| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 11122  [Dalších 10982 >>]
Begonie 17189
13.8.2012 10:52:26
Nejak jsem to omylem odklepla ~:(.

V patek jsme jeli pro Adamka na tabor. Zvladl to tam uplne bravurne, fakt velky samostatny kluik, ovsem jen do te doby, nez se zjevila matka, pak uz bylo zase vsechno pri starem. Vedouci rikali, ze ho vubec nepoznavaji, ale to pry je normalni - jakmile se ukazou rodice, tak se z deti stanou rozmazleni frackove, co se neumeji sami ani napit.

Vikend jsme meli hekticky - velka rodinna seslost se trema oslavama (teta 60, segra 40, bratranec 30) a jeste pout ve vesnici, kde se narodil nas tata, do toho jsme sledovali posledni uspechy nasich sportovcu na olympiade a furt jsme jedli, takze jsem ted v praci uplne vycerpana a nechce se mi nic delat. Jeste, ze si sef prodlouzil vikend ~b~
Begonie 17189
13.8.2012 10:47:19
Podlaha je sice nadherna, ale nejak dosly sily a motivace k opetovnemu uvedeni bytu do obyvatelneho stavu. Z poslednich sil jsem uvolnila Adamkovi postel v pokojicku, do ctvrtka, kdy ho privezem z chaty snad dokazeme vystehovat od nej posledni skrine, ale jinak to moc nevidim. Vsechny ostatni veci (knihy, sklenicky, desky, fotky, obrazy...) jsou porad jeste na balkone a nejak neni sila to zastrkat zpatky do skrini. Navic nemam tenhle tyden vubec cas - dneska jdu na plazovy volejbal (do kocne prazdnin mam postavu jako Maki a Kiki ~j~), zitra se segrou na kafe oslavit jeji narozky, ve stredu an kuzelky, ve ctvrtek musim balit na dovolenou - fakt nevim, kdy se do toho pustim.

Teda, skolu m iani nepripominej, nemam samozrejme vibec nic a ani zadny seznam ani nevim, jestli bude mit Adame kstajnou ucitelku jak ovloni. Dokonce ani nevim, kde ma v tom binci, co jsme doma vyrobili skolni tasku ~t~. A navic se obavam ze Ada zapomnel cist i psat, o pocitani ani nemluvim, to nikdy nebyl jeho konicek. To jsem zvedava, jak to bude v zari vypadat. Ted jsem ulozila mamce, at s nim na chate trochu opakuje, ty si netroufne moc odporovat. Prosti tyden jedeme na dovolenou, tak to taky trochu zkusim, ale nevim, jestli budu uspesna a posledni tyden prazdnin bude Adamek na primestskym skautskym tabore a ja v praci, tak tomu taky moc nedame.

Vy neco s detma pres prazdniny opakujete?
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
10.8.2012 16:50:36
Blani,věřím,že podlaha je nádherná.

My už máme doma uklizeno,Emil teď dělá klukům nástěnky.Koupili jsme každému jednu,aby měli místo na diplomy a medaile.

Nám se kluci vrátí zítra,už se na ně moc těšíme.Právě jsem dodělala bram.salát a zítra budou k němu řízečky.Mňam i já se na ně těším.Ještě jim udělám piškoty s pudinkem,to má moc rád Honzík.

Dnes jsem naběhla do Globusu a nakoupila Honzíkovi školní potřeby.Jejich učitelka,jim dala seznam už na konci šk.roku,tak jsem toho využila a nakoupila všechno.Dokonce jsem byla pilná maminka,vše jsem dle pokynu nadepsala a obalila.Dala jsem dohromady kufřík na výrvarku a potřeby na geometrii.Pro Matyho nic nemám, ale oni toho tolik snad nebudou potřebovat.
Begonie 17189
10.8.2012 9:32:14
Ahoj, dneska jedeme pro Adamka natabor. Konecne!!! Me se po nem tak strasne styska, ze jsem se vcera normalne rozbrecela. No cvok ~:(. Adovi je to samozrejme uplne putna (teda doufam), na tabore si bajecne uziva, akorat se jim ted poslednich par dni asi trochu zkazilo pocasi, ale snad to prezijou.

