| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 11122  [Dalších 10162 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
14.1.2011 11:36:33
Tak tomu říkám výchova !!! http://www.youtube.com/watch?v=j6j-v1R8fAM&feature=player_embedded
14.1.2011 10:39:00
Blanko, jo jo. Pondělí plavání, úterý angličtina, cvičení, středa výtvarka, čtvrte plavání ráno + odpoledne a hudebka, pátek zumba. Nechcete se stavit až budete zase v Chrudimi do Brodu? To je už za rohem :-)

Kdo se hlásí na organizaci srazíku???????????????????

Begonie 17189
14.1.2011 9:56:05
Tyjo, kazdy den neco a nekdy i 2 veci? Tak to ja bych nezvladala. Me staci v anglictina (ale ta je ve skolce, takze nemusim nikam chodit), 2x tydne tenis a v sobotu plavani a tim koncim (ale tuhle sobotu jde plavat Jirka, pac mam kuzelky).

Ja jsem vubec ted naka desne unavena, asi to je tim blbym pocasim, vecer se snazim ucit, ale o pulnoci uz usinam, tak jdu spat. Navic Pravo zivotniho prostredi je fakt mooooc zabavny :-©. Jeste 2 zkousky a koncim (teda krome statnic, ale ty jsou az v lete), uz toho mam plny zuby.

U nas je to se skolou taky naprd. Jednak jsou vsechny pres sileny silnice a dvanak vsechny krome jedny naprd, takze se vsichni cpou do tyhle jedny skoly. Podle ceho to budou pri zapisu vybirat, to netusim, Adamek je sikovny a chytry tak normalne, mozna lehky nadprumer, ale to jsou ostatni deti taky a prece to nemuzou za tech par minut zapisu poznat. Zavazat tkanicku si umi, to je naucili ve skolce, adresu umi taky, akorat rika, ze bydli ulice Zizkov ~t~, neumi datum narozeni, akorat rok. Tuhle kvuli tomu skoro brecel, ze to neumi, tak mu rikam, rekni rok a ze to bylo skoro hned po jeziskovi a nebo se proste neuc, ze to bylo 29/12. No ale to zas zacal kricet, ze ted nema chut se to ucit ~l~, tak ho to asi zas tak nepali.

Ivco, ja taky myslim, ze by ted, kdyz jsou deti vetsi mohl byt srazik bezva. My byli o vikednu v Chrudimi u Lucy a bylo t ovazne super. Kluci si bezvadne pohrali, skoro jsme o nic hnevedeli, v sobotu bylo fakt hnusne, ta kjsme cely den stravili v Chrudimi (obed, muzeum, prochazka) a v nedeli jsme jeli lyzovat, skoda, ze to trvalo tak kratce. Planujeme i letni dovcu, tak to snad vyjde.

Kisli, tak date Klarku do skoly nekde v Praze a Paju do skolky taky tam? A to teda budes mit veselo, obe deti nove veskolacha a ty zacit s praci. Jako ja - Ada do skoly a ja snad skoncim skolu, tak tak do prace. Ale snad ti da Pavel naky ulevy ~b~

Alco, jak marodi?
14.1.2011 9:10:52
Kisli, tý jo, to je drama se školou. Ale taky budu Verunku dávat do osvědčené a chválené. A je fajn, že zůstaneš u Pavla, budete moci vše přizpůsobit dětem a to je hodně důležité.

Dito, ty kroužky a všechno jsou náročný. My to máme taky tak, každý den něco a někdy i dvě věci. Ale když já jí to tak ráda dopřeju. Plavání má teď 3x týdně. Přijdeme domů a padám.

