Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
21.7.2011 9:17:25
Ahojky ve spolek,
tak koukám, že jsou dovolené v plném proudu. Jen tedy to počasí nic moc:-( U nás je tedy zima a leje a leje. A když neleje, tak se snažíme aspon výletovat. O víkendu jsme byli na Pradědu a dolů šli stezkou kolem pramenů Bílé Opavy a bylo to naprosto super. Nožičky mě sice bolí ještě dnes, ale stálo to za to. Ještě mám v plánu moře výletů, ale počasí nepřeje:-( Niki, je mi líto , že musíš řešit takové problémy. Mamince držím palečky at je co nejvíc v pohodě. Ať se podaří najít léky, které jí sednou a umožní plnohodnotný život. Epilepsie je vážně zrádná nemoc. Blani, tak hele, pořád dělám ve školní jídelně, ale máme jen 25 dní dovolené. Z toho 5 si necháváme na Vánoce a těch 20 dní si vybíráme o prázdninách. Bohužel to nepokryje celé prázdniny a tak chodím do práce, kde uklízíme a tak. Navíc jsou v provozu prvních 14 dní a posledních 14 dní prázdnin dvě školky, pro které vaříme a tak je práce i tak. A zrovna včera mi začalo těch 3 a půl týdne dovolené ) No mě dovolená začala a Petrovi pro změnu začala sezona v palírně. Tak ale aspon má být kdo s malým. Mladej ho pořád hlídat nechce a Pája, ta je často na brigádě. Ale neděle má mužíček volné a tak hned jak bude pěkně někam vyrazíme. No nic, mám tu napůl převlečené peřiny, napůl uvařený obídek a napůl hotové nakládání okurků,... měla by jsme se zvednout a jít to dodělat. Ale když ono se v tom počasí tak nechce:-(((( |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
17.7.2011 13:52:23
Niki, to je mi líto, že má maminka zdravotní potíže, přeji aby tyto léky byli ty pravé a že jí v rámci možností pomůžou
![]() A příštích prázdnin se neboj, já se toho bála také a na konec to vždycky nějak dopadlo.U nás to máme tak, že 14 dní máme společnou dovču a pak se dělíme.Je ted pravda,že nám babičky pmáhají, ikdyž moje mamka loni nemohla,protože byla se srdcem v nemocnici, takže já jsem nakonec měla celý červenec dovču,je ale fakt že ne každý to tak může mít.No a pak jsou tábory, ikdyž u vás( zatím ani u nás) to zatím nic neřeší, protože máte ještě mladšího sourozence. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
17.7.2011 13:22:45
tak v první řadě moc gratuluju Beris k těhotenství a držím palečky, aby vše probíhalo bez problémů.
Jinak u nás si děti prázdniny moc neužijí. Od začátku prázdnin sice ještě nebyli ve školce, páč jsem měla dovolenou a teď je má na 14 dní babička v Ostravě, ale potom holt budou muset do školky až do 20.8., kdy pojedeme do Chorvatska. Bohužel moje maminka není zrovna ve stavu, kdy by je mohla hlídat. Před měsícem jí dali kardiostimulátor a navíc prokázali epilepsii. Během 3 měsíců měla totiž 3x záchvat, kdy upadla do bezvědomí, z toho dokonce 1x zrovna, když hlídala Davida. Po těch prvních dvou záchvatech ji zjistili to špatné srdce, tak si všichni mysleli, že to bylo tím. Jenže po 3 týdnech, kdy měla kardiostimulátor, tak u kámošky dostala zase záchvat a tentokrát nebylo pochyb, že jde o epilepsii. U těch prvních dvou záchvatů totiž nebyl nikdo, kdo by to pořádně popsal a na CT a EEG se nic neukázalo. Teď už podle toho průběhu záchvatu bylo jasné, že jde o Epi a už se to projevilo na EEG. Takže mamka dostala nějaké léky, jenže epilepsie je dost záludná, takže nikdo předem neví, jestli to budou ty správné léky a nikdo nezaručí, že už žádný záchvat nebude. Takže je jasné, že jí asi jen tak děti na hlídání svěřit nemůžu. Takže co budu dělat s dětma příští rok o prázdninách, kdy Tom už bude vlastně školák, to teda fakt netuším. |
|
|
17.7.2011 12:25:54
Blani, s tím jídlem mi něco povídej. To byla samá pizza, ráno čerstvé pečivo, těstoviny,každý večer procházka s cílem u zmrzliny.Já se tedy navážila ale nějaké to kilčo cítím.
