| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 11122  [Dalších 10482 >>]
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
25.6.2011 9:45:46
tak to mi se rozdělení do tříd dozvíme až poslední týden v srpnu. Ale od nás ze školky jde do stejné školy jen jeden kluk a navíc z vedlejší třídy.
Kolik u vás bude prvňáčků ve třídě ? Na té naši škole je to docela mazec. Budou 3 první třídy po 27 dětech. To už je skoro jako za nás. Naopak na té škole kam jde většina dětí ze školky (je trochu blíž) budou jen 2 první třídy po 12.
Závidím, že se vaše děti těší. U nás to asi bude boj hned od začátku.

Králíčku, Natálku bych ani nepoznala. Moc šikovná holka.

Míšo, vy jste měli na rozloučení s předškoláky i aktovky, jo ? To u nás se nenosí. Akorát byli pasováni na školáky, dostali taky ty šerpy a ještě takové ty hučky jak nosí v amerických filmech při ukončení studia.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
24.6.2011 19:04:54
Pár fotek ze včerejší zahradní slavnosti.

24.6.2011 5:38:31
Králíčku, Natálce to moc sluší~R^ Matýsek měl rozlučku včera,ale nedostala jsem se k fotkám.Bylo to moc hezké, jedna maminka upekla dětem dort a přinesla šampáňo.
Jedna učitelky zamáškly slzu,( hlavně tedy ta jedna) jak je dojal dáreček.Dostaly hrneček s fotkou 4 děti s věnováním, byl to fakt super nápad.

Matýsek odpočítává kolikrát půjde do školky,ale do školy by šel taky hned. Když jsme včera přišli domů,tak se ptal,kdy dostane matematiku a čip do jídelny. Já jsem zvědavá jak dlouho mu to nadšení vydží.

Penál: pokud můžu poradit a ještě je nemáte, nekupujte ty 2 patrové. Taky jsme ho koupili když šel Honzík a po měsíci měnili za jednoduchý, jen s jednou vylápěcí stranou. Neustále mu vadilo, že to musí otáčet a vždycky samo na špatnou stranu než chtěl.A taky zbytečně zabírá místo a je težší a fakt se počítá každý gram.Ikdyž dost věcí nechávjí ve škole, tak se ta aktovka pronese.
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338
23.6.2011 22:23:08
Ahoj, taky máme za sebou pasování školáků, na závěr holky zahrály pár písniček na flétnu, což jsem od nich slyšela poprvé (flétničku měla Natálka ve školce, doma vůbec nehrála), takže i slza ukápla ~:-D

Se školou to vyšlo tak, že jdou komplet všichni děti z naší školky (ze dvou tříd) do jedné třídy. Koupit máme akorát tašku a penál, jinak dostanou taky balíček, prý v hodnotě 1 000,- Kč. Natálka by nejradši neměla ani prázdniny, nemůže se školy dočkat. Teď přemýšlím, na jaké kroužky ji přihlásit, abych ji moc nezatěžovala, na druhou stranu by jinak stejně trčela v družině min. do 16, spíš 16.30. Určitě bude chodit do "klubu šikovných dětí", kde budou vyrábět přání, náhrdelníky, keramiku, batikovat trička, to je přesně pro ni, co ona kolikrát vymyslí a vyrobí, mě by to nenapadlo. Pak hudebku a určitě nějaký pohyb, buď zůstaneme u aerobiku nebo začneme zumbu nebo atletiku.

Tak užívejte léto, prázdniny a dovolenou, v září bude všude asi pořádně rušno ~:-D

Begonie 17189
23.6.2011 14:35:15
Je Miso, to jsem mozna napsala blbe. Ja nevim, jaky budou mit ve skole pomer holky:kluci. Ale ted jde Adamek z jejich tridy do skoly jako jediny kluk, jinak samy holcicky. Ale ja se tim trapim a Adamkovi je to burt, sam mi tuhle rikal: No tak si udelam novy kamarady a s tema starejme se uvidim v druzine ~y~. Tak to asi necham, tak, jak to je.

V ty skole jsou tajemny, jak hrad v Karpatech, rozdeleni deti do trid zverejnili pod nakymi kody, ja vubec netusim, jestli jsem spravne rozlustila to Adamkovo cislo, takze jsem k tomu, ze bude chodit sam, dospela az rozhovorama s ridici ostatnich prvnacku.
23.6.2011 14:05:25
Niki, tak to s těma svačinama je super. Vždycky složitě vymýšlím co udělat. Chystám to večer, Emil to jen ráno vyndá z lednice.To bych fakt brala a závidím vám to.