Doma uz mame konecne novou podlahu. Ale bylo to narocny. Nejdriv museli udelat nakou vyrovnavaci sterku. Meli prijit minulou stredu v 8 rano. Pak, ze v pul jedny, prisla jsem z prace v pet a jeste tam nikdo nebyl. Ale kdyz jsem se v sedm vratila z kuzelek, tak uz kupodivu bylo hotovo. Tak jsem naivne planovala, ze to bude 1 den schnout, v patek, ze nalepi podlahu a o vikendu, ze nastejumeme zpatky. Prd, rekli, ze by to neuschlo a ze prijdou v pondeli. V pondeli jim to nevyslo, to uz jsem se fakt zavzdusnila ~q~, podlahu nalepil pan v utery. Ale vzal si blbou pilu na takovy ty listy, co jsou po obvodu mistnosti, takze to dodelaval ve stredu. A teprve vcera se nastehoval zpatky nabytek (teda ty velky veci stehoval Jirka s nakym Ukrajincem), ale zbytek jsem dostehovavali spolu, vsechno jsem myla a lestila - takhle uklizeno jsme asi jeste nemeli ~t~. Asi do dvou v noci jsem se pak pokousela strkat naky veci do skrini a policek, ale mam hotovych tak max. desetinu. Je to fakt ubijejici, tan nas holobyt, nemame se kam vrtnout, celej satnik mam zarovnanej kramama, takze jak se ted ochaldilo, nemam co na sebe, vsude prach a humus, Adamkuv pokojicek je uúplny skladiste (jeste, ze neni doma, nema chudak ani postel), ale podlaha je NADHERNA!!!

Dneska nepracuju, jsem uplne vyrizena. Nastesti je sefg na dovoleny. Nejak to tu preckam, ve dve to balim, letim domu zabalit si ranecek a hura na tabor pro Adu. Blby je, ze se o vikendu nevyspim, jedeme hned za pribuznyma na Sumavu, kde mame kazdorocne takove rodinne setkani u prilezitosti pouti a to znamena tak 20-30 lidi v baraku. Spi se, kdese da, do toho vriskaji od 6 od rana male deti (kazdy rok pribyde par mimin), ji se na etapy, na zachod je fronta, ale bajecne si to uzivame. Asi pojedeme byldecim autem - musime ho pred dovolenou poradne vyzkouset ~b~, tak kdyztak skoncim tam. Nebo si na tabore pujcim jeden stana tam budu chrnet.

A co vy, jak prazdninujete?

A kde udelame lednackovy srazik? ~y~ Ja byla vloni na takovem cvicicim pobytu tady: http://www.hotel-jesenice.cz/ a moc se nam tak libilo. pro deti jak delany.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
1.8.2012 10:39:08
tak neštovice se snad nekonají, nakonec se z toho vyklubal počínající zánět středního ucha. Chytli jsme to v začátku, tak snad kapky zaberou.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
31.7.2012 8:15:25
Markýýýý , jůůů supééér,... úplně jsi mě vrátila o 2 roky zpět, kdy jsme byli na dovče ve stějných místech. Tak si moc moc užívejte, počasí má být krásné a těším se na fotečky.

A jen malá opravička Mirka má dva klučík, takže toto bude třetí dítko,... snad nejsem vedle jak ta jedla:-)))))

A musím naprášit ještě jednu těhulku( když už je tu o tom řeč),... kdo viděl na facebooku moje fotky z víkendu jistě ví:-)))) Nebude to ledňáček, ale listopad je taky krásný měsíc~y~
Marky+Tomík a Klárka 21856
30.7.2012 21:07:06
Ahoj!Zdravím z Němčiček!
Alčo,Nikol...moc děkuji...jsme zde od soboty a máme za sebou Kraví horu a okolí-snad 5rozhleden, Mikulovice-zámek-kostnici(na lom a jeskyně se ještě vrátíme),Nové Mlýny, bobovou dráhu a minigolf zde v Němčičkách...koupaliště je tady také super-bydlíme hned nad ním.
Zítra nás čeká Lednice se vším všudy...už se moc těšíme!

