| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 11122  [Dalších 10492 >>]
Begonie 17189
30.6.2011 13:40:45
Auto je chudinka porad nemocny, vcera ho Jirka odvezl do prace do servisu, dolili vodu a presto nevydrzelo ani tech 8 kilaku a zase se vyvarila a zakourili pry celou vratnici ~t~ a zbytek cesty ho musel odtahnout tata. Bohuzel ani v servisu zatim nevedi, co s tim je, prasklo naky teseneni, neco s vodni pumpou a jeste neco, co zatim netusi. Tak jsem zvedava, kolik to bude stat a kdy to bude opraveny.

Vcera mi Jirka napsal sms: Recept jsem vyzvedl, dopoledne prijedu pro auto a vecer hlidam, snad jsem na nic nezapomnel ~f~, tak uz jsem mu to odpoustila ~j~, ale vytocena jsem byla v utery uplne dobela.

Dietu mam z internetu od Petra Havlicka, spociva v tom, ze furt jis kureci prsa (nasucho ugrilovany v troube a suchou ryzi a zeleninu a tofu a smakouna a tvsaroh, no zadny gurmansky zazitek. Bohuzel, vcera jsme meli sestrenoice promoci, tak jsem trochu zhresila, ale malo a dneska uz zase jedu.

Dneska jde Adamek naposled do skolky ~n~, nesli jsme orchidej v kvetinaci, aby meli ve skolce na nej pamatku a pro kazdou ucitelku balicek z Body basicu, Adamek si nacvicil krasnou rec a trochu brecel, tak snad to odpoledne bude bez slz. Sama jsem z toho namekko.

Jinak zacinaji prazdniny, takze Adamek kalse a ma byt hnusne ~a~, zitra jedeme na Sec, tak jsem na to zvedava.

Co je s Alcou? Uz jsem ji dlouho nikde nevidela, ani nevim, jestli jsou konecne vsichni v poradku.

Tak hezky konec skolky a krasny prezdniny a neflakejte se se psanim.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
30.6.2011 8:37:48
Přejeme všem ledňáčkům co nejkrásnější zakončení školky. ~;((~;((~;((
lela, rosa, niki 88737
29.6.2011 16:40:06
Blanko~6~~6~~6~~6~

ach ti chlapi...muj muz je uplne stejny a proto si vse zarizuji nejradeji sama. On mam zase jine silne stranky....
S autem jsi me pobavila...uz se vidim samu sebe, taky bych panikarila..
a pochlup se s dietou ....ja jsem se na sebe nastvala, presahla jsem svoji osobni snesitelnou hranici, tak uz od vcerejska moc nejim - a to jsem dnes dostala od studentika celou bombosku merci - dala jsem ji detem , at ji pekne celou sporadaji....ja nechci ani jednu~o~nastesti v tom vedru stejne nemam moc chut k jidlu...

vcera jsme byli ve Zlutych laznich, super, ale hodne lidi. Tesim se na prazdniny, ale ceka me taky füra prace. a dnes me zase nastval sef. ch jo, znate nejakeho dobreho sefa ? Ja teda ne~a~

Begonie 17189
28.6.2011 23:31:55
Holky, ja jsem tak vytocena ~q~~q~~q~. Vcera jsem rikala Jirkovi, ze je treba zajet do nemocnice a nechat Adamkovi predepsat neky leky, nez odejdeme na dovolenou. Na to odpoved: A uz jsi to zaridila? Tak jsem tam dneska rano zavolala, dohodla se s dr., ze tam dnes bude do sesti a pripravi recept a ze tam Jirka dojede. Volam mu to: Jo, jasne. No a co myslite - pred chvili prisel z mejdanu, kde se zapijelo, ze kamaradum se narodilo miminko a pry na to zapomnel. ~o~

On me tak stve, furt na vsechno zapomina. Treba 3 dny po sobe a pak mi jeste rekne, ze je to div nemoje vina, protoze jsem mu to nepripomnela - tzn, ze jsem mu nenapsala sms-ku. No, ale to bych si pripadala jak naka stihacka a debil, ze si dovoluju myslet o svem muzi, ze je normalni, dospely, svepravny cluvek, co udrzi myslenku aspon 10 minut. Fakt me nastval.

A navic se mi nak rozbilo auto ~n~. Jela jsem na navstevu ke kamaradce, co poradala oslavu pro svou 5-letou holcicku a najednou zacla piskat a blikat naka kontrolka - bud olej nebo voda, ale auto furt jelo. Pak jsem projela docela velkou zatacku do kopce, tak se nekde neco prelilo a kontrolka zhasla. Ale cestou zpatky to samy a tesne, kdyz jsem dojela domu, fakt akorat pred barakem, kdyz jsem parkovala, tak se zaclo z auta hrozne kourit a sycet a piskat. Hystericky jsem vyhnala Adamka z auta, ze urcite brzo vybuchne a predstavovala jsem si, jak zpusobim hromadny vybuch aut a nasledny pozar naseho domu a vsech v okoli, ale asi to byla jen naka vyvarena voda, za chvilku to prestalo. Ale jak jsem nastvana, tak jsem to ani nemohla probrat s Jirkou, takze ve ctvrtek budu muset na tenis po svych ~n~~t~.

