Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
29.9.2011 22:16:07
Makaz, jsem na tom úplně stejně. Akorát, že jsem na všechno sama. Jirka přijede do zaběhlého až koncem listopadu. To už budeme mít vystřiháno
Já ještě do toho ořezávám každý den tužky a pastelky. Plus starost o kompletně celou domácnost a obchod. No a to nemluvim o taxikaření Verunce. Do školy, ze školy, na kroužek, z kroužku, atd. atd. |
| makaz | 31812 |
|
|
29.9.2011 21:44:58
Ahoj, tak u nás naštěstí paní učitelka nakázala vše nechávat ve škole, ať nemají těžkou tašku. takže nosí jen to, z čeho mají úkol, zbytek je ve škole.
Já už jsem teda taky unavený a přepracovaný rodič..do angličtiny, vystřihovat a lepit na špejle zvířátka, vystřihnout čísla tečky a plus mínus do matematiky..ráno svačinu, pití..zkontrolovat průkazku do jídelny,kterou věčně někde nechává a zapomíná...já chci sedět a popíjet víno ![]() místo toho s mužem rovnáme čísla do zásobníku...to je teda romantika![]() Holky obdivuju vás, kteří máte víc dětí, že to všechno zvládáte!! Smekám před vámi...Já usínám ve čtvrt na devět u televize![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
28.9.2011 9:20:22
Adamek ma tu tasku strasne tezkou, tak akorat ve dny, kdy to nepotrebuje mu vyndavama zandavam Prvouku (teda jmenuje se to inak) a anglictinu. Tak to spis beru jako dobrou pripravu na to, aby se to naucil chystat sam.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
28.9.2011 9:13:03
Ahoj Gabčo, no konečně si se ukázala.
Tak už i Tomášek se začali učit písmenka. V pondělí jsme vystřihovali M. Blani a co jako s tou taškou děláš ? Tomášek v ní má v podstatě furt všechny věci, protože zatím toho je málo, takže je fuk jestli tam bude mít o sešit míň nebo víc. Tím pádem nic nechystám. Udělá si úkoly a zase složku ze sešitama a pouzdro vrátí do tašky. V podstatě tam nosí pouzdro, složku s těma velkýma pracovníma sešitama, složku na písmena, kreslící tabulku, dva deníčky a notýsek na známky. No a samozřejmě každé ráno mu chystám pití. |
| Begonie | 17189 |
|
|
27.9.2011 13:01:46
Adamek jel dneska se skolou mna vylet. Normalne ho taham z postele tak 10 minut a dneska vyskocil jak zajic a hrozne rychle vsechno delal, abysme to stihli. Tak snad jim vyjde pocasi. Chtela jsem mu dat sandalky, ale rikal, ze maji mit "pohodlne, nepromokave boty a ze si to pani ucitelka rano zkontroluje a kdo to nebude mit, tak pomaze do A-cka" (to na vylet nejelo). Tak dostal Keeny.
