| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
18.7.2012 20:27:08
Alenko, moc děkuju za tipy a rady...určitě si všechny pohledám a prokunzultuju s druhou rodinou.
Co hodonínská a brnenská ZOO?stojí za to?...pravidelně jezdíme do plzeňské i pražské... Až se vrátíme napíšu! |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
18.7.2012 6:13:28
Zdravím Marky, tak Jižní Morava je celá celičká plná zajímavých míst.
Určitě naleznete spoustu i zajímavostí cestou a nebo v nějakých mapkách. Co se týče nás, tak já by jsem si nenechala ujít Lednický areál, fajn je taky projížďka lodičkou v Baťově kanála, kde si půjčíte motorovou lodičku a jezdíte si. Nástupní místa jsou snad v každém větším městě podél řeky Moravy. Nám se nejvíc líbilo nasednout ve Veselí na Moravě, tam můžeš jet i přes zdymadla. No a nenechala by jsem si ujít návštěvu nádrže Nových Mlýnů a taky Mikulovic a jestli chcete nějakou tůrečku, tak výšlap na Dívčí hrady či Děvín je naprosto luxusní ( hlavně pak ten výhled na vinohrady a novomlýnskou nádrž). Nevím jak je to daleko, ale byli jsme v jedné vesničce Němčičky a tam je nová bobová dráha, naprosto boží svezení a supr adrenalin. No a je tam i spoustu rozhleden a vůbec míst, které potkáte cestou,... Přeji krásnou dovolenou a taky pěkné počasíčko,... P.S. Ted valím do práce, ale když si ještě na něco vzpomenu, tak písnu,... ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
17.7.2012 22:13:24
Zdravím všechny!
Mám prosbu jedeme na týden do Velkých Pavlovic...na netu je spousta tipů kam na výlet co vidět atd... Ale já bych raději něco konkrétně vyzkoušeno rodinou s dětmi...poradíte co máme určitě vidět a zažít? dosah max 100km...napamatuju si přesně kdo kde bydlíte, ale myslím Alčovic maj procestovanou celou Moravu...Brnkačky mají určitě taky spoustu tipů,co?! Děkuji všem,kteří budou chut mi poradit! |
| Begonie | 17189 |
|
|
2.7.2012 0:25:23
Peknej broucek, spis peknej zlobicek
. Zacala kamosit s ejvetsim sigrem ze skoly a ten chlapecek v tom uz samozrejme umi chodit, jak zlobi ty pani ucitelky uz 5 let a vzdycky zdrhne a naseho blbecka chytnou. Takze ma plny notysek trestu typu - nemam se otacet, nemam vykrikovat, nebudu vyplazovat jazyk, nebudu nadavat spoluzakovi atd. Takze mel fakt ranopekne nahnano, za bude z toho chovani 1-. Dobre mu tak, treba se trochu zhodni.Ale jinak je to samozrejme moje sikulka a ted si pradniny fakt uziva. Pamatujete na ten super pocit mit v ruce vysvedceni a 2 mesice prazdnin pred sebou? Ja to tem detickam fakt zavidim. Ale mam pred sebou vic nez tyden dovoleny, tak si to zavidim taky. Kdo jede na dovcu, tak stastnou cestu a kdo se teprve chysta, tak se tu neupecte a az se vratim, AHOJ. |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
1.7.2012 15:01:40
Ahoj, tak Luky má také samé jedničky, ale hodně chyběl, teď byl doma od půlky května se zlomenou rukou, tak jsme počítali s dvojkou z čj, ale paní učitelka byla hodná.
|
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
30.6.2012 14:50:32
Blanko, tak to jsi mě pobavila, 1- z chování
![]() ![]() , brouček jeden. No a naši kluci už mi odjeli na prázdniny k babičce, tak jsem zvědavá, jak dlouho tam vydrží. ![]() |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
29.6.2012 14:29:13
Tak my mame take same - mame opravdu hodnou pani ucitelku, pocitali jsme s dvojkou z matiky...Preji krasne prazdniny, uzijte si vsichni slunicka, volnych dni a ratolesti !!!
|
| Begonie | 17189 |
|
|
29.6.2012 11:42:12
ja taky nakukuju a jako vsechny matky prvnacku se jdu pochlubit s nasima samyma jednickama. I kdyz Adamek mel trosku sevreno, ze mozna dostane 1- z chovani
. Kdo by to do naseho vzorneho chlapecka rekl.Preju krasny prazdniny a dovolene, v utery vyrazime do Turecka, tam ma byt jeste vetsi vedro nez tady, tak se snad neupeceme. Ja uz se taaak tesim, po takovy dobe studii jsem se zase zapojila do procesu jsem z toho cela vycerpana .Ale jeste nakouknu, tak sem s tema jednickama!!! |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
29.6.2012 6:16:46
Ahoooj,
taky nakukuju a přeju všem prvňáčkům co nejpohodovější den a samá krásná vysvědčení. No a rodičům starších dětí, hlavně klid a toleranci ![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
28.6.2012 16:49:01
Ahojk, po straaašně dlouhé době nakukuji. Hlavně chci všem popřát krásné prázdniny a našim prvňáčkům krásná vysvědčení.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.