Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
12.11.2011 18:59:15
BLANI, tak potichounku držím palce, ať ti to vyjde.
MARKY, tak to je Tomík větší. Můj Tomík má 120 cm. On by to sice na 110 možná zvládl, ale myslím si, že na Davídka by ty 90 na začátek byly moc. Tomášek začínal přece jen až v pěti letech. Takže asi to vyřeším tak, že pro tento rok Tomovi nechám ještě 90 a Davídkovi pořídíme 70. |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.11.2011 18:21:36
Jeste jsem zapomnela - mozna se mi rysuje zamestnani
. Volala mi kamaradka, ze jeji manzel notar by potreboval nekoho na vypomoc!!!, to by se mi siklo. Sice jsem teda nikdy o notarine neuvazovala, protoze tam je ze vsech pravnickych profesi nejtezsi se dostat, je to skoro absolutne nemozny, vpodstate se to dedi, ale kdyby to slo takhle pres znamyho, to by se mi libilo. Ale musela bych poradne nastudovat dedictvi, to me vzdycky bavilo, ale moc jsem to neresila, prave kvuli te obtiznosti se k tomu dostat a navic ted ma byt novy obcansky zakonik a prave tohle se dost meni, ale tak je to v pravu porad.Tak mi drzte palce a zatim pssst, at to nezakriknu. |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.11.2011 17:34:24
Marky, tak kdyz to tak chvalis, tak to se tesim jeste vic a urcite tam vyrazime. Uvidim, jak nam to bude vychazet, ja musim byt nejpozdeji v 17 hod. nekde v Letkove (presne ani nevim, kde to je, pisou sjezd Ejpovice, Jirka tvrdi, ze par kilaku pd Plzne). Mam tvoje cislo furt v mobilu - jestli jsi ho nezmenila, tak bych kdyztak zavolala. Jiste se uvidime kdyztak i nekdy jindy, Adamek furt chce do Dinoparku.
|
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
12.11.2011 13:03:43
děti byly..a tak![]() |
|
|
12.11.2011 11:24:15
Ahoj Blani!
Techmánia je super, jedna část jsou hlavolamy a různé rébusy...koberec na hraní pro nejmenší děti...restaurace s dětským koutkem...dvě lokomotivy ve skutečné velikosti...pak ta největší část jsou důkazy fyzikálních zákonů... Strávili jsme tam snad 6hodin a obě děti byli nadšené... Bohužel s dětma se nepřipojím...ale napadlo mě, že bys mohla kluky poslat do Aquatera na Palackého náměstí a spolu zajít do Cross Café posedět?Jdu totiž na noční od 18hodin a po 17hodině bych musela vyrazit z centra...nevim jak Vám to bude časově vycházet... U nás děti nemaji v pátek volno, protože školní rok je už tak zkrácen o týden z důvodu stěhování školy přes letní prázdniny, tak mají minimu volna... Co ta Kisli a spol.? |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.11.2011 1:17:49
Kralicku, my to mame s tema krouzkama stejne jako u vas. Domu se dotaneme tak v pul sesty- v sest, napsat ukoly, Animacek, mezitim vecere a spat. Nejak ted nestihame nic jinyho a o vikendech taky nic moc, protoze Adamek je tak hotovej z ranniho vstavai, ze si to v sobotu a nedeli dopoledne pekne vynahrazuje. Tak nevim, jestli takhle uz bude cely muj zivot dalsich 20 let, tak to se mi moc nelibi
![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.11.2011 1:14:02
Jo Niki, delala jsem ve skole, ale to skoncilo s koncem studia. Takze ted jsem na volny noze a hledam, snad najdu, vzdelana jsem dost
