Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
25.10.2011 13:28:01
Niki,
stejně jak jsem ti psala na Fb..držím pěsti...nejlepší je spokojené dítě a jeho rodiče..nic mu neuteče.. ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
25.10.2011 12:56:01
tak máme dodatečný odklad a Tomášek se vrací zpět do školky. Minulý týden se nám úplně psychicky složil, bylo mu furt špatně, nic nejedl, začal pít jak blázen (vypil tak min. 6 litrů vody)z čehož se málem přiotrávil. Takže dneska jsme byli v poradně a vyřídili jsme to ve školce i ve škole.
Ještě máme doporučení i k psychiatrovi. Jednak na tu školu ještě nebyl psychicky vyzrálý a taky velkou roli hrálo to, že šel na jinou školu než všichni ze školky a hlavně jeho dva největší kamarádi zůstali ve školce, takže tam nikoho neměl. Tak si pobude ještě rok ve školce a potom ho dám do stejné školy, jak půjdou jeho kamarádi. Hlavně ať už je v pohodě, protože minulý týden jsme si fakt užili. |
| Begonie | 17189 |
|
|
15.10.2011 20:28:40
hlasim se z Chrudimi, jsme u Lucy s Matyskem. Milda je ve Francii, my jsme odeslali tatinka na Sec a uzivame si krasny vikend. Kluci si hraji cely den, bohuzel teda vubec neposlouchaji, jaou jak utrzeni ze retezu - pred chvili napr. priserne zlili koupelnu, kdyz se sprchovali.
Bylo fakt nadherny pocasi, tak jsme odpoledne vyrazili na brusle (to bylo kecu, ze chteji byt doma v pokojicku, nejlepe si hrat na pocitaci ), ale pak byli radi, ze jsme sli. Adame kse sice furt vali a predvadi uplne neuveritelny pady, kdy mu nohy valetaji az nad hlavu, ale kupodivu nebreci a je v pohode. Pak jsme jeste zkouseli poustet draha, ovsem ani nefouklo, takze jsme to za chvili zabalili, neb uz jsme byli celi uhoneni. Ted aspon na chvili zmlkli, protoze se koukaji na Letopisy Narnie.Luca se o nas stara jak o vlastni, furt nas necim cpe, uz jsem zas jak zok. Niki, to bude v pohode, on se za chvili srovna. Adamek byl nejdriv ze skoly nadseny, ted ho ale nejvic bavi telocvik a zbytek vopruz. A desne bojujeme s ranim vstavanim. Ve skole mu sice vsechno jde, s jeho vrozenou skromnosti "nejlip ze tridy ", ale zadny velky nadseni nepozoruju. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
15.10.2011 11:16:36
Ahojky všem,
Niki neboj určitě to bude v pohodě. Jen malý potřebuje mnohem více času a asi i trpělivosti. Však on se srovná. A psycholožka určitě poradí jak na něj. Musí to být náročné pro tebe jako maminku, určitě se tím trápíš. Ale když budeš v pohodě ty , půjde vše lépe a srovná se to rychleji. Držím palečky. Honzík zatím stále ze školy nadšený. Stále se těší z každého nového písmenka. Ivčo, tak už odčítají. Zatím jen do tří , ale jde mu to. Uvidíme jak to půjde dále.Jen mi příjde, když porovnám všechny moje děti, že mu jde trošku tíže psaní. Jak číslic, tak nácviku na písmenka. Je to asi, jak říkala logopetka, spojené s tím mluvením. Ta jemná motorika je trošku narušená. Určitě to není tím, že by neměl vypsanou ruku, maluje a vykresluje od malička. Dřív u toho vydržel i nělolik hodin ![]() Tak uvidíme jaké to bude až najedou na psaní písmenek!!! Mějte krásný víkend. ![]() |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
12.10.2011 9:24:36
Niki však na tom nic není...žádná tragédie dětský psycholog...hlavně, že mu to pomůže..to je důležité.
Ditu já jsem fakt ráda, že jsem dala i na tvé rady a Viki má odklad...až teď mu to začíná docvakávat a začíná se na školu moc těšit...jsem ráda, že jsem to tak udělala ) |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
8.10.2011 8:42:48
Aha, já jsem myslela, že je to tou školou a povinnostma a že by se třeba rád vrátil do školky a tak, tak snad se to časem srovná
. |
|
|
7.10.2011 21:27:08
DITO, ale v jeho případě by to nic neřešilo. On nechce zpět do školky, protože to by zas kňučel, že chce chodit po obědě, protože už nechce po obědě spávat a příští rok bysme řešili to samé. Já jsem se ho na to ptala a on nechce chodit nikam. Musí se s tím holt srovnat. On je moc citlivý a všechny takové životní změny nese těžce. Když se narodil Davídek, tak z toho začal koktat. A když nastoupil do školky, tak se taky strašně dlouho nezapojoval, s nikým se nehrál, jenom seděl vedle učitelky nebo jí byl v patách a bavil se s učitelkou. On si to prostě musí v té svojí makovičce přebrat.
Tam není problém s tím, že by mu něco nešlo, to zatím zvládá s přehledem, jenom mu vadí ta změna no. Uvidíme, co na to řekne ta psycholožka. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
7.10.2011 19:28:33
Niki, měla jsi dát odklad, vždyť jsi to zvažovala
.... škoda. A co ho vrátit do školky, tzv. dodatečný odklad? Školka předškoláka přijmout musí a za rok ty děti udělají obr skok, popř. byste docházeli na nějakou přípravu. Měla jsem babičku ředitelku v MŠ, takže vím, že se občas nějaké to dítko v září, říjnu vrátilo do školky z 1. třídy. |
|
|
7.10.2011 19:05:01
tak a je to tady. Budem chodit ke školní psycholožce, páč Tomášek je prostě nepřizpůsobivý jedinec. Nechce chodit do školy, občas tam brečí a prostě se nezapojuje. A ještě k tomu pořádně nejí obědy. Ach jo.
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
6.10.2011 9:16:52
Niki, Peťko si tiež nič nepamätá, len on má zlú krátkodobú pamäť, tá mu vyšla na 4 roky 10 mesiacov!!! Jemu to ale vyplýva z tej diagnózy, napríklad abstraktné vnímanie a vrodený intelekt má na 8 rokov a 5 mesiacov. Sú to strašné skoky. Som rada, ak si pamätá, čo mali na obed, ale zase keď poobede pozeráme zošity, tak vie, čo robili a ku všetkému mi povie komentár.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.