| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 11122  [Dalších 10452 >>]
lela, rosa, niki 88737
8.6.2011 10:29:27
Tak Blanko, udelam ti radost, i kdyz jsem takova vase vterka~;)

Pariz zavidim moc - uzijte si to ~R^ Ja jsem tam jeste nebyla, ale chystame se uz nekolik let~;)

Mam za sebou prvni rodicovske schuzky, musim rict, ze jsem byla celkem nervozni~;) je to prece jen nova role - no jsem hodne zvedava. Taky me trosku stresuje, co uz umi ostatni deti, nase Nelly je asi takovy prumer a to jde na vyberovou skolu. Resime uchop tuzky - coz mi prijde trosku absurdni - nella si totiz neustale neno kresli a pise a vyrabi, ruku ma uvolnenou, chodi na vytvarku a vsichni ji chvali. U zapisu nam ale vytkli, ze drzi spatne tuzku, cehoz si do te doby nikdo nevsiml, protoze je to maly detail. Ve skole nam tvrdi, ze by mohla mit problemy pri psani, mohla by ji bolet ruka, coz mi pripada trochu divny, protoze ted ji ruka taky neboli. Radili jsme se dokonce i s jinym skolnim psychologem, ktery tvrdi, ze je to blbost...lec i ted na rosicaku se to celkem dost probiralo, tak jsem se rozhodla ji opravdu napravovat a preucovat, aby tam nemela problemy...no nevim no.
a jeste perlicka - uz jste deti poucili o tom, jak prichazi deti na svet ?~;) Nella se mi na to nikdy neptala, ale tak nejak jsem vycitila, ze ji to zacina hodne zajimat a uz se stydi zeptat - a obavala jsem se, ze ten stud bude cim dal tim vetsi - i z me strany - tak jsem zakoupila knizku Jak jsem prisel na svet od Te Cesky, co zije ve Svedsku, a uz to vsechno vime~;)
Tak vam preji krasne slunecne dny - to je ted parada, ze ?
Begonie 17189
6.6.2011 12:33:21
No holky, tak se to tady hezky rozjelo a uz to zase chcipa.

Ja ted 3 dny nebudu, jedeme do Parize ~b~, jupiiii, strasne se tesim. Jenom takovy maly vyleticek (odmena za statnice a taky chceme vyuzit toho, ze jeste naposled muzeme vzit Adamka ze skolky kdy chceme, ve skole uz to nebude tak jednoduchy), zitra tam, ve stredu Disneyland a ve ctvrtek zpatky. Jirka vyspionil na letuska.cz naky letenky ze 1800 pro jednoho, tak by to byl hrich nevyuzit. Tak doufam, ze nevybouchne naka sopka a nezkejsneme tam.

Az se vratim, tak at je tady aspon 5 prispevku!!!
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
1.6.2011 20:06:07
My pojedeme kamkoliv :-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
1.6.2011 13:07:49
Ještě s emi podařilo najít i odkaz na netu na tu Horalku:
http://www.chatahoralka.cz/levne-ubytovani-v-orlickych-horach.html
1.6.2011 13:03:49
Teda Blani koukám, že taky smůla s tím počasím. Ale i tak jste si to užili, ne?
Hele o alergickém kýchání by jsme ti mohla hooodně popovídat, brrrr úplně mě to dusí, grrr~q~

Jééé Blani pozdravuj Lůcovic, ju? Už jsme je taky dlouho neviděli.

Hele s tím srazíkem mě ještě napadlo, co třeba zajet tam kde jsme už byli.
Nám je jedno jestli bude pokoj se soc., i když vím že někteří s mimíškama by to uvítali,....
Pod stan určitě ne,... nemáme stan ani potřebné vybavení a ani auto, které by to vše uvezlo:-))) Přeci jen je nás hodně:-)
Napadla mě Horalka. Myslím, že tam byli pokoje i se soc. zařízením a pár bez. Soc. byli na patře a nebylo to tak hrozné. Navíc fajn výběh pro děti i posezení. Jen si vzpomínám ještě na tu nepříjemnou paní v recepci~t~ Ale ta už byla letitá a třeba už je v důchodu.

Tak ještě někdo povzpomínejte a třeba i něco nového. Z kraje září by to s počasím ještě mohlo jít. A snad by to šlo i vzhledem ke škole a práci, co?
Begonie 17189
1.6.2011 11:12:34
ja jsem taky pro srazik, ale obavam se, ze uz to nezvladneme zorganizovat. Jinak my jsme nenarocny, nam se libi vsude. Akorat pod stan nejedeme, protoze zadny nemame ~y~.

Od patku do vcerejska jsme byli na Sumave a fakt jsme si uzili. V patek sice cely den lilo, ale to nevadilo, protoze jsme prijeli az vecer. V sobotu bylo dopoledne jeste zatazeno, ale hrala jsem ve Strakonicich kuzelky, takze to byla spis vyhoda a odpoledne uz zacalo leto, tak jsme jeste stihli maly cyklovylet. A v nedeli a v pondeli to uz byla uplna pohadka. U Srni otevreli novou cyklotrasu, tak jsem to byli vyzkouset a je to tam tak nadherny, ze se nam ani nechtelo domu. Adamek uz krasne jezdi, teda, ne, ze by ujel 50 km, jako Ivci Verunka, ale 30 da v pohode. A vcera presne jak predpovidali - dopoledne jeste nadherne, tak jsme brzo (asi v 9 ~t~) vstali a jeli rychle na vylet a jen jsme dojeli, nahazeli kola na strechu a zapadli do auta, ta knastala silena prutrz mracen s kroupama, to jsme meli bvypocitany na minuty.

