| Begonie | 17189 |
|
|
30.7.2012 12:31:53
Tak Adamek je na tabore, jemu se pry vubec nestyska, zato me nejak jo. Asi jsem naka uchylna matka, furt púremyslim, jestli mu neni v noci zima, jestli si aspon 1x za pobyt vymeni slipy, jestli ho nestipnou komari, jestli si najde kamarady a pritom je urcite uplne v pohode a na maminku si ani nevzpomene. Je tam jeste holcicka od kamaradu a ta tam bude jen tyden, v patek si pro ni jedou a vraci se v nedeli, tak mam silny nutkani jet s nima, ale zas si rikam, ze by to bylo blby vuci tem ostatnim detem.
No, ono to stejne asi nevyjde. U nas to vypada jak po vybuchu. Obyvak a kuchynsky kout mame cely vystehovany, balkon a Adamkuv pokojicek je uplne zarovnany kramama a zbytek stehuje dneska Jirka na chodbu - hlavne nabytek, tak jestli zacne horet, tak sousedi nad nami uhori, protoze se nedostanou ven. kdyz to dobre pujde, tak zitra to malir vymaluje, pak je potreba srovnat podlahu, coz pry tak 1-2 dny musi schnout a tvrdnout a pak se na to polozi ta nova podlaha. Myslela jsem, ze budeme o vikendu stehovat zpatky, ale asi to nevyjde, tak to teda nevim, kdy budu delat. Ovsem jako prvni rozhodne musime zapnout televizi, at mi toho z olympiady moc neunikne, ja jsem hrozny fanousek, jsem schopna sledovat i lukostrelbu a podobny hovadiny .Dneska jdu ovsem hrat beachovlejbal, ze vcerejska mam natrenovano, videla jsem aspon 5 zapasu, tak budu k neprekonani. Mirko, to je super zprava !!! A co tomu rikaji starsi deti?Alco, tak vy si takhle uzivate s Lucovejma? To znamena, ze Matysek prekonal priusnice. Stejne to je des, ja myslela, ze kdyz jsou kluci ockovani, tak ze z tyhle strany nebezpeci nehrozi a ono prd. My se s nima ted dlouho neuvidime, ale lakame Matu s nami na vylet bydlecim autem, tak snad to klapne a bude tam mit Ada sebou kamarada. |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
30.7.2012 0:54:11
MIRKA, to je super!!! Gratulujem!
![]() BLANI, dík za nápad s pohľadnicami, malého balím na tábor a nevedela som, ako to vymyslieť s poštou, bude tam len 9 dní, tak neviem, kedy by mu to prišlo Takže od stredy mi začína veget, čo si náležite užijem v Terchovej na Rozmaríne s Nedvědovcami ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
29.7.2012 9:54:15
Mirko, gratuliji a tak trochu závidím.Ať je vše v pořádku a sestřičce se daří
Jsem si zahrála na vědmu![]() Emil balí skříŇky v obýváku, momentálně je u fotek, tak mu to trochu trvá, protože si je prohlíží.Prohlíželi jsme fotky jak za svobodna, tak když byli kluci miminka.To už ani není pravda. Jdu pokračovat v balení věcí z linky, ať toho pak není na mytí tolik.Už aby byl pátek a bylo hotovo. O víkndu si nemusíme nic plánovat, úklid to jistí. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
29.7.2012 8:25:25
Jééé Mirko strááááášně moc moc moc gratuluju, držím palečky a přeju at vše proběhne v pohodě a bez potíží.
No a jak si to mamino užíváš napotřetí a s většími dětmi, co? Ježíš to je super. No a co u nás nového? POřád je to stejné, dítka doma, nějak to hlídání lepíme. Já mám ted dovolenou a tak je to v pohodě. No a tento víkend tu máme návštěvu,... Lůcovic ( Lůca, Milda, Matýsek).Kluci se parádně baví a mi máme snad poprvé většinu času pro sebe. To vám je pohoda, takové velké děti ))))No tak nic, jdu uvařit nějakou papu a dle počasí snad vyrazíme i na nějaký maličky výlet. Mějte se krásně a pište, pište, pište,... ![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
28.7.2012 21:59:08
Jé, to je krásný holky, že zas píšete, příjemně se to čte!
Tak já se jdu napráskat co je u nás nového. Vypadá to u nás na dalšího ledňáčka, a to 2013. Tak se těšíme a jsme zvědaví zároveň. Snad to všechno dobře dopadne... |
|
|
28.7.2012 17:06:54
Tak my jsme také dnes vypravili kluky na tábor. Oba byli v pohodě, Maty byl jak na péro. Kdybych ho nevytáhla z autobusu, tak se ani nerozloučí.