Blani, já myslím,že by to šlo ještě přehodit. U nás ve škole si dávají pozor,aby byl počet holka x kluk vyvážený.Jednou taky měli převahu kluků (3 holky,17 kluků) a bylo to hrozný,tak už to hlídají.
Begonie 17189
23.6.2011 13:31:40
Ja jeste nic nekupuju. Na webovkach nasi skoly je, ze schuzka, kde nam reknou, co se ma koupit, je az 5. zari, tak na to ted prdim. Navic mi ve skolce vrati kufrik, co meli posledni rok, tak tam kdyztak do zacatku neco bude a pak to dokoupim postupne. mame akorat aktovku a penal, ale nic v nem. A rozhodne budu muset koupi backory, u tech, co ma ted ve skolce se mdolim, aby mu jeste tyden vydrzely. Adamek sice rika, ze ho netlaci, ale lezou z nic htak divne nite a vubec jsou hnusny a to je mel novy nekdy v lednu.

Jezis Pusinko, od kvetna do rijna bude doma kvuli zlomeny noze? A co delal prosim te? A ty nechodis do prace? To by me teda kleplo.

Vcera jsme meli rozlouceni s predskolaky. Bylo to moc pekny - dostaly vsechny vytvory, co ve skolce tenhle rok udelali a tricko se znakem skolky a pak meli hostinu, co jim pripravili rodice (dokonce i ja jsem se vysvihla do babovka!!! ~g~~t~) a opekani burtu. Taky desne litali po hristi a vubec se tvarili, jako by to bylo naposled a pritom jeste budou do skolky tyden chodit. Jako, ze me normalne tahle veci neberou, tak vcera jsem byla namekko ~n~, fakt mi bylo skoro do place, ze moje miminko uz jde do skoly.

Adamek se tesi a myslim, ze uz tu skolu i potrebuje, on je takovej sprticek po me, ale samo je mu lito, ze vsichni jeho kamaradi zustavaji ve skolce - jde jako jediny kluk ~:(. A navic to vypada, ze bude jedinej v Cecku, 2 holcicky v Acku a asi 4 v Becku. Tak nevim, jestli tam nemame zajit a zkusit, aby ho jeste preradili. Uz je asi pozde, kdyz uz deti dali do trid a zverejnili to, atk by zas museli prehodit nekoho jinyho. Jirka tvrdi, ze tam zajde, tak dobrocinnosti se meze nekladou. Ale treba to Cecku bude mit skvelou ucitelku (nevim to, rikam si "treba"), tak abysme neudelali chybu. A treba tam bude nekdo z vedlejsi skolkovy tridy. No nevim, celkem na to myslim, ale jak se znam, tak asi neudelam nic.

Musim taky neco obstarat ucitelkam, v nasi skolce jsou fakt bezvadny, klidne bych brala, aby tam Adamek chodil az do vysoky. Asi nakou peknou kytku a neco v Body basicu, to mi prijde takovy hezky darek a zas nic osobniho, typu hrnek. Mozna, ze Adamek jeste vytvori nakej obraz, ale jak ho znam, by to asi byli gormiti ~t~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
23.6.2011 13:13:58
tak já do školy taky zatím nic nekupuju, protože spoustu věcí ještě v září dostanou, takže koupíme až potom.
Jinak Tom se do školy vůbec netěší. V pondělí ve školce měli rozloučení s předškoláky a on mi potom začal brečet, že nechce jít do školy.
A ubrousek na sváču ani potřebovat nebudem, páč bude Tom chodit ve škole na svačinu. Máme totiž možnost za 9 Kč zaplatit dětem i svačinky, takže ho přihlásím, ať to mám bez starosti.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
23.6.2011 11:42:01
Míšo, s tím papírovým ubrouskem je to dobrý nápad! Koupím jí nějaké pěkné a pak to jednoduše vezme a vyhodí. V Ikea mívají pěkné a za super cenu. Díky.
23.6.2011 11:02:49
Jo a ubrousek do školy: stačí obyč papírový. Dítě si nadrobí,pak to zabalí a vyhodí. Už vidím jak vyspyává ten látkový, drobky budou všude jen ne tam kde mají být. Nehledě na to, že ten ubrousek používali poctivě asi 2 měsíce, od té doby se mi většinou vrací složený v krabičce.
Je pravda, že s prvním školákem ( nebo vůbec prvním dítětem), se tak nějak vše prožívá víc,s druhým a dalším dítětem už je vše takové volnější a tolik se to neprožívá.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 11122  [Dalších 10482 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.