| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 11122  [Dalších 9832 >>]
Mirka, dvě mláďata+// 2258
23.7.2010 12:23:42
No Blanko, ty jsi se neozvala! Referuj, taky bych se ráda naučila na kolečkáčích! Nebolely z toho kolena?
Begonie 17189
20.7.2010 10:27:34
Teda, Adamek je na tom tenose uplna nadseny. Jsou rozdeleny do skupinek po 4 (je jich 28) a vydzcky na 3 kurtech hrajou, pokazdy neco jinyho a zbytek dela neco jinyho - vetsinou se kropi hadici. Vcera mi kvuli debilnimu slovenskymu zeleznicari ujel vkal- Pribihala jsem na posledni chvili, uz skoro vbiham do vlaku a jen tak pres rameno se ptam, jestli stavi v Cernosicich (nektery totiz projizdi). A pry "nie". Tak vlak odjel a zeleznicar za chvilku prisel s tim, ze "prepacte", ze se spletl a ze tam stavi ~q~. A dalsi, co mel jet za 1/4 hodiny mel 20 minut zpozdeni. Tak jsem jela trochu skripnuta, ze bude Adamek smutny, kde jsem a kdyz jsem uplne zplavena dorazila zaetala se, jestli chteji jit naproti tete a cestou si dat zmrzlinu, tak mi kluci rekli, ze rozhodne nikam nejdou a zmizeli nekam v krovi. Tak jsem se aspon v klid uvydejchala a jeste jsme si s kamoskou zahraly tenis, nez jsem je vubec odtamtud dostaly. A dneska mam prvni lekci jizdy na koleckovych bruslich ~t~, tak kdybych se zitra neozvala, neco jsem si zlomila.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
19.7.2010 18:46:28
Ahoj všem,

Tatralandii můžu vřele doporučit.Děti jsou nadšené.Jsem ráda,že je tady neteř,takže Honzík jezdí po tobogánech s ní.Já jela jednou s Matym na duši,ta nás vymršitila, majzla jsem se a už mě tam nikdo nedostane.Nikolka bere na tobogány i Matyho,takže jsem v klidu.

Už jsme byli na 3 výletech,dnes to byl skanezen v Liptovkém hrádku, děti by tam prý chtěli bydlet,by mě zajímalo jak dlouho,bez dnešních vymožeností.Je fakt,že to vypadalo idilicky.Včera to byli Demenovské ledové jeskyne,tam byla zima jak v Rusku, max.tepleto 0,8 st.děti měli mikču a sl.bundu,ale stejně jim byla zima.

Blani,já přesně nevím jak moc je to dle pravidel s tou dovolenou,ale u nás to tak trochu jde.
Já jsem si moc vybírat nemohla a vyplatilo se,že jsem zaměstnaná v rodině, nevím kde jinde bych mohla mít měsíc dovoleno.

Mamka se dnes dozvěděla,že budík nebude mít,ale do životně si bude muset ředit krev, a teď jí ještě zařadí do nějakého programu se srdcem,přesně nevím o co jde.Teď prý musí srovnat tu arytmii, pro ní je tůra si dojít do bufetu pro vodu.

Představ te si, že při východu z jeskyň jsme potkali naše sousedy z baráku s dětma.Normálně je nepotkám,to musím odjet na Slovensko :-)

Zatím se mějte hezky.
Begonie 17189
19.7.2010 11:11:25
Uff, to jsem rada, ze se trochu ochladilo. Pres den mi to tolik nevadi, ale hrozne blbe to vedro snasim v noci, jak se nemuzu vyspat.

V patek jsem jela za Adamkem a mamkou na chatu, jeli jsme se koupat na Merin (to je cast Slapsky prehrady) a fakt jsme si to uzili. Vikend jsme pak preklepali na chate, misto uceni jsem cetla silenou knizku o seriovych vrazich :-©, ale fakt desnou, vubec nevim, co me to napadlo, jeste ted z toho mam hnusny sny.

A vcera jsem jela za kamoskou do Cernosic, kde je ted Adamek s jejim chlapeckem (a asi 20 dalsima) na tenisovem tabore. Adamek se desne tesil,zna tam jeste dalsiho koucka, ale jak jsme se tam rano blizili, tak sel porad pomaleji a pomaleji, uplne jsem na nem videla, ze se trochu boji, ¨co se jako bude dit. Ale myslim, ze to bude v pohode - je to od 8 do 16 hod., maji 2x denne tenis, taky jiny sporty - fotbal, pingpong a naky behani a taky hrani v "bunkrech" - tokovy mistni prolejzacky, malovani s takovou moc prijemnou holcinou a tak. Ja musi mbyt v praci, tak tohle mi prislo jeste jako nejlepsi reseni, uvidim odpoledne, co tomu bude rikat. Jiank si s kamoskou urcite uzijeme, chystame se na tenis, do letniho divadla, donecne se chci naucit jezdit na koleckovych bruslich, budeme grilovat (to za nami prijede i Jirka), maji velky bazen na zahrade, tak se tesim.

Ale myslim, ze jsem se rozhodla, ze nakonec Adamka na ten tabor nedam. Proste se mi zda jeste moc malej. Navic uz nema byt tak hezky, jako je ted, tak si myslim, ze by to proste v destivym pocasi nezvladnul. Az pristi rok.

Kisli, jakto, ze ses naozvala, kdyz jsi byla opustena ~q~, mohli jsme nekde zaparit.