Mirko ~s~~;((moc gratuluji, přeji Vám4 princezničku, ale fotbalovej tým taky není špatnej~;)Hlavně at jste obě OK a musím napsat, že kdybych měla tipovat zdejší těhuli, tak bys mě napadla jen Ty~g~

V sobotu ve 3ráno jsme se vrátili z Chorvatska a ve 13hodin odjezd sem...to byl šrumec vše vyprat a znova sbalit~k~

Míšo...Vás to uklízení a malování snad baví...můžu Ti napsat adresu?~k~~:-D

Mějte krásné dovolené! První prázdniny našich prvnáčků se blíží k polovině!~d~
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
30.7.2012 20:26:28
Mirko to si piš, že to bude 4 na jedno mimi:-)) Ale je to super, vím o čem je řeč~g~

Blani, tak příušnice už jsou snad fuč. Infekční jsou před výskytem a nějakou dobu po, ale už je měli je to déle. A to víš, i očkování selže, ty potvory bacily nějak parchantí!!!
Vždyt černý kašel se taky už nevyskytuje a měli ho všechny tři moje děti!!!!
Hodně sil do renovace:-)

Míšo, tak at se dílo podaří a kluci budou na táboře určitě v pohodě...a čeká je supr počasí.

Niki, no to mi povídej, že máte takovou smůlu!!! Chjo, ty nemoci si umí vybrat, co? Je mi vás líto,... ale snad to nic nebude a budete brzy OK.
My se byli s Honzíkem už 3x nakazit neštovkama a zatím je neměl!!! Tak jen doufám, že když letos jedeme po 100 letech k moři, že je nechytí!!!
Dovča nás čeká až poslední týden o prázdninách, tak jsem zvědavá...

Víkend s Lůcovic byl super, krásně jsme si zavzpomínali.
Jen škoda, že se zase nezadařil nějaký ten srazík ledņáčků:-(
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
30.7.2012 15:24:28
téda Mirko, to je zpráva. Moc ti gratuluju a držím palce, ať je to to co chcete. A bylo to plánované nebo se to povedlo jen tak neplánovaně ?

Já mám tento týden dovolenou a Davídek má teplotu. Ráno v deset dostal ibalgin a od té doby spí. Tak se modlím, ať to nejsou neštovice (které tu furt řádí), protože to by kluci neměli žádné prázdniny. První dovolenou jsem měla angínu, teď je nemocný David a jestli to budou ty neštovice, tak máme po společné dovolené. Sice jsme neměli naplánovanou žádnou zahraniční dovolenou, ale kluci mají jet za 14 dní na týden k babičce do Ostravy, potom jsme měli za nima přijet my a jezdit po výletech. Taky nás čeká svatba neteře, tak se modlím, ať je to jen viroza a ať aspoň jedna dovolená vyjde. Tomášek je od včerejška u babičky a ten je zatím v pohodě.
Mirka, dvě mláďata+// 2258
30.7.2012 12:59:08
Holky, moc děkuju! ~x~ Míšo, tys mě rozesmála ~t~, prej holčičce, no ale jsem moc zvědavá, jestli se dočkáme třetího prince nebo to bude děvčátko. ~b~
Se staršíma dětma je to paráda, kluci se moc těší, pořád plánují, co mu půjčí a co ho naučí, co všechno musíme pořídit, no úplně to vypadá, že ne my dva rodiče budeme mít miminko, ale MY ČTYŘI teď budeme mít miminko. ~t~

Kdo jste prázdniny využili ke zdokonalováním bytečků, tak ať se vám daří a ať se vám pak lépe bydlí!

Alčo, hezky se užíváte! ~R^
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 11122  [Dalších 10982 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.