| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 11122  [Dalších 10902 >>]
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
5.3.2012 11:18:53
Mirko, je to normální ZŠ. Ten plavecký kurz je novinka. Ve 3 třídě je plavání jako povinný předmět.Na naší škole chtěli prvně vyzkoušet, zda nebude lepší místo chození 1x týdně půl roku do bazenu v Praze, jet na týdení pobyt na Šumavu do hotelu s bazenem.
Třeba se jim to neosvědčí a vrátí se k týdenímu kurzu v Praze. Tam je problém, že děti chodí na 0 hodinu + hodinu z výuky a čas na cestu tam a zěpt, jezdí normální MHD, pak děti příjdou do školy a mají se učit, tak si asi dovedeš představit co podají za výkony. Většinou jsou hladové a unavené a učení je to poslední na co myslí.
Už se na Honzíka těšíme, Maty na něj každý den myslel, co asi tak dělá.Včera jsem upekla štrůdl a uvařila ptáčky s knedlíkem, Honzík si o toto menu řekl~:-DNávrat mají dnes kolem 15.hod.
Mirka, dvě mláďata+// 2258
5.3.2012 7:56:02
Míšo, no jasný že se pochlubíš, to my si zas rády počtem, jak to chodí jinde. A to chodí Honzík do normální ZŠ nebo je to nějaká sportovně zaměřená? Že mají tolik pohybových aktivit, je to uričtě bezvadné pro ty kluky zvlášť.

A všecky nemoci huš huš pryč. Mně to kvete na stole primulka, tak mám radost, už je to přecejen jarní atmosféra, když vidím, že něco kvete.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
2.3.2012 9:54:12
Ahoj,

Alčo, nic si z mluvení nedělej. matymu padají zuby hrozně rychle ale bohužel nerostou hned další, takže teď, víc jak měsíc, jsme vypustili Š Č Ž ( fotku jsme sem dávala) a pracovali jsme na R zatím bez efektu.

Honzík je od pondělka na lyžáku ve Velké Úpěje nadšený a spokojený. Dnes on + 4 děti šli lyžovat na Portášky a né na vlek u chaty.Volala uč.že vybrali 5 nejlepších lyžařů a vezmou je na pořádnou sjezdovku, akorát potřebovala souhlas rodičů, přeci jen už je to rozdíl a je tam sedačková lanovka. Se přiznám, že mě to potěšilo a byla jsem na své dítě pyšná~:-Dno kdyby pršelo, tak mi samou pýchou naprší do nosu, jak jsem ho měla vysoko.~f~
V dubnu ještě jedou na týdení plavecký výcvik do Srní.

Maty je v pohodě, ve škole mu to jde, je to šikula.~z~

Se těma dětma musím pochlubit no~y~
Begonie 17189
2.3.2012 8:59:25
my mame zas nemocnou pani ucitelku. Byla nemocna cely listopad a prosinec a uz zase. Nastesti jim ted dali hned ucitelku nahradni (tu, co je mela uz v prosinci), protoze minule to uz nekteri rodice nevydychali a udelali skandal ve skole, ze takhle to dal nejde, tak jsem v klidu, ale mam fakt smulu. Pak to dohani a deti se malem strhaji.

Adamek jde dneska do kina na Starwars, nejak ho to desne chytlo, vubec nevim proc a kde to vzal. Me to nebavi vubec, ale nastesti se uvolila (myslim, ze i docela rada) jeho hlidaci slecna, ze s nim pujde, tak aspon v klidu zajdu do knihovny. Ve stredu jsem mu koupila velky obrazkovy slovnik starwarsaku, to byl nadsenej, dneska to vlece do skoly, aby to slecne hlidacce ukazal a aspon konecne zacal poradne cist nahlas. On cte moc pekne, uz neslabikuje, ale cte normalne slova, ale nebavi ho cist ze slabikare. Ja to chapu, ty texty tam jsou dost debilni, tak cte tohle, to ho bavi a myslim, ze je jedno, co cte.

Tesila jsem se, ze o vikendu vyrazime nekam na kolo nebo brusle, ted je fakt teplo a krasne, ale ma se to zas zhnusit, tak asi prdlacku a budeme se placat doma. Ja uz se taaak tesim na jaro!!!

Tak piste obcas neco, at nam to tu nezrusi.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
2.3.2012 7:06:22
Ahojky ve spolek,
tak vidím, že nám to tu utichlo, tak aby nás nezrušili úplně něco málo písnu než povalím do práce ~y~

U nás se zase marodí. Honzík i Pája chytli nějakého bacila a jsou doma. Naštěstí marodí po dvou a já nemusím řešit hlídání~t~~t~~t~. Jen odpoledne nachystám a uvařím jídlo a můžu klidně do práce, uf uf.
Školu doháníme po odpolednech a to vám povím dodělat vše co děti dělají ve škole + domácí úkoly,... to je na celé odpoledne. Ještě že to Honzíka baví a už netrpělivě čeká až přijedu z práce a hned se na to vrhne.

Včera jsme byli opět na logopedii. Stále bojujeme se sykavkami, které říká změkčile s jazykem před zoubkama. No ale vzhledem k tomu, že nám začínají padat zuby, je práce marná a máme přijít až nám nějaké zuby zase narostou!!! To tam budeme chodit ještě pěkně dlouho, grrrr~q~ Ale zase nic pro to nedělat???... to by jsme si pak musela vyčítat.