![]() On si to taky vsechno moc bere. Me pripada jejich ucitelka docela v pohode, mozna je trochu prisnejsi, ale zda se mi celkem hodna, i kdyz nevim. Ale Adamek, jak posloucha na slovo (ji, ne me, na me prdi), tak plni pokyny na 120% a ja musim zarezavat. Uz mi nebavi mu furt pripravovat tasku do skoly, asi si to zacne delat sam. Nejdriv mu budu pomahat, ale jen at se to pekne neuci delat sam, maminka je liny a prepracovany rodic ![]() |
| Gabča+4 | 14509 |
|
|
26.9.2011 14:07:56
Tak já ostuda vás jdu pozdravit ve školním roce,školákům(pozdě,ale přece
)popřát mnoho úspěchů a maminkám pevné nervy![]() Musím na sebe naprášit,že jsem ještě s žádným dítětem školu takhle neprožívala!!!Když on je Tomášek takovej cíťa Strašně se do školy těšil,moc se mu tam líbí,ale přišlo už i první bolení bříška po ránu Od té doby,co paní učitelka zavedla jedničky do notýsků,bolení zmizelo Každý den jich pár donese a pořád hlásí,kolik už jich má.Do školy se s ním připravuju,čteme písmenka...,jen AJ s ním musí dělat Zdenda ![]() Číst se taky učí po písmenkách,zavedli to už u Zdendy,je fakt,že on s tím měl celkem problém,ale jak to naskočilo,četl fakt krásně.Je nejlepším čtenářem třídy,což mě fakt těší,čte opravdu moc rád. Zdenda je teď na druhém stupni takovej důležitej,je to docela sranda,je vyjevenej,jak je tam všechno jinak.Jsem na něj zvědavá,k AJ jim letos přibyla NJ,tak uvidíme,jak mu to půjde. Nikča má v hlavě zatím kdeco,jen školu asi moc ne e.Začala dělat i autoškolu,tak jsem zvědavá,jak to zvládne. Já jsem teď doma s Kačenkou,má zánět průdušek,a protože mně bylo taky dost blbě,zůstala jsem doma s ní.Ale zítra už jdu zase makat. Tak,co bych tak ještě ...jo,písmenka vystřihujem a skládáme do desek,číslice taky.Úkoly mají děti každý den,kromě pátku.Tento týden bude asi volnější,Zdenda jde na nějaký muzikál a Tomášek pouštět draky. A už nevím,určitě teď nakouknu častěji,tak budu podávat info ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
26.9.2011 8:45:54
Blani držim palce na obhajobu!
![]() Ve školce se učily vytleskávat slabiky a podle poslechu zapisovat dlouhé a krátké(čárky a tečky). Dnes mě čeká od 14 hod provozka v práce(chtějí s náma řešit nějaké naše nedostatky???) a pak rodičák ve škole...pak hned jdeme s kamarádkou na Mojita(fakt to po takovém dnu u jednoho zůstat nemůže) ![]() ![]() Tom se dnes neučí-jedou do divadla a pak jen TV. |
| Begonie | 17189 |
|
|
26.9.2011 1:00:25
No presne, to "cteni" v nasem podai vypada, ze Adamek rika - male tiskaci a, velke tiskaci É, male tiskaci ó...
A geneticka metoda pro nej teda neni, on naprosto ignoruje samolasky, je to takovy nas maly hebrejec. Rika, televize si pise tlvz, vid, nebo lokomotiva - lkmtv a tak, pro nej je teda rozhodne nutny slabikovani. U vas se ucili cist i ve skolce? Toteda u nas ne, jeste toho trochu ![]() Telefon ma Adamek v supliku v obyvaku, je to stary model po dedovi. Je furt vypnuty a zapneme ho jenom, kdyz nam s irkou vńevyjde predani ditete - kdyz jeden musi nutne odejit a druhy je teprve na ceste domu. To ma pak Adamek nakazano sedet u televize a ani se nehnout (a on to fakt dodrzi), max. muze jit curat a kdyby neco, tak volat. Zitra obhajuju diplomku, tak uz fakt budu mit konec se skolou. Jdu az v pul ctvrty, jakouplne posledni ten den, asi si chteji nechat na konec neco specialniho, treba pak budou bouchat sampansky ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
25.9.2011 9:08:33
Ivčo, Tomík má telefon s dobíjecí kartou(prázdnou
)asi rok(dostala jsem nový a měla rok starý telefon, tak si ho vzal), hraje na něm hry nebo fotí a když jsem v práci, tak mu na něj volám a on má radost ![]() Do školy ani ven si ho brát nesmí. Dito, ve školce se taky učily slabiky, stejně jak píšeš o čárkách a tečkách...nevim proč se MŠ a ZŠ nedomluví na metodách, když mají jednoho ředitele a jsou v jedné obci... ![]() Krásnou neděli všem! |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
24.9.2011 21:57:21
Má už někdo z ledňáčků telefon?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.