| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 11122  [Dalších 10462 >>]
Marky+Tomík a Klárka 21856
20.6.2011 18:17:28
Právě jsem přišla ze školy, měli jsme předprázdninovou schůzku rodičů prvňáčků...nějak na mě dolehla ta zodpovědnost úkoly atd.tak jsem si na Vás všechny vzpomněla, jak ten velký krok našich "miminek" nesete Vy~:-D
lela, rosa, niki 88737
20.6.2011 14:14:18
Vytopna je fajn, ovsem az na jidlo. To mi teda prislo dost strasne - nezda se vam ?
Begonie 17189
18.6.2011 15:52:37
Jo Kisli, Vytopnu jsem radeji rezevovala. Nebylo tam uplne narvano, ale radeji jsem nechtela riskovat, kdyz nas bylo 6.

A o Disnylandusi urcite popovidame. Predstavovala jsem si to trochu jinak (ne lip nebo hur, ale jinak), tak nam fakt trvalo snad hodnu, nez jsme pochopili, co se po nas vlastne chce a jak nejlip vyuzit cas. Kdy se chystate?

Ja jsem sama doma a snazim se trochu delat na diplomce, ale moc mi to nejde. Naposled jsem ji videla nekdy v breznu a uz jsem nejak zapomnela, co jsem tam napsala. Ale mam tenhle a priti vikend to nejak dodelat a jeste vecery, tak to snad do konce cervna zvladnu.
Kislice 42690
18.6.2011 8:18:54
teda BLANI....sama narocna detska akce ~:-D jj, taky si rikam kolikrat, ze jsem z toho uplne vyflusla...tento tyden taky bylo furt neco...heleeee, tak az pojedem do Disneylandu tak si prijdu pro vzacne rady co a jak, jo? a v te Vytopne jste si to rezervovali??
Begonie 17189
10.6.2011 11:34:10
Jo, a Adamek nezkouma, jak deti prichazeji na svet, to je mu davno jasny ~t~ (to uz jsme spolu probirali), ale tuhle se pod vlivem ty nablby reklamy na mliko ptal, jak se v tom brise ty deti veznou. Ale to uz jsem davno zbabele prehodila na Jirku, at si to chlapeckovi vysvetli sam a nevim, jak to zatim dopadlo. Me stacilo, kdyz se mi v narvany tramvaji jasnym hlaskem ptal, jestli me to boleolo, kdyz se mi rodil z ty prostredni dirky ~f~. Dedek za nama se malem smichy pocural.
Begonie 17189
10.6.2011 11:31:09
Jezis holky, to ja vubec neresim, jak Adamek drzi tuzku. Nikdy jsem si toho nevsimla, fakt, musim se dneska kouknout. On docela pekne maluje, je takovy detailista, do posledni pihy vykresli vsechno (kdyz maluje sebe), kdyz maluje podle predlohy, tak to ma fakt jak pres kopirak - taky mu to nalezite dlouho trva, takze to vetsinou nestihne. ~t~ Pismenka pise spis jakoze kresli, vetsinou zacina uplne od opacny strany (treba S kresli odzdola) a dost casto to zataci na druhou stranu nez to ma byt, ale to ho prece nauci ve skola, to ja fakt neresim. Moje segra dodnes drzi tuzku jak prase kost - svira ji 3 prstamsa (ovsem palcem, prostrednickem a prstenickem) tesne nad tuhou, ukazovacek ma volny (asi na stourani v nose) a je inzenyrka chemie a rozhodne ma hezci pismo nez ja, ktera drzim tuzku normalne.

V Parizi jsme se meli naaadherne!!! Ale bylo to teda vazne unavny. Uterni let nam zmenili ze 6 rano na poledne, takze jsme prileteli, ubytovali se (to akorat cely den silene lilo) a sli jen vecer na Eifellovku. Ve stredu jsme strevili cely den v Disneyparku, to bylo uzasny, ale fakt masakr - hroznej hluk, vsude plno Mickeymausu, ruzny horsky drahy, milion atrakci - trvalo nam asi hodinu, nez jsme se vubec zorientovali, jak to tam chodi.

Vcera nam taky posunuli zpatecni let, z 15 hodin a 21:20 ~q~. Takze jsme si vymysleli program. Pro nas s Jirkou by to nebyl problem, my bysme se prochazeli po Parizi, ale to by Adamka asi moc nebavilo. Tak jsme jeli na vystavu Dinosauru - ovsem az do konce cervna maji otevreno jen o vikendu, ve vsedni dny az o prazdninach. Takze jsem po hodine cestovani dost hnusnym parizskym metrem stali pred zavrenou expozici - trochu jako Kislicin vylet za vlackama ~g~. Nastesti nam v informacich poradili, kam jet s ditetem - fakt krasnou zahradu s ruznyma atrakcema, hristema, minizoo, vlackem...

Domu jsme dorazili az o pulnoci, Adamek sel hned spat, ale ja byla naka pretazena a vubec jsem nemohla usnout, takze jsem to zalomila az tak v pul ctvrty a vstavala v pul sedmy!!! protoze Adamek ma dneska autobusovy vylet se skolkou, jedou na nejaky zamek. Mela jsem hrozny problem, co mu dam sebou k jidlu na svacinu. Doma jsem nic nemela, prece nekoupim housku v pondeli, abych ji v patek namazala, nesmeli mit zadnou cokoladovou sudsenku a odjizdeli tak brzo, ze jsem si nebyla jista, jestli uz vubec bude otevrena naka pekarna. Nastesi se mi maminka jednoho jeho skolkovyho kamarada nabidla, ze az bude mazat housku Kubovi, tak namaze i Adovi, no trapas ~f~, aspon jsme v Parizi koupili Kubikovi auticko, rikal Adamek, ze je sbira a pani "Kubikovi" jsem priverzla naky francouzsky syr, doufam, ze je ma rada.