Presne tak jsem si to predstavovala, tohle jsem si po tom uceni zaslouzila. Ted jeste musim docmarat diplomku, o prazdninach se doucit na 2. statnici a mam pokoj. Uz nikdy nic studovat nebudu ~l~

Dneska je u nas na namesti naky detsky den, tak mozna s Adamekm vyrazime. Pry se da vyhrat zajezd do Disneylandu, to by me fakt nakrklo, kdyz tam pristi utery letime ~t~. A o vikendu prijede Luca s Mildou a Matysekem, tak jim musime prichystat nakej poradnej program, napr. jeste nebyli v prazsky ZOO, to je trestuhodny nedostatek.

Alco, t oje dobre, ze se Honzik drzi, hlavne, at se to vsechno vyresi pred skolou, kdyby mel tolik zameskat v prvni tride, to by mohl byt chudinka. Ja doufam, ze vydrzime vsichni zdravi do tohodle vikendu, Adamek s Matyskem se strasne tesi, to by je snad kleplo, kdyby to nevyslo. Ale zatim se nic nerysuje, krome toho, ze ja silene kejcham z nakych blbych pylu. ~q~
1.6.2011 9:55:47
Alčo, se srazíkem jsem pro ~6~
1.6.2011 9:26:03
Ahoooj,

Blani ještě jednou a tady ti musím vystřihnou obr gratulaci. Jsi pro mě vážně "úkaz", ale v tom dobrém slova smyslu. Jsi prostě naše jedničkááá~R^~R^

Jinak hlásím, že malý je zatím zdravý,... to je u nás úspěch. Sice ho trápí rýma, ale přikláním se, že je to alergií, taky ted zrovna trpím~n~

Co se týká domácnosti, tak co jsem už 4 týdny na nemocenské, tak máme uklizeno~t~ Ale jinak taky nic moc~d~ Co se stihne, to se udělá a to hlavní vždy o víkendu.
Ted v létě je to o to horší, že jsme hodně venku a doma se to hromadí~a~
Tak jsem někdy i ráda, že sprchne a můžu se vrhnout na hory prádla a tak.

Jinak se těším až už skončí moje nemocenská. Chceme vyrazit někam na výlet. Mám sice vycházky a to docela dlouhé, ale mezi 12 a 14 hodinou musím být doma a tak se na delší výlet jet nedá.
Na léto dovču neplánujeme, spíš výlety. Uvidíme jak to bude s prací a vůbec volnem.
Ale dnes jsem si povzdechla, že se nepodařilo domluvit ten sraz našich ledńáčků.
Je to škoda, protože už jsme se dlouho nesešli~d~
Tak mě napadlo, když nevyšlo jaro, co zkusit nějaký víned hnedle v září. Největší problém asi bude sehnat místo, že? Je problém se všem přizpůsobit a aby byli všichni spokojení.
Tak co se zkusit na něco podívat? Já jak bude chvilka taky něco pohledám a bylo by fajn to uskutečnit. Když už budeme mít školáky, co?

Tak zatím ~3~~3~~3~
31.5.2011 8:39:01
Ahoj,

já taky pořád nic nestíhám. Uklízí nám sice jednou týdně paní na úklid, ale stejně je furt čina. Prádlo už si beru žehlit do práce, protože doma na to prostě nemám čas, když přijdu v šest domů, jsem ráda, že něco ukuchtím nebo dám zase další pračku prát. A tak v práci, když je chvíli klid tak žehlím. Máme tu nově kadeřnici tak tuhle jsem žehlila v mezičase barvení :-)

Verunka je do školy stále natěšená. Jsme strašně zvědavý jakého dostane učitele či učitelku. Zda se splní náš požadavek a dostane oblíbeného pana učitele. Občas něco koupíme. Teď pořád vyhlížím nějaký pěkný polštářek. Mají se učit i na koberci tak ať prý nesedějí na zemi.

O víkendu jsme byli všichni v Třeboni. V sobotu jsme na kolech zmokli a mám z noto zánět močáku a ATB :-( Ale jinak v neděli bylo krásně tak jsme si to užili alespoň na penzionu. Máme objednané ještě tento a příští víkend. Teď už by snad počasí mělo být lepší.

Tak ahooooj a jdu se zapojit do pracovního procesu. Dnes bych si mohla pustit Markétu na rádiu a dozvědět se co je nového ~;)
makaz 31812
30.5.2011 21:42:51
Niki, vítej v klubu...U nás věčně neuklizeno..pořád mi vrčí pračka a sušička..psy venčím o půl desátý večer. prostě záhul a to už pátý měsíc a nějak se to teda zatím nepodalo~d~ O víkendu doháním a v pondělí pak v práci vypadám jako po maratonu~t~~t~

Jinak naše Emča se do školy těší..furt otravuje se čtením a vůbec se pořád na něco ptá..až mě někdy leze na nervy ~f~
A malej tříletejVilík je poděs a to doslova a do písmene..furt někam leze a skáče..Např u tenisovýho kurtu vylezl po pletivu až nahoru a pak chtěl sundat...Moje kamarádky z něj šílej..já už jsem v klidu je to kaskadér!!~8~
zítra jedou se školkou na výlet vlakem..doufám, že se mi Vilík v pořádku vrátí~;)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 11122  [Dalších 10452 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.