Naši si s dětma užívají na Slovensku,jsou ve Štúrovu a vedro je tam prý hrozný.Loni jsme jeli autovlakem,letos již jen vlakem,protože do auta se již nevejdou. Loni se ještě neúčastnilo to nejmladší vnouče,letos už ano.Ale ten vlak byl prý super a uteklo to. V 9.39 odjeli z Hlaváku a v 15.15 byli ve Štúrově. Byli jsme s Emilem na bruslích,tak jdu teprv dělat oběd.A zítra po 18 dnech do práce.To jsem na tu svojí pracovní moráku po tom vegtění zvědavá ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
17.7.2011 0:32:40
koukam, ze to tu moc nezije. My jsme zatim byli tyden na Seci (na zacatku prazdnin tam bylo teda obzvlast vyzivne hnusne pocasi
), byli tam s nami Luca s Mildou a Matyskem, tak jsme si pekne uzivali, hlavne kluci.Ted jsme byli tyden v Recku - ja s Adamkem, moje mamka a segra s detma, vedro uplne sileny, ale fakt krasa. More bylo celkem dost rozboureny, tak jsme byli spis u bazenu, Adamek se konecne naucil plavat, zejmena na melcine, kdyz se neboji, to zvlada perfektne a v hlubsi vode by snad uz nad hladinou taky chvilku vydrzel, byli jsme v uzasnym aquaparku a v morskem akvariu. Bohuzel tak fakt moooc dobre varili, tak zase budu muset najet na dietu. pristi tyden je Adamek s moji mamkou na chate, bude tam i teta (mamy segra) a berou vsechny svoje vnoucata, tak to bude masakr, jestli bude prset, mame chatu dost malou, aby z ni nebyla kulnicka na drivi. A pak jedeme do Chorvatska, opet s Lucovejma, treba sem Luca hodi naky fotky, vite, jaka ja jsem ne-kamaradka s fotekem . Ale v srpnu uz budu muset trochu pracovat, to se teda vubec netesim. Stejne mam prazdiny napred, musim se ucit na statnice a dopsat diplomku, nechcete ji nektera opsat za me? Uz jo mam skoro celou hotovou, chybi mi zaver, ale nic me nenapada.Beris, tak to taky moc gratulujeme!!! Az budeme na Seci, tak byste mohli prijet. Alco, a ty chodis o prazdninach do prace? Ja myslela, ze delas ve skolni jidelne? Nebo mi neco uniklo? |
|
|
14.7.2011 18:01:15
I já se přidávám ke gratulaci Beris,jsem zvědavá zda to bude chlapeček,aby jste doma neměli ženskou převahu
![]() Já dnes mělu z posledního, ráno v 6.30 jsme se vrátili i Itálie kde jsme 12 dní byli.Vše bylo úžasné,super, jen ta zpáteční cesta,větší liják jsem za jídzy nezažila všude super dálnice a jeli jsme sotva 80.Před hranicma byla taková mlha,že nás okamžitě přešla únava a byli jsme oba nalepení na předním skle a hlídali si vodící čáru, to totiž bylo jediné co bylo na 5 cm vidět.Zastavit nešlo, protože to bylo v lesích a nebylo kde zastavit,jediné auto které za náma jelo byl kamion a ten z nás musl mít radost,ale měl smůlu. Teď jsem tuhá, děti spali ale i tak jsou unavení,ale řádí tady asi tahají poslední energii z paty. Už mám vypráno a usušeno( ať žije sušička)upekla jsem bublaninu z borůvek, zítra klukům do vlaku.Jedou s našima do Štúrova na týden.Naši berou všechny 4 vnoučata od 3 do 12 let. Až budu mít energii vložím pár fotek. Pusinko, to je smůla s průběhem prázdnin, ale určitě bude lépe ![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
14.7.2011 14:11:29
Ahojky, koukám, že sio užíváte léta nikdo tady skoro není.
