| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 11122  [Dalších 10912 >>]
Marky+Tomík a Klárka 21856
27.3.2012 14:28:55
Ahoj!

Blani, Tomča počítají do 18 a včera je učitelka testovala-měl lísteček s příkladama a 3minutový limit-průměr třídy by 18příkladů, Tomík jich měl 38.

U nás je spíš horší psaní/z mého pohledu), paní učitelka je spokojená a dává mu jedničky max jedna mínus.

Příští týden jdeme k zápisu do školky, tak doufám, že nám Klárku už vezmou:-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
27.3.2012 10:47:12
Blani, Matýsek má počty tuším do 15. Problém nemá, úkoly si dělá sám. Trošku bojujeme z ČJ, čárky a háčky jdou mimo něj.
Begonie 17189
27.3.2012 9:27:33
Nene, Adamek nemel pupecni kylu. Kdyz byl maly, tak mel triselnou (nebo brisni???) fakt nevim, jizvu ma tam, kde je jizva po slepaku. Tu mu ale operovali uz v 6 mesicich, takze naky sportovani jsme neresili. Tehdy mi dr. rikali, ze ta pupecni se spravi sama, ale tahle jeho ne, ta se pry musi operovat. Ted jsme byli na urologii. A bylo to jen vysetreni, takze dneska maze na tenis ~j~.

Vcera ho rano pustili a byl doma s mamkou a udelal behem 2 hodin v pokojicku takovej binec, ze jsem malem omdlela. A to mam rikala, ze uz tak pulku uklidili. Vytahal snad vsechny hracky, do toho jsem ho donutila, aby trochu doplnoval do skoly, no sileny. Ale stejne jsem moc rada, ze uz je zase doma. Byto to tam takovy smutny.

Hele, uz vase deti pocitaji pres desitku? Adamek ted zacal a teda zrovna moc mu to nejde, budu muset pritvrdit. Ovsem pri jeho rychlosti a poctu prstu ~f~ stihneme cestou do skoly max. 1 priklad.
lela, rosa, niki 88737
26.3.2012 15:15:11
Ahoj Blani,

prosim, muzu se zeptat, nemel Adamek nahodou pupecni kylu ? JA to ted resim kvuli mladsimu synovi, ma od narozeni takovy vystouply pupik, pani doktorka rika, ze je to pupecni kyla - doted jsem vubec nemela naladu to nejak resit . je to vylozene kosmeticky problem - ted jsem volala na jednu chirurgii, tam mi rekli, ze po zakroku nemuze sest tydnu vubec sportovat - chodit na hriste a tak- to si teda vubec nedovedu predstavit - tak kdyby jsi s tim mela prosim nejake zkusenosti, muzes mi poreferovat ? Mam takovy matny pocit, ze jsi to psla, ale muzu se taky mylit... dekuji lela
Begonie 17189
26.3.2012 10:21:02
Jo Mirko, prd poznavam nasi vlast. Cely ten krasny vikend, co ted byl jsem stravila v nomocnici. V patek konecne delali Adamkovi jedno vysetreni, na ktery cekame od lonskeho cervna!!! nebylo to nic zasadniho, ale delali to v narkoze, takze si ho tam pres vikend nechali na pozorovnani, tak jsem cely dny travila ctenim knizek a koukanim na dvd a malem jsem se z toho zblaznila. Adamek je priserny pacient, okazala trpi, strasne si to uziva, kdyby to nebyl muj milovany chlapacek, tak jsem ho snad prastila.

Navic mu fakt nic nebylo, max. to bylo trochu neprijemny. Ale je to strasne vycerpavajici, furt se pokouset neco vymyslet, aby se nenudil a to nemocnicni prostredi ~:(. I kdyz teda musim rist, ze se fakt snazi, hodne se to zlepsilo a sestricky jsou uzasne hodny. A to mu fakt nic nebylo, to musi byt se¨leny, kdyz tem detem opravdu neco je, neco vaznyho a ty maminky tam s nim travi treba pul roku ~n~, to teda nechci nikdy zazit.