Na internetu, již máme info, že všech 125 dětí dorazilo v pořádku,akorát zdravotní filtr ukázal u 5 dětí nevítanou vlasovou návštěvu. Ale prý máme být v klidu, že to zvládnou, příště prosí zvířátka jen plyšová.Mě to včera nedalo a při večerní očistě,jsem jim raději umyla vlasy odvšivovacím šamponém, tak doufám, že to nenašli u nás. Přeci jen s nima Honzík ve školním roce bojoval.Teda já s nima bojovala. S Emilem jsme připravili pokojíček na malování. Ještě musíme přikrýt koberec. |
| Begonie | 17189 |
|
|
28.7.2012 13:44:00
Tak Adamka jsem pred chvilkou vypravila na tabor. Jeli autobusem a Jirka jim tam vezl veci autem a jeste s vozikem. Meli kramu, jak kdyby tam chteli zustat do konce prazdnin. Skoro jsem uronila slzu
, zdal se mi na tom nadrazi takovy ztraceny. Taky byl pekne zarazeny, ale pak se seznamil s nakym clapeckem a sedli si spolu a zacli si vykladat vtipy, coz je normalne vec, ktera me privadi k silenstvi. Adamek mi vzdycky prevypravi naky ten jeho pitomoucky vtip s Pepickem a prdenim, zakonci to slovy: "Mami, chapes jo, chapes?" a abych to vazne pocopila, tak mi to prevypravi jeste jednou, holt tak blba matka se zrejme nevidi .Ted se pecu doma, mame v byte snad 40 stupnu, obcas koukam na olympiadu (vcera jsem sledovala zahajeni do 2 v noci) a ve volnych chvilich vyklizim obyvak. Rano jsem napsala 7 pohledu a dala to jedny taborovy vedouci, at mu po 2 dnech vzdycky jeden da a uz mu tam rovnou vypsala, ze malujeme a vymenujeme podlahu a kupujeme novy koberec, tak doufam, ze to vyjde, jinak si Ada bude myslet, ze jsem se zblazila. Eri, u nas je ze zakona minimalne 4 tydny dovoleny, cokoliv navic je bonus a benevolence zamestnavatele. Dokonce by sis mela vzit 14 dni v kuse (aby ses dobre zregenerovala), ale to me nevyhovuje, jsem rada, ze tohle sef nevyzaduje. Jak se vam libilo zahajeni olympiady? me moc, ale ja jsem nenarocny divak, me se libi vsechno . Me se libi i ty holiny, co je vsude znalci mdy pomlouvaji, prijdou mi vtipny. Navic vsichni sportovci jsou hezci lidi s hezkou pstavou, tak jim to slusi. Ale jinak nam to teda moc nejde - basketbalistky prohraly, plazove volejbalistky taky, Emmons 4. (coz je super!!!) a ted Berdych zatim taky nic moc. Snad to jeste zlepsi. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
27.7.2012 8:27:47
my máme taky 25 dní dovolené, ale nevím jestli všichni nebo podle věku. Navíc tento rok je prý novinka, že si nemůžeme převádět dovolenou do příštího roku. Prý je to daný zákonem, tak nevím. Nicméně dá se to obejít tak, že pokud si bude někdo chtít vybrat dovolenou v zimě, tak si tu dovolenou napíše v prosinci, ale oficiálně si ji vezme až třeba v lednu.
|
|
|
26.7.2012 17:50:53
Jo Eri, tady to není dle věku,ale podle podniku. Někdo má 25 dní a někdo jen 20. U některých firem může být bonus např.v podobě týdnu dovolené navíc. Já mám 25, loni mi 10 dní zbylo ( naši o prázdninách dost hlídali) takže letos jsem měla 35
![]() |
|
|
26.7.2012 17:48:45
Blani, nás taky nečeká žádný veget co budou kluci pryč. Hned v po.příjde malíř, začne sádrokartonem( obalí rouru od digestoře)no a pak pokračuje malbou v celém bytě. Doufám,že si barák již sedl ( jsme tady 5 let) a praskliny už nebudou. Už máme taky dost věcí v krabicích.
Já musela k vietnamcům,ještě že tady jsou. Matěj neměl pláštěnku, Honza holiny a oba sprcháče. Zatím mám zabalený jeden kufr, Honzu až zíttra,dnes se mi už do něj nechce.K večeři jsem objednala pizzu. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.