Beris - velká gratulace k miminku U nás stojí letos prázdniny za nic. Tomík je samá rehabilitace, Luky má spálovou anginu a abych se nenudila, máme doma psí miminko. Kluci s manžou mě ukecali - tak co 2 hodiny venčíme - je to pejsek jménem Maxík a je to boloňáček. |
|
|
13.7.2011 6:33:56
Páni Beris, obr obr gratulace. Koukám, že jste se rozhodli ten váš baráček zaplnit až po střechu.
Ještě jednou gratuluji a držím palečky at jde vše jak má. Holky vám dělají radost a s tím třetím to bude stejné. Jste pohodáři a tak i děti musí být. U nás probíhají klasické prázdniny. Já chodím do práce a Petrovi taky už začala sezona v palírně. Děti se plácají doma a sem tam vyrazíme na výlet. Taková pohodička. ![]() Všem přeji klid pohodu a hodně sluníčka. ![]() |
| Beris, Verunka + Kačenka | 20990 |
|
|
12.7.2011 13:42:29
tak mi to nedá po dlouhé době a jdu vás tady pozdravit :)
Máme se pořád stejně dobře, Verunka školu nijak neprožívá, takže si prostě užíváme prázdniny. Byla na svém prvním táboře a zvládla ho na 1*. Byl takový malý, rodinný na 1 týden. Jo a už má 2 druhé zoubky. Kačenka je zlatíčko, pořád krásně spinká, kromě 2 špičáků už má všechny zoubky a vlásky do culíčku :D Jinak je to pořád záprdek 76cm a 8 kilo v 16 měsících. Ale žádný hubeňour to není, má hezké faldíky. A jinak máme novinu :) Sice je ještě brzy něco říkat, ale v únoru čekáme třetí přírustek do rodiny. Jelikož s námi byli Lukschovi na dovolené a už to vědí, tak by nebylo fér, to neříct i vám tady žejo. Doufám, že se máte fajn a opatrujte se všichni, papa Beri. |
|
|
7.7.2011 6:38:00
Dobré ráno, jen nakukuju než povalím do práce.
Nějak ted nestíhám. Začali prázdniny a tím nějak více povinností vůči rodině. Snažíme se jezdit po výletech, k tomu připravuji na sobotu velkou rodinnou oslavu ( máme doma oslavence s kulatinami ) a taky u nás byla na víkend supr návštěva z Vysočiny, jistě víte kdo. Počasí sice moc nepřálo, ale i tak jsme si to s Gabčovic užili.Vysvědčení velkých dětí příjemně překvapilo. Pája mákla a dost se polepšila oproti výpadku v pololetí, který hodně způsobila ta její nemoc. No a Péťa, to je borec a učení mu tak nějak jde samo. Honzík se rozloučil se školkou, máma ronila slzičky a tak nám to po prázdninách začne. Je to pro mě dost neskutečné, že bude Honzík školák, nějak se s tím nemůžu srovnat Vždyť teprve nedávno jsem zjistila to překvápko o těhotenství a moc jsem z toho nadšená nebyla .... no čas nezastavíme, letí nějak rychle.Všem přeji krásné prázniny plné sluníčka a rodinné pohody. No a kdyby jste jel někdo kolem našeho, dveře máme vždy otevřené a moc rádi vás uvidíme. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.