jsem na to zvedava, protoze tihle prckove se do toho sice trefi, ale jen, kdyz jim trener nahrava, jak "hrajou" mezi sebou, tak vetsinou ne. Ale pak dostanou vsichni medajle, tak to bude veeeelka radost. Ja teda nemam moc radost z toho, ze se tak ohnusilo. Teda jako trochu ochlazeni bych privitala, ale 15 stupnu!!! (to bude na Seci tak 13 ), to je zas trochu moc.Jo a Adamkovi jsem dneska rano vytahla 3 klistata ,jedno na zadku a 2 kousek nadtim na zadickach. Asi si nekde sednul do nakyho klistohnizda. Zejmana to "zadkovy" bylo uz i trochu nacucany. Tak snad z toho nebude nakej klistovej hnus. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.