| Begonie | 17189 |
|
|
3.9.2012 9:30:12
Tak to my jsme si prazdniny prodlouzili, ale radost z toho nemam. Ada uz nakou dobu kaslal a mel rymu, ale vzdycky jen rano, ovsem vcera se k tomu pridala i teplota - 38,4 a takovy to pofnukavani, ze ho boli hlava a je mu zima a chce lezet. Puvodne jsem myslela, ze by to aspon tu 1 hodinu ve skole zvladnul, ale radeji jsem ho nechala doma a bude tak minimalne do stredy. Takze babicky zase v pohotovosti, jeste, ze je mame, vubec nevim, co bych delala. Kolegyne je na dovoleny a ja tu jsem se sefem sama, litam tu jak hadr na holi a pritom je mi taky pekne blbe. Nejradeji bych to zalomila vedle Adamka. Nak to tu preziju a jdu si domu lehnout
, uz se na to tesim.Ale je to fakt pech, vubec si nepamatuju, kdy byl naposled nemocny tak, ze by nesel do skoly a hned 1. den tohle. Takze samozrejme nebude mit zadny veci, co si maji koupit, protoze nevim, co bude ucitelka chtit, nebude prihlasenej do druziny, kdovi, jaky na nej vyzbyde misto - proste samy komplikace. Ach jo ![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
2.9.2012 21:22:36
No taky jsme si dneska s klukama říkali, že ty prázdniny snad trvaly jen tak 2 dny nebo co...
Alčo, tak povídej, co dovolenka? |
| Begonie | 17189 |
|
|
31.8.2012 12:16:42
Jasne Ivco, uz se tesim!!!
![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
30.8.2012 17:27:52
Ahoj,
tak a je po prázdninách. Přijde mi to, jako by byl včera konec školního roku. Letos poprvé měla Verunka prázdniny v pravým slova smyslu, protože předchozí roky vždy chodila do školky. Prázdniny jsme zvládli bravurně. Dva příměstské tábory, jeden pobytový tábor, dvě dovolené a několik dnů u babičky a dědy. Úplně všude se jí líbilo. Ještě aby ne, já jsem nikdy takovéto pestré prázdniny neměla. Učení se snažíme opakovat, hlavně matematiku, ale jde to špatně, nebaví jí to a mě tím pádem taky ne. Pořídili jsme si domů křečka Péťu, je úžasný. Jiné zvířátko kvůli naší časové vytíženosti mít nemůžeme. Začínáme opravovat a zvelebovat chalupu, to teprve bude práce. Pravidelně čtu, ale přispívat se donutím hodně zřídka. Jak je práce a škola tak je to hold jiné. Blanko, v září se ozvu až pojedeme do Prahy a dáme kávičku )) Papa... |
| Begonie | 17189 |
|
|
30.8.2012 12:06:07
Ach jo, ty prazdniny nejak hrozne utekly, co
? jeste 2 dny a vikend (ten ma byt ovsem hnusny) a v pondeli do skoly. Adamek se netesi vubec. Jeho hlavne dere to ranni vstavani. Ted taky musi vstavat v 7 a je to sileny. A to chodi na skauta, kam se strasne tesi a do skoly, kam se netesi, to bude jeste horsi.Skauta maji ovsem uzasnyho. Jsou tam od 6:30 (teda my ne, to by me zabilo, taktak stihame na 8) do 20 hodin (ja chodim tak v pul sedmy a to ho vzdycky jeste sand hodinu tahnu, ze uz musime domu. Muzou tam i spat, ale to Ada zatim nechtel, i kdyz dneska se to mozna zmeni, protoze maji vecer opekani burtu. to je bohuzel za ucasti rodicu . Kazdy den s nima neco delaji - ruzne souteze a hrani v arealu, maji tam bazen, lezeckou stenu, skejty, obrovskou zahradu, nebo nekam chodi - na hriste, byli v aquaparku, podivat se na modely vlacku, dneska maji muzeum cokolady - no proste uzasny. A na tech 5 dni to stoji 1200, to fakt nechapu, jak muzou uplatit, kdyz jeste dostavaji 5x denne jidlo. Asi maji naky dotace, nebo nevim.My jsme teda moc neopakovali. Ja to obcas navrhla, ale setkalo se to se straslivym odporem, tak jsem moc neprudila. Ja jsem desne nedusledna, nez bych se s nim vztekala, tak to redaji necham byt. Podle toho vychova naseho zlaticka taky vypada. Je to uplne zlaty chlapecek, dokud je po jeho, jak neco chci, tak se vzteka a vriska a je pekne nesnesitelnej. Ale jenom me, nikomu jinemu to nedela - tatinkovi ani babickam si netroufne .Nemusime teda vubec opakovat cteni, Adamek cte vyborne, bavi ho to, takze si cte i sam, ale pocitani a psani teda trochu zapomnel V ramci opakovani jsem nenapadne nedhodila, aby napsal pohledy 3 kamaradum a nez se trochu rozepsal, tak to byla dost hruza. Na konci roku dostali takovy maly sesit opakovani na prazdniny, ze ho maji vyplnit. Za strasnyho revu vyplnil asi 5 stranek a ted se najednou zblaznil, za ho musi mit cely a rychle zacal neco vypisovat. Ale nez si orezal tuzku (nez ji vubec nasel, to mi pripomina, ze musim najit skolni tasku a trochu ji umyt od prachu ), tak tam neco namastil, ale moc tomu nedal. jeste, ze ma o vikendu prset, aspon bude cas neco dohnat. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
28.8.2012 16:10:41
Tak naši kluci se nikam těší, max.Maty protože ví, že bude ve škole 4 dny a pak jede se školou do Španělska.