Tak se jdu vrhnout do práce :-)
Kislice 42690
14.1.2011 8:53:01
jo, DITU, drzim Misce palce, at zvladne tu operaci ~s~~;((
Kislice 42690
14.1.2011 8:51:20
ahoj holky, tak diky za rady, akorat ja trubka to popletla a mam tu variantu na 4 roky :DDDDDD coz je supr, pac P.pujde do skolky az v zari, takze ja do prace taky az v zari a Ivco jo asi to dopadne tak, ze pujdu k Pavlovi, preci jen s tema detma a bez hlidani to je mensi zlo nez jit jinam, i kdyz zrovna min.tyden jsem dostala bezva nabidku na pul uvazku, ale uz od unora, takze ji postoupim kamosce, kterou prave propustili z prace, bude to mit ve vedlejsi ulici od skoly kam vodi deti, takze je nadsena a ja jsem rada, ze ji pomuzu...teda doufam, ze to klapne ~t~ kamos tvrdil, ze na pohovor musim prijit v podvazcich, tak jsem to tlumocila kamosce a nadsena nebyla...tak snad ji nebude vadit, ze on je takovej posuk (je to Pavluv spoluzak ze zakladky....) ~b~

taky gratuluji vsem cerstvym sestiletakum ~x~ ~;((

u nas jsou zapisy desne...jeden uz ma K.za sebou, teda testy a formalni probehne v utery a ten na tu vyberovou skolu, kam se hlasi asi 300 deti a berou 30 probehne v pondeli a tam jsme taky objednane na konkretni hodinu....jde to tam zkouset cele nase okoli, vsechny kamosky ktere zname, tak tomu nejak moc neverim, ze by nas vzali, nicmene i ta druha skola kam uz testy delala je supr,ale tam taky berou jen 26 deti a hlasi se jich tam mnohem vic....u nas je problem, ze skolu v miste bydliste nemame, tudiz spadame do vesnice, kam ji vozit nechci, kdyz P.budu vozit do Prahy...to bych se fakt nalitala a taky jsem na tu skolu moc chvaly neslysela...no uz abychom to meli za sebou, je to teda hroznej stres..nejdriv byl problem dostat ji do skolky, ted do skoly...noooo, vlastne uz to zacalo problemem s preplnenyma porodnicema, kdyz si tak vzpominam ~t~~q~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
14.1.2011 8:26:03
Dito,kolik měří teď nevím. Dlouho jsem ho nemeřila.Ale kupuju mu převážně oblečení 110-116. S tím,že ta 116 je většinou větší.Vlastně 116 má zimní věci.Ta váha aktuální je,vážila jsem kvůli něčemu Honzíka,tak chtěl taky.Ale máš pravdu v tom,že u vás díky tréninkům je to jiné.

Ivčo,ta aktovka je ta samá co měl Honzík v první třídě,akorát že nová a jiná barva.Jen je znát,že měl Honzík odklad.
Dita+4 18741
13.1.2011 20:49:18
Tak tkaničky Miška umí snad už od 4 let, ovšem Martin s nimi bojuje někdy ještě teď v 8~t~ a do teď by chtěl tenisky na sucháče.

Míšo a kolik Maty měří? U nás nejde o to, že by jí něco bylo, ale ona prostě přibrat nemůže skrz tolik pohybu co má, což se nelíbí ani mně ani dr., v tom se doma neshodneme~a~, já si myslím, že třeba 3fázový trénik je pro ni úlet~a~
13.1.2011 20:18:45
Blanko, já to tu sleduju pořáde. Musíme s tím něco udělat! Já se na tom facebooku taky nijak extra neorientuju.

Dneska jsem nás přihlásila na kurz pro předškoláky, snad se tam něco naučíme. S tím soustředěním jsme na tom docela bídně. A taky jí teda musím naučit adresu a zavázat tkaničky. Z adresy umí akorát jméno, příjmení a Havlíčkův Brod. Ulici ani náhodou. A tkaničky ty jo, to bude něco jí to naučit.

Míšo, Maty je celej ty. A aktovku má srandovně velkou.

Ty jo to snad jediný tady ještě nemáme aktovku!!!

A měl by se plánovat sraz, mohl by být perfektní, když už jsou děti velký.

Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
13.1.2011 19:21:09
Hezký večer,

Maty měl dnes testy školní zdatnosti ve školce,zatím jen od Matyho vím,že je na školu šikovný,jen má trénovat mluvení.Podrobněji budu zítra mluvit s učitelkou.

Dito,já tedy nevím,ale podle mě ta váha hrozná není. Maty má 15 kg a nikdo nic neřeší.Coby předškolák je ve tříde nejmenší.

K zápisu půjdeme v pondělí,nebo v úterý.

Oslavenec

Budoucí školák

[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 11122  [Dalších 10162 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.