Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
22.7.2011 5:52:44
Marky, psali o tom myslím MF dnes v Bleksu i na internetu.Že lidé jsou tam v kolonách i 3 hodiny a celnici, prý oteviraji zavazadla a namátkově dělají osobní prohlídky. Je to kvůli tomu, že si myslí, že pašujeme drogy. Někteří psali, že projeli hranice téměř bez zastavení a jiní, že tam ztvrdli pěkně dlouho.Celnící to schválně zdržují. Jo a taky nějaký expert doporučoval platit mýtné kartou a né penězi, protože to právě zdržuje a hlavně proto,že si při placení v hotovosti v eurech nedělají vrásky s přepočtem na kuny a vrací jak se jim to hodí.
Druhá věc je jak daleko je to pravda, zda to není jen takové navození davové nervozity. To chce mluvit s někým kdo tam byl. |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
21.7.2011 19:02:49
Eri, je mi moc líto...přijmi upřímnou soustrast...hrozný jak Tě osud pokouší...hodně sil!
![]() ![]() Míšo-na jakých hranicích jsou fronty kvůli kontrole?Já nic nečetla ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
21.7.2011 18:53:39
teda to je hrůza. Eri, tak upřímnou soustrast.
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
21.7.2011 13:07:32
Blani Vám krásnou dovolenou a pozdravuj Lůcovic.
Ráda by jsme je taky někdy viděla. Tak třeba to vyjde někdy naplánovat takovou nějakou sešlost na Seči, co? |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
21.7.2011 13:06:27
Jejda to je ale šílená zpráva.
Eri, upřímnou soustrast a moc moc sil. |
|
|
21.7.2011 12:49:28
Blani, tak pak dej vědět jak proběhli kontroli na hranicích, jsou toho plné noviny, tak snad vás ty dlouhé kolony a otřesné prohlídky minou.
Nám se zítra vrací děti ze Slovenska.Maty v neděli šupajdí ke tchýni a Honzík v úterý na tábor. Doufám, že se teď vyprší a pak budou mít trochu slušně. |
|
|
21.7.2011 12:47:40
Eriko, úpřímnou soustrast celé rodině.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
21.7.2011 11:47:40
Alco, to jsou tedy vydridusi. To u nas ve skole (myslim tim moji slavnou fakultu)¨to proste na prazdniny zavrou a vsichni dostanou volno, max. tvrdi, ze doma vedecky pracuji
. Ale zas je fakt, ze tady nejsou skoro zadni zamestnanci odkazani jen na tuhle praci, vsichni maji svoje advokatni kancelare a ucenim si jen privydelavaji. To akorat my v knihovne tady jsme a delame revizi. Teda ja si nemam co stazovat, z celyho cervence jsem v praci akorat tenhle tyden a to jen po-ct, ale za tu dobu jsem aspon stihla vydat casopis. Zitra stratujeme do C orvatska s Lucovejma - uz se taaaak tesim, snad tam nebude tak superhnusne, jako tady, vcera jsem si zapomnela destnik a dorazila domu uplne promocena. Ale ja si stejne neuziju, musim se furt ucit, i kdyz nekdy to teda poradne flakam. Statnice mam 14/9 a to mi pripada jako za desne dlouho, ale uz vidim, jak si budu v zari rvat vlasy, ze nic neumim a ze jsem se na to nemela tak vykaslat. A to jeste musim 1. tyden v srpnu dopsat diplomku a to tak, ze uplne celou a i nechat rozmnozit a svazat, jinak ji nestizhnu v zari obhajit a promoci budu mit kdovi kdy a Jirku asi klepne.No nic, jdui predstirat, ze pracuju. Ale moc mi to nejde, vedle v kanclu neco natiraji a silene to tu pachne, takze me zacina bolet hlava. A na zdravotni prochazku to v tom slejvaku taky moc nevypada. |
| Begonie | 17189 |
|
|
21.7.2011 11:41:56
No to je hruza, to je mi fakt moc lito. Posilam hodne sily Erice i Petkovi.
|
| Kislice | 42690 |
|
21.7.2011 9:32:12
ahoj holky, nakukuji a informuji...Erika mi psala sms, ze Laco v pondeli 18.7. zemrel...a mam to pry dat sem, snad se brzy ozve sama, kdyz jsme spolu mluvili, tak to vypadalo na infarkt nebo mrtvicku...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.