, dalsi deti u me nehrozi, tak bych snad mohla byt i trochu perspektivni.Marky, ahoj, ze te taky vidim . V patek 18/11 se chysteme do Plzne. Jedu k Plzni na nejaky cvicici vikend, kde mam byt v patek vecer a Adamek ma 1 den prazdniny, tak jsme si rekli, ze si udelame nejaky vylet. A napadla nas Techmania, ze bysme tam vsichni jeli, pak by me Jirka hodil do toho hotelu a odfrceli by domu.Myslis, ze se Adamkovi bude ta Techmania libit? Ja si to nejak z informaci na netu nedovedu predstavit. Byli jsme v Liberci v IQ parku, je to neco podobnyho? Koukala jsem, ze ted tam je vystava Play, na te jsme byli v Praze a ta se mu teda libila. No a kdbyste nemeli co delat a meli taky prazdniny, tak bysme se treba mohli videt, co rikas? |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
11.11.2011 22:23:14
Ahoj, já jsem v práci na 6 hodin a víc bych ani nemohla. Ráno jezdíme všichni najednou autem, ale na vyzvedávání a kroužky jsem sama, taťka jezdí domu až po 18. hodině. Kamarádíme se hodně s jednou rodinkou, jejich děti jsou stejně staré a jsou nejlepší kamarádky a kamarádi, takže si je někdy navzájem vyzvedáváme (holky jsou ve škole, kluci ve školce) a pak si je na půl cesty předáme, dost času tím ušetříme. Taky chodí společně na některé kroužky, takže vedu já nebo kámoška
![]() Natálka se učí číst genetickou metodou. Nevím, jaká písmena už probrali, protože Natálka umí všechna a čte bez problémů i několikaslabičná slova, u těch delších přeříká jednotlivá písmenka a pak jí naskočí celé slovo. Nejvíc jí jdou diktáty, to má 1*, píšou slova i věty, zatím tedy vše velká tiskací písmena. Psací začnou prý až po vánocích nebo od druhého pololetí, teď nevím, až budou všichni bez problémů číst a psát ta velká tiskací. V matematice mají sčítání, odčítání, větší, menší do 8. Dělají hodně logické příklady, třeba se opakují tvary nebo písmena a mají doplnit další dle nějakého klíče, dělají křížovky, osmisměrky, přesmyčky písmen apod. Taky už měli indiánské spaní ve škole, takže převlečení za indiány, s sebou karimatky, spacáky, polštářky, plyšáky a šly do školy Mají založené stránky na Spolužácích a paní učitelka píše každý den vzkazy, např. co dělali, co mají dodělat ti, co jsou nemocní, co si mají přinést na výtvarku - třeba včera večer ve 20.00 napsala, že mají mít děti ráno klacek na pracovní výchovu, že budou dělat zápichy do květináče, takže jsme to ráno museli vzít skoro ještě za tmy okolo lesa a tak ![]() Jinak po kroužcích se dostaneme domu mezi 17. a 18. hodinou, napíše úkoly, navečeří se, koukne na pohádku a jde ve 20.00 vyřízená spát. Vstáváme v 6. Je to šrumec. |
|
|
11.11.2011 19:48:34
Ahoj!
Nikit-Tomča dostane pod stromek lyže 110cm, měří 128cm.Máme to stejně jako u Vás, 90tky dostane Klárka(už loni na nich zkoušela)...počítám, že na nich vydrží 3sezony a pak dokoupíme Tomovi větší. Jinak koukám, že tady máme samé šikulky! Tomík je podle paní učitelky TOP,čte a počítá nejlíp...jen má problém s kreslením a vybarvováním-to rád odšvindluje Mezi dětmi je oblíbený, pořád k nám někoho tahá![]() Perem se u nás bude psát až po Vánocích, mám koupené Tornádo i Stabilo...ale to jsem asi omylem koupila pro starší děti:-( |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
11.11.2011 19:13:50
Míšo, tak delší bych určitě nekupovala, Tomášek měří kolem 120 cm.
BLANI, ale dyť ty si přece někde pracovala na zkrácený úvazek, ne ? Já bych na plný jít nemohla. Manžel dělá od rána do večera, takže jsem ráda, že jsem na šest hodin. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.