Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
12.1.2011 21:15:16
Sakryš, odeslala jsem to dřív.
Makaz, Joža bydlí v Cerekvi kousek od našich, s jeho manželkou Monikou se znám dobře Jinak Vysočinu posloucháme skoro nejvíc Jirka je opět na cestě do Brazílie, byl doma tři týdny. Včera večer v 18h se dozvěděl, že odlétá a dnes v poledne odjížděl do Prahy. No děsný. Před chvílí jsem si s nim psala, byl právě v Paříži. Teď už je v letadle do Brazílie do Sao Paula, let bude trvat 12 hodin. Pak ještě přestoupí na let do hl. města Brazílie, které se taky jmenuje Brazílie, to je let na dvě hodiny. No a nakonec dvě hodiny cesta autem. Snad dobře dojede, jsem jak na trní. Verunce jsem dala dárečky k zítřejším narozeninám už dnes, protože zítra máme nějaký program, tak aby si to užila. Dostala od nás dvoje pet shopíky a hraje si s tím od šesti hodin. \to se snad ještě nestalo, aby si s něčím takhle dlouho hrála. Normálně touhle dobou už dávno spí, ale nechce se mi jí ani vyrušovat jak je hodná. Zdá se mi, že se nám ty děti nějak rychle mění. Taky už jsou vaše hodnější a soustředěnější? |
|
|
12.1.2011 21:04:48
Makaz, už jsem tě vypátrala a akorát jsem tě slyšla jak se loučíš. Tak zítra
|
| makaz | 31812 |
|
|
12.1.2011 19:35:40
Ivčo od devíti do 13 hod...94.3 FM...nebo na pc www.radiovysocina.cz
Jsem z tojo nějaká zničená!!Taky jste to měli s nástupem do práce?? A dokonce já..takový spáč, a nemůžu v noci spát..tak jsem pak unavená ještě víc No snad se to zlepší..nebo zkolabuju ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.1.2011 14:39:49
Ja myslim, ze nemusis, ze ten duben jeste za tebe plati stat. Ale za to nic nedas - zeptat se primo v pojistovne, oni ti to reknou urcite lip nez ja.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
12.1.2011 13:17:07
BLANI, když si takový odborník, tak já mám taky dotaz. David bude mít 3.roky 19.dubna a já půjdu do práce až od 1.5. Musím to na té pojišťovně hlásit ?
|
| Begonie | 17189 |
|
|
12.1.2011 11:14:19
Jo a socialni si platit nemusis, to je na tobe, povinny je jen zdravotni. Takze bud ho za tebe bude platit stat, ale to musis byt hlasena na pracaku, nebo si ho musis platit sama - je to neco pres 1000 Kc za mesic.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
12.1.2011 11:13:11
Kisli, rozhodne ti z pracaku zadny dopis neprijde, tam si musis dojit sama. Jinak stat za tebe plati zdravotni pojisteni do 15 let, kdyz se staras o 2 deti - teda tak to aspon bylo, od letoska je hrozne zmen a ja je jeste neumim, na zkousku jdu az 10/2
, pak uz na to budu odbornice. Jak je to se socialkou, to uz si nepamatuju, ale myslim, ze jsem nic neodhlasovala, ze mi prestali davat prachy sami, ale ja mela 4letou variantu a stejne jsem jim furt nosila kazdy mesic (od zari do prosince) papir, ze Adamek je fakt ve skolce jen 4 hodiny denne. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
11.1.2011 21:04:56
Kisli, určitě si tam musíš dojít, tuším. Aspoň před dvěma lety, když jsem to řešila, jsem se musela dostavit a rodičák odhlásit.
|
|
|
11.1.2011 17:09:34
Makaz, já si kolikrát pustila Vysočinu a vůbec jsem tě ještě nezastihla. Kdy máš vysílání?
|
| makaz | 31812 |
|
|
11.1.2011 16:26:17
Ahoj v novém roce..tý brďo Kisli..mě taky nic nepřišlo..ale já jsem v klidu..v práci to za mě řeší..
Radši někam brnkni..ať pak nedoplácíš nějáký sociální a zdravotní... jinak pracuju a děti samozřejmě pokašlávají!! Mě klepne.. ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.