Mam ted bezvadnou dietu, za 8 dni 3 kila dole, ale ted jsem trochu polevila - vcera neter a Jirka narozeniny, dneska ta oslava u kamaradky a zitra ma sestrenice promoci a jdeme na obed. Nejak mi pribuzni hazi klacky pod nohy. Pak uz asi budu muset dat jenom redenou vodu.

A ve ctvrtek posledni den skolky, me je taaaak smutno ~n~~n~~n~. Adamek dneska plakal v satne, ze uz tam nebude chodit. Do skoly se tesi, ale taky zustavaji vsichni kamaradi-kluci a nejvic mu prislo lito, ze bude mit nekdo novy jeho pytel na veci a znacku dracka. Kocicka moje.
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853
28.6.2011 16:51:07
Blanko, já vlastně ani nevím, nebyla jsem u něj, ale manža říkal, že ani moc ne - vůbec to nechápeme.
Begonie 17189
26.6.2011 21:14:46
No pusinko, to je teda sileny!!! A kolik se na nej toho pisku sesypalo?

Tak u nas je to nakonec vsechno jinak. Puvodne mela skola zacinat az 5/9, protoze meni okna. Ale asi to stihnou, protoze v patek volal Jirkovi reditel (a taky ostatnim rodicum), ze zmena, ze skola zacina uz 1/9, jako vsude jinde. Takze zmena a nastupujeme jako ostatni. A pri ty prilezitosti ho Jirka poprosil, jestli by Adamka nepreradil do tridy s detma, co zna a bez problemu, takze je v Becku. Teda, jestli jsem spravne rozlustila to jeho cislo? Snad jsem nepreradila nekoho jineho ~t~.

Vcera jsem byla na grilovani prasete s kamaradama, smrdela jsem od koure uplne silene, vsechno kompletne letelo do pracky. Vratilajsem se dost pozde, takze jsem si nestihla umyt vlasy a tim jsem si nasmrdela i polstar, takze jsem jeste dneska prevlikala. A odpoledne jsme byli s Adamkem v kine na Piratech. Byla todocela prca, akorat ta hodina, co jsme si vybrali byla s titulkama, takze jsme cekali hadinu, nez zaclo dalsi predstaveni. To zas bylo 3D a to ja nemam moc rada, ale nejak jsem to zvladla. Ani mi to neprislo, akorat jsem se malem pocurala ~f~, trva to pres 2 hodiny.
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853
25.6.2011 14:31:41
Blani - no v podstatě nedělal nic. Seděl v lese v písku u pískovcové stěny a z ní se na něj sesypal písek, a výsledkem je zlomená stehenní kost. Takže okamžitě operace a má v noze 2 dráty od kolene až ke kyčli. Vedli mu to kolenem, takže nemá sádru a třídu ve škole má ve 2 patře. S berlema podpažkama to je po schodech nahoru docela náročný. A včera po rentgenu nám řekli, že by mohl možná do školy, ale že jsou prázdniny, tak to už nemusíme řešit. Teď nás čekaj rehabilitace, takže prázdniny budou takový nic moc. V září do školy nastoupí, ale čeká nás vyndání těch drátů a pak zase +-3 týdny doma. Prostě pech. Není to prý žádná sranda.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
25.6.2011 13:31:14
MÍŠO, protože se mi nelíbí okolí té školy. Okolo školy bydlí hodně cikánů, taky je tam dětský domov, takže prostě mám strach, co by tam chodilo za děcka. Navíc je hned naproti školy park, kde se taky schází tady ta rómská menšina a všelijaké individua. A taky se mi moc nelíbí, že je to hokejová škola, takže jsou třídy rozděleny na hokejové a normální.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
25.6.2011 11:08:49
Niki a můžu se zeptat proč jste Tomáška dali do jiné školy,než jde většina?To jen tak ze zvědavosti.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
25.6.2011 11:07:30
Niki,ano u nás se nosí na rozlučku aktovky.Oni si pak do nich nastrají ty pracovní sešity a pak drobnosti co dostanou na památku.

Letos jsou 3 první třídy po 23 dětech.Otázka je jak to bude v září.Může se ještě někdo odstěhovat a opačně.
U Honzíka jich v první třídě bylo původně 20. A 1.9.jich přišlo 19.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 11122  [Dalších 10492 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.