Do školy jsme nic nedělali, musela bych nutit nejen sebe,ale i je.Nehledě na to,že v TV mluvil nějaký odborník a ten říkal, nic neopakovat, tak se tím řídím Opakovat mají jen ti žáci, kteří dělají reparáty a nebo mají ve škole výrazné problémy. Jinak od školy odpočívat,odpočívat....![]() Oni prý opakují přirozně sami. Což je pravda.Např.při nákupu zmrzliny si sami vypočítají kolik jim mají vrátit,nebo kolik stojí 2 kopečky, čtou různé plakáty,letáky,co je upoutá.A u nás to tak bylo.Tedy u Matyho, Honzík má školu na háku. |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
28.8.2012 9:49:39
Ahojky,
zdravim na konci prazdnin ! Jak jste si je uzili ? My bajecne- prevazne u vody, Nella uz uplave par temp uplne sama...bylo to bezstarostne a fajn ... ja mela konec cervence plus cely srpen volno - a celkem mi to vubec nevadilo Ted mam smisene pocity - tak nejak chapu, ze to takto nejde dal, ale na praci se jeste netesim. Nella to ma asi stejne, taky se ji moc nechce- jak jsou na tom vase deti ? Co se tyce uceni, snazila jsem se trochu opakovat - Nella si psala prazdninovy denik a cetli jsme a pocitali - ale vzdy jen tak maximalne 15 minut denne a v prumeru tak dvakrat trikrat do tydne - a musele jsem ji teda hodne nutit...Jak se vase ratolesti tesi ? |
|
|
25.8.2012 12:22:52
Hezkou sobotu,
mám po týdení dovolené.Byla jsem s kamarádku na chatě v Krkonoších.Bylo krásné počasí, pár přívaláků. Včera jsem přijela s klukama domů a dnes jsem ji zase zbalila kufry a za chvilku vyrážíme do Plzně kde mají do čtvrtka soustředění v pozemním hokeji. Akorát jsme zjistili,že jim jsou malé sálovky,tak musel jet Emil kupovat boty.Ono by to stejně bylo třeba, kvůli škole na TV. |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.8.2012 12:54:05
Ahoj, hlasim, ze to prave zapichuju v praci a vyrazim na dovolenou!!!
Ja se taaak tesim. Konecne stravime nejaky cas jako rodina. Adamek byl ted porad nekde po babickach nebo na tabore, v turecku s nami nebyl Jirka, tenisovy primestsky tabor jsem taky byla jen ja, ale ted si to uzijeme. Jedeme bydlecim autem a planujeme ruzne "parky" pro Adu - Jirka nasel 2 zabavni parky v Rakousku, 2 aquaparky v Madarsku a dinopark ve Slovinsku, tak uvidim, jestli to vubec vsechno stihneme.Mel jet s nami Lucovic Matysek, ale bohuzel nema hotovy pas (jeste je minimalni snace, ze bude dneska, ale uz tomu moc neverim) a taky ho nejak boli v krku. Tak asi pojedeme s Adou sami. Co se da delat, samo, ze to zvladneme, ale 2 chlapecci jsou vzdycky lepsi. Ted budu muset to jejich priblbly hrani suplovat ja .Ale tesim se moc moc moc, Jirka se tesi jak maly kluk, uz dlouho jsem nevidela, ze by ho neco tak zaujalo jako bydleci auto (taky tu cestu naplanoval sam do poslednich detailu, nakoupil vsechno jidlo, pripravil auto a ja si jen zabalim svoje hadry a Adamkovu tasku) a Adamek je taky uplne bez sebe, z auta temer nevylejza. Tak se tu mejte hezky a po dovoleny ![]() ![]() ![]() |
|
|
15.8.2012 18:18:14
Blani, naši kluci viděli učení v červnu a uvidí zase až v září.Opakovat si něco je nedonutím a ostatně sebe taky ne.Jsem ráda,že je ještě klídek.
Emil je teď s nima v kempu na safari ve Dvoře Králové.Jsou pod stanem a nadšení.Stačí vykouknout ze stanu a koukají na zebry a žirafy.V ceně ubytování(OD 2 DNŮ) je bazen a výřivka(prý nějaká velká)celodenní vstupenka do ZOO.Třeba by to pro někoho z vás byl dobrý tip.Kdo nechce do stanu,může do bungalovu,které vypadá jako na opravdickém safari. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.