Miso, a to jde, ze ti nekdo da svoji dovolenou? Fakt? To by se mi taky hodilo.
Klaudík a 3 holky 19750
16.7.2010 22:51:33
Míšo, máme v plánu jít i do Tatralandie, takže se Ti ozvu.
A vy jedete na noc nebo jak to máte? Přeji Tvé mamince ať se brzy uzdraví!
Já měla v práci 6 týdnů dovolené, ale víc jak dva týdny naráz jsme si nesměli vzít.

Kisli, no bez dětiček jsem si to fakt užila. Super! A vidím, že ty taky~;) Bazén závidím, samo, že v dobrém:-) Na koupáku je hlava na hlavě, takže ty musíš mít fakt pohodičku.
A co pěkného čteš? Já včera během dopoledne přečetla na jeden dech knihu o P. Mukovi...no, ale po pravdě nevím co si o ni mám myslet. Asi jsem čekala od toho víc~d~...přišlo mi to spíše jako bulvár~q~

Ivčo, super fotky~R^

Holky, na tom vrcholu bylo jen 9°C, takže jsem se naopak příjemně zchladila:-) Ale mně byl takový hic, že z větší části jsem chodila jen v tričku...on se člověk docela zpotí, když šplhá nahoru.
Teď se taky těším, že bude v Tatrách chladněji, já už fakt ty vedra docela blbě snáším, věčně jsem v noci vzhůru, nemůžu usnout. Klaudinka už několikrát kvůli horku neusnula po obědě a pak byla šílená protivka, ubrečená a ani moc nejí. No, pro mě by byl ideál tak 25°C.

16.7.2010 18:08:24
Niki, já měla k 30.6. ještě 29 dní dovolené. Jinak máme 25 dní. Já měla ještě něco z loňska. Nicméně,protože mám dovču ještě týden v srpnu, tak mi po této neplánované dovče bude týden chybět.
Ale já pracuju ve firmě s mamkou,ona mi říkala,že mi těch 14 dní dá ze svého,že je jí stejně k ničemu. Když to říkala,tak jsem sice byla ráda,ale když vím za jakou je to cenu,tak je mi to líto, raději bych byla aby byla ona na tom SLovensku a né v nemocnici.A mě mi nevadilo chodit do práce.
Kislice 42690
16.7.2010 15:52:24
ahoj holky, tak jak uzivate toho vedra?? ja se pomalu nehnu od bazenu a zmrzliny...tak si predstavte, Pavel vzal deti a jel s dalsima 4 kamaradama a jejich detma do Jeseniku na tyden, za chvilku uz je cekam a nemuzu se dockat...nejsem vubec zvykla byt bez deticek a uz se mi hrooozne styska...ale ne zebych si to samo neuzila....2 x jsem byla v kine a 2 x posedet vecer s kamoskama, ale nejvic jsem se jen tak poflakovala doma, trosku uklizela (moc ne, pac bylo velke horko, zejo), a cetla a cetla a cetla a slunila se a koupala v bazenku atd, furt dokola, proste pohodicka :-)

KLAUDI krasne horske fotky,muselo tam byt prijemne, zadne horko, vid...bezva ze jste si taky uzili bez deticek...

IVCO to je prima, ze ma Verunka takovou kamosku, obchod vypada dobre a kam ste se teda prestehovali do vlastniho bytu, jo??
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
16.7.2010 15:18:58
to je vedro, co ? Nám od pondělka nešla lednička, zjistili jsme to po příjezdu z Ostravy, takže jsem musela všechno vyhodit. Včera konečně přišel opravář, tak snad to bude dobré.

KLAUDÍKU, nádhera, ale mě se v tom vedru nechce vůbec hýbat, natož se plahočit na takovou horu. Ale vy vypadáte jako by tam snad ani vedro nebylo.

IVČO, taky moc pěkné fotky. Kde to je focené, vypadá to tam super.

MÍŠO, páni, to je dovolená. A prosím tě, kolik máš v práci dovolené, že si můžeš tak užívat. Já mám pocit, že jsem měla nějakých 5 týdnů, ale už je to tak dávno, že si to možná pletu.
16.7.2010 10:15:36
Ahojky všem

v úterý jsme se vrátili z Egypta. Dovolená bylaúžasná, vedro, ale pofukoval větřík, takže tam bylo líp než tady.

Dnes odjíždí děti a já na Slovensko do Tatralandie.
Děti a něteř měli jet s babičkou a dědou, jenže mamka musela do nemocnice, dnes jí překládají z Jipky na normální pokoj. Měla nějakou poruchu vidění, prý to bylo od srdce a v těle jí kolovala krvní sraženina. Takž dostávala kapačky a léky na ředění krve.
Táta chtěl jet s dětma sám, to jsem ale zavrhla. Přeci jen by to bylo dost náročné a ke všemu je cukrovkář,tak co kdyby se mu dělalo nevolno.
Takže já mám taky takové letní prázdniny, naposledy jsem v práci byla 29.6.a půjdu až 2.8.

Takže Klaudi možná se v té Tatralandii uvidíme. Kdy tam plánujete být?Kdyžtak se ozvy na tel.723260592.
My budeme ubytovaní přímo tam v Dětském světě.Bude tam i moje 10-ti letá neteř, tak by měla na chvilku starší kámošku, než jsou naši kluci.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
16.7.2010 9:02:35
Dobré ráno,

dlouho jsem nedávala fotky tak tady něco od nás.

Teď měla Verunka na návštěvě na dva dny svojí kamarádku ze školky.

[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 11122  [Dalších 9832 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.