Od pondělí nám začínají prázdniny. Já tedy budu v práci, ale děti se pohlídají a odpoledne zkusíme zajet na bruslení a tak, aby z toho taky něco měli.

No jinak vše při starém, někdy je to v životě pohoda a někdy zase boj,... asi jak všude.

Mějte se krásně a někdo něco písněte~3~~3~~3~
Begonie 17189
13.2.2012 9:59:35
tak jsme zpatky. Meli jsme se naaadherne. Pocasi bylo skvely, vubec nebyla takova kosa jako tady, svitilo slunce, uzasny azuro. Akorat me nekdy 2. den chytly zada a furt jsem jak paragraf, ted sedim v praci na zidli a uplne se bojim postavit, ze se vlastne vubec nepostavim. Doslo to tak daleko, ze ve ctvrtek jsem nelyzovala vubec, proste to neslo, dokonce ani kavarna by to nespasila. A i jinak jsem kavarny hojne vyuzivala, to jejich kapucino je proste nedostizny. Ja to nechapu, v jakymkoliv nadraznim bufetu v Italii vam udelaji lepsi kafe nez kdekoliv v Praze.

Navic jsem mohla mit i slevu na pobyt, od 2. noce jsem spala na zemi ~:(. Ja jsem desne hakliva na matrace a jak je jen trochu mekka, tak uz mam po zadech. Nakonec jsem zjistila, ze pro me je snad nejleps ispat na zemi a jenom uplne tenoulinkym molitanem pod sebou, ale to mam zas otlaceny bucek ~t~. Uz jsem i docela zvykla, ale aby me to drzelo tak dlouho, to teda uz leta nepamatuju.

Ale jinak, jak rikam, nadhera, klidne bych tam jeste tyden zustala. Tady mam tolik prace, ze to snad za tyden, nez se vrati pan notar z prazdnin, ani nestihnu. Navic nejak nemuzu rozlustit ty poznamky, co jsem si vsude napsala, ze mam udelat po dovoleny, nejak m i neni jasny, co jsem tim myslela, nakej podovolenkovej utlum.

A jak deticky zacly novy pololeti? My jsme vlastne zacli teprve dneska, kdyz nam jarnaky navazovaly hned na pololetni prazdniny, tak jsem zvedava, co bude.

Ani nevim, jestl ijsem vam psala, ze Adamek dostal svuj prvni trest. Mel napsat 10X, ze se nebude pri vyucovani otacet. Pekne si to predepsal do notysku, takhle: Nebud se přy viučování otačet ~t~, 4 chyby v 1 kratke vete. Podle ceho prideluje i a y do slov, to je mi zahadou. Napsal to asi 6x a uz kvilel, ze ho strane boli ruka. No ale samozrejme za to nemohl, otocit ser musel, protoze Vojta piskal ~y~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
12.2.2012 9:10:41
my jsme byli taky na horách v Beskydech. Počasí bylo krásné, furt svítilo sluníčko až na tu kosu. Ale po prvních dvou dnech jsme si celkem zvykly. Ale v lyžákách nám stejně po hodině mrzly nohy.
No a já jsem si tam odvařila mobil. Nechala jsem ho na parapetu a hrozně se tam srážela vlhkost, takže do rána byla pod mobilem kaluž vodu a mobil zdá se umřel. No a Pavel byl taktéž velmi šikovný a zapomněl si tam lyžáky. Ale ty nám snad pošlou.

Marky, super klip.
makaz 31812
8.2.2012 21:24:54
Ivčo, díky...taková sranda ~t~ Taky se tam mihnu~f~
Ale spíš mrkněte na : http://www.youtube.com/watch?v=PZ17lUQBqK0

Myslím na Blanku, v Itálii asi bude pěkná kosa, to bude samá kavárna :-)

Alčo, jsi dobrá s těma bruslema ~R^ Já byla zatím jednou a málem mi upadly špičky prstů, jak jsem byla zmrzlá!!!

V sobotu jdu na svatbu kamarádce( to je taky nápad vdávat se v tomhle~a~)
Tak celý týden řeším co na sebe, nikde v obchodě se mi nic nelíbilo...~n~

Tak nezmrzněte a dobrou ~3~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
8.2.2012 13:18:08
Markéta :-) http://radiovysocina.cz/blog.aspx?id=8278

Marky, úúúžasný klip !!!
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
6.2.2012 20:34:15
Ahojky,
Míšo au au to musí bolet. Ale v těchto mrazech není žádná ochrana dost dobrá. Tak snad bude brzy OK.
My byli dnes třetí den po sobě na rybníku a vážně to tam pěkně mrazivě protahuje. Honzík stál dnes po třetí na bruslích a je šikulka, už mu to jde lépe.
Vím, že vám děti už bruslí perfektně, ale náš Honzík je hooodně opatrný a loni se na bruslích ani sám nepostavil.¨
Já si půjčila Pájeny brusle a asi tak po 20 letech to zkusila,... no a už mám pro sebe objednané brusle. Sice jsem se bála, ale docela mi to ještě jelo:-)))Tak aby jsem máleho stíhala:-)

NO a před chvílí jsem našemu Honzíkovi vytrhla jeho první zoubek. Ale je to ten co byl napůl vyražený od flétny , nový zatím neroste.
Ale i tak ho máme pod polštářem a čekáme na zoubkovou myšku:-))
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 11122  [Dalších 10902 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.