Ted uz si ale budeme jen uzivat, akorat, ze na ctvrtek a patek hlasi ochlazeni, tak to jasne vidim, jak bude pristi vikend hnusne.
Mirka, dvě mláďata+// 2258
25.3.2012 16:46:39
Blanko, no to se krásně věnujete poznávání krás naší vlasti...!~R^ A navíc jak je to i přes jídlo, tak co lepšího pro relax si přát. I tento týden je venku jarně, zahlídla jsem už i pár lístečků na stromech!, ale na mně sedla jakási chřipka, tak jsem zavřená doma s čajem ve společnosti kapesníků. ~c~
Begonie 17189
19.3.2012 8:59:54
no holky, tady uz je to uplne mrtvy, ja uz skoro zapomnela heslo.

Jaky byl vikend? Krasne co, tak uzasny pocasi!!! Dokonce me to donutilo v sobotu vstat uz v pul osmy!!! a vyrazili jsme na Sec. Teda Jirka vyrazil - zkontrolovat chatu po zime a nas vyklopil v Chrudimi. Tak jsme si s Adamekm zabruslili na jejich uzasny cyklostezce, pak sli na obed o restaurace a pak nas vyzvedla Luca s Mildou a Matyskem a jeste jsme jeli na krasny vylet - nasli jsme 4 kesky a videli rozhlednu, kaplicku, zameckou zahradu... Tada my jsme to videli, kluci nevideli nic protoze porad bojovali. A cestou domu jsme si jeste dali vybornou veceri v Laznich Bohdanec. Vyborny jsme meli uz obed ~w~, Luca nam poradila mistni vyhlaseny hotel. Kdyz jsme tam dorazili, tak bohuzel meli restauraci na cely den zadanou kvuli naky konferenci a Adamek zacal kvilet, za uz neujde ani metra a ze ma strasny hlad. Tak jsme jenom presli silnici a zapadli do 1. restaurace, kterou jsme videli. Vilala jsem Luce, kde nas maji vyzvednout a ta se uplne zhrozila, kde to jsme, ze to je nejluxuxnejsi putyka v Chrudimi, kde jeji bracha bezne nechava dysko 3 stovky. A my tam nakraceli v teplecich a sustacich, s bruslema v rukou ~t~. Ale byli strasne mili, nerekli ani slovo, jidlo bylo vyborny, normalni hotovka za bezny prazsky ceny, priste tam jdeme zas ~2~.

Vcera uz jsme byli jen na hristi, ale stejne nadhera. Dopoledne jsme dokonce delala jarni uklid, mame strasne malo mista, teda hlavne ja na tricka. Tak jsme trochu v obyvaku preskupili skrine, konecne jsme zlikvidovali ze 2 skrini sklenicky, hrnicky a podobny blbosti, co se tam na ne akorat furt prasi, prestehovali tam knizky a zbyla mi jedna zavrena skrin na tricka. Juchu, konecne mi odpadne kazdoranni prehrabovani, vyskladavani cely skrine a najiti jedinyho tricka, ktery se tim nacpanim zmuchlalo tak, ze si ho nemuzu vzit na seb. Ja chci satnu, jako maji v Sexu ve meste!!!
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
10.3.2012 13:28:23
téda Dituš on už i Tomík lyžuje ? Tak to klobouk dolů. My jsme letos postavili Davídka na lyže poprvé a zatím ho to teda moc nebralo, tím pádem se ani nic nenaučil. Doufám, že za rok to bude lepší.
Dita+4 18741
10.3.2012 10:12:25
Ahoj,
náš Martin jede taky na plaveckou školu v přírodě, nebudou se tam vůbec učit a plavání budou mít 2x denně.
Jinak lyžovat chci jet naposledy zrovna zítra jen na otočku, Toma mám ještě pro jistotu na laně, protože je to poděs, když mu lano sundám, jede pěkně obloučky, ale když cítí lano, jede jako nezřízená střela šusem a já ho jen přbrzďuji~:-D, ale zároveň to lano chce, asi je to pro něho zábavnější.
Z Toma už je úplný pravidelný každodenní školáček, zatím ale pracuji jen na pol. úvazek, takže vcelku pohoda.
Erika a Peťko 20613
9.3.2012 21:46:10
Míša, to je super, že malý tak lyžuje! ja som Peťa postavila po roku na lyže a museli sme zase volať inštruktora, nechápem, ako môže dieťa zabudnúť lyžovať, keď minulý rok jazdil úplne sám... alebo má taký vnútorný blok z toho, ako si pred dvoma rokmi zlomil tú nohu, fakt neviem...
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 11122  [Dalších 10912 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.