Je to teda fakt narocny delat chlapeckovi pekny zazitky a i to dost leze do penez ~z~. A to jsme minuly vikend meli doma navstevu (Lucovic s Matyskem), byli na vylete v ZOO, pak vecer v ty restauraci, co tam vozi piti vlacky (Vytopna), v nedeli byli kluci s tatama na Smichove na masinkach, pak jeste odpoledne vsichni na hristi na Gutovce, no, byli jsme z toho vikendu s Jirkou uplne hotovi, ze bysme jeste potrebovali dovolenou na zotavenou. A to me ted ceka vikend s tchyni na Seci. Ale zitra po o. zmizime - Lucy prace porada den otevrenych dveri, tak se tam pojedem podivat. Adamek miluje Matyska a uz si planuje, co budou podnikat. Teda doufam, ze Mata bude OK, vikend u nas odnesl horckou a zvracenim - asi ze slunicka, nam nic nebylo.
Kislice 42690
9.6.2011 22:42:05
ahoj holky, jeeezis, ja tu nechtela rozpoutat nakou chlubivou debatu kdo co umi a neumi, to vubec...na druhou stranu clovek po dlooouhe dobe napise, tak napise to co je noveho u tech nasich "lednacku" zejo :DDD a nemyslim si, ze je K.extra, v nasi skolce tohle umi vsichni predskolaci, je to proste Montessori skolka a je to znat, no ;-) ale prihlasila jsem ji tam pred lety opet opakuji pouze proto , ze to byla jedina skolka v okoli kde mi ji vzali...

ehm, tak napisu nas dnesni den, kamoscin chlapecek mel dnes narozky 3 roky, je to kamos Pavlika a jeho starsi sestricka chodi s Klarkou do skolky, taky velke kamosky, tak jsme holky dnes do skolky nedaly a ze pojedeme na vylet vlackem, protoze ten oslavenec miluje vlaky...takze kamoska to naplanovala tak nejak zhruba a priblizne...poprve jsme na vlak dobihali a zapomeli prestoupit v Libni, nicmene vlak jezdil do kola, tak jsme se ocitli zpatky na Nadrazi Holesovice, odkud jsme vyjeli...takze pokus c.2, to jsme vystoupili na te Libni, ale nestihli prestup na druhej vlak kterej nas mel dovezt do cile...takze kdyz jsme po skoro 2hodinovem cestovani (pocitam metro, pak vlak, pak cekani na vlak c.2 a cesta na tu Liben) zjistili, ze jsme furt v Praze, tak jsme to vzdali a ze teda pujdeme do Dinoparku...no ale taky jsme to popletli a misto v galerii Harfa jsme se octli v galerii Fenix :DDD takze opet cesta MHD, no fakt prima den....:DDD neee, byla to celkem sranda, i kdyz casove narocna a je fakt, ze malej oslavenec cestou autobusem domu rikal, ze uz by rad jel zase autem :DDD tak jsme to asi dnes trosku prepiskli s tim metrem, autobusama a vlackama :DDD
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338
8.6.2011 21:53:05
Ahoj holky,

tak mi to nedá reagovat na otázku, zda děti vědí, jak přichází na svět. Denisovi byly teprve 4 roky, ale ve školce je už řádně poučili, protože tuhle povídá: Maminko, já mám v pindíkovi takový spermijky, to maj všichni kluci, i táta je tam má, a když se ta nejrychlejší dostane do vajíčka, který mají holky, tak se spermijce utrhne ocásek a pak je z toho miminko. A taky se tam můžou probojovat dvě a pak jsou z toho dvojčata, nebo třeba tři a pak jsou z toho trojčata......
Valila jsem oči ~:-D

Jinak Natálka se do školy hrozně těší, tiskací písmena umí všechna a je to pár dní, co začla pomalinku číst. Zvláštní mi přijde, že nejdřív začla psát slova a pak až teprve číst. Ve škole se budou učit číst genetickou metodou (nejdříve budou číst a psát velká písmena a číst po písmenkách, ne po slabikách). Chodí na aerobik (pohybové skladby), jezdili jsme teď co 14 dní na závody. Od září ji vzali do ZUŠky a chce kromě flétny hrát na klavír. A hlavně pořád maluje a maluje a něco vyrábí a zase maluje, už to nemáme kam dávat :-)

A Denise, toho nebaví nic "uměleckého", takže akorát fotbal, kolo, počítač.
lela, rosa, niki 88737
8.6.2011 13:06:36
no presne tak. kdyz si ji vezme spravne, tak ji ta ruka boli. no necham to konovi.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
8.6.2011 12:40:38
Maty taky drží špatně tužku a neřeším to.U zápisu taky na to nic neříkali. Já se snažím mu to dávat do ruky tak jak má a to pak naopak drží křečovitě a neudělá pořádně ani čáru.Takže to nechávám osudu, hlavní je,že jemu se dobře pracuje.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 11122  [Dalších 10462 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.