| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 11122  [Dalších 10152 >>]
Begonie 17189
13.1.2011 18:37:01
Ja taky preju vsem sestiletekum!!!

Ach jo, me to tak mrzi, ze se to tu rozpadlo? Me ten facebook proste nevyhovuje, moc se tam neorientuju, nemam cas vsechno projizdet ~a~, tady mi to prijde nak prehlednejsi. Tak se mi pletou lidi, co vubec neznam, pak moji pribuzni, kteri resi uplne jiny veci, ach jo. VRATTE SE SEM!!!
makaz 31812
13.1.2011 18:02:27
Jo Ivčo..Jožu taky znám..~;) Teda to má Jirka dobrý takhle cestovat..~R^ Akorát vy jste samy..~7~

My jdeme k zápisu 21. ledna..mám papír co má umět předškolák:

dokáže se soustředit, umí se sám obléknout, včetně knoflíků a tkaniček,zvládne navlékat korálky i stříhat nůžkami, zná svoje jméno a adresu, rozezná barvy, artikuluje a vytváří věty, umí několika větami říct svůj zážitek, je schopen naslouchat, zapojuje se do her a respektuje pravidla, zná několik básniček a písniček..

Já myslím, že my jsem v pohodě...Emča už se těší jako blázen:-)
Dita+4 18741
13.1.2011 18:01:54
Ivčo, ptala se na jméno, příjmení, adresu, jména rodičů, tvary a barvy, skládala puzzle, přiřazovala čísla ke skupinkám věcí dle počtu, pak řadu čísel skládala za sebou, zvířata do svých domečků, zpívala písničku, hledala stejné věci....a už nevím, ale prostě úplně normální běžné věci~;)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
13.1.2011 12:33:39
Ahojky ve spolek, tedy ve společku:-) Už nás tu moc není a navíc ta účast,.....:-)

Přišla jsem jen poblahopřát všem šestiléťáčkům. Všem těm, kteří narozeniny už měli, mají i budou mít.

Hodně štěstíčka a hlavně úspěchů v prvním školním roce.

Nás čeká zápis 21.1. Paní učitelku už známe. Já ji tedy vidím denně v práci:-)
Honzík se s ní měl seznámit dnes, ale bohužel je marod a tak nebyl ve školce.

Ditu, super, že sjte přijatí na vaši školu a máte už známou učitelku.
A s tou váhou to snad nebudou hrotit co? Vždyt malá je drobá celkově a už od malinka.

Jé Makaz tak ty už makáš? Super, tak at se ti daří a at se co nejdříve zajedeš.

Ivčo, tak se drž, brzy se ti Jirka vrátí.

Jdu kurýrovat marody, mám doma tři,... tři chlapy.~q~~q~~q~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
13.1.2011 12:29:18
Dito, co se teda u zápisu po dětech požaduje?
Dita+4 18741
13.1.2011 11:53:42
No ale dnes nám teda paní dr. vyhrožovala výkrmnou-ozdravovnou,(byli jsme na předoperačním). Nelíbí se jí ani trochu jejích 14,5kg~a~.
Dita+4 18741
13.1.2011 11:48:44
No tak tady ta škola je hned u domu, tudíž sem patříme, takže ns vzít musí a protože tu paní učitelku jakožto Martinovu třídní znám a vím, že bude mít prvńáky, tak jsem si vyřídila i to, aby byla Miška v její třídě, protože jsem s ní moc spokojená a ona si po Martínkovi oddychne~j~~t~, ten je divoch, co vyrušuje a všechno komentuje...., Miška je opak, ta se stydí.

No a zápis u nás ještě ofiko nebyl, ale protože jdeme na tu operaci, tak bychom zápis příští týden nestihli, tak nás učitelka zapsala včera při příležitosti dnu otevřených dveří, kdy budoucí prvňáci plnili úkoly a tak. Jinak ale zápis proběhl úplně klasicky, se vším všudy.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
13.1.2011 10:50:17
Dito, gratulujeme !!!
Begonie 17189
13.1.2011 10:50:16
Dito, to vam rekli tak rychle?

My jdeme k zapisu az 20/1 a pry nam ani hned nereknou, jestli Adamka vubec do ty skoly vezmou ~a~, to teda nevim, kdy se dozvime. Jakou bude mit tridni, to uz vubec ne. Tak nevim, jak budu resit, kdyby ho nahodou nevzali. To uz samo budou pryc i zapisy do jinych skol, tak bysme to museli resit nejak dodatecne. Ale doufam, ze to nenastane, prece nebudu davat uplatek, aby se dite dostalo na ZS. ~l~

Navic jako na potvoru nam presne na na 20/1 (u nas se totiz na zapis registruje) na tu samou hodinu objednany k doktorce, na kterou jsme fakt dlouho cekali, ta kted musim jedno preobjednat. Ach jo.
Dita+4 18741
12.1.2011 22:02:31
Ahoj:-),
dnes jsme byly u zápisu, tak už je Míša zapsaná a bude mít třídní tu, co měl vloni a letos Marťa.
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 11122  [Dalších 10152 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.