| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 14500  [Dalších 13470 >>]
Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // 21662
18.9.2007 21:51:58
Ani jsem to nemyslela jako hádanku, jenom jsem se chtěla pochlubit, jakou parádku jsem ulovila pro Máju ke křtinám :).

Bohužel tady bylo ticho a já zmizela na cvíčo a teď už asi padnu do postele, protože máme teď nějakou spací krizi a děti se mi budí v noci na střídačku tak 10 - 12 x za noc, takže jsem totálně vyřízená. Matík to má jako reakci na očkování a Máju zase zlobí zoubky a s tím spojená rýma...
Mně včera přišlo konečně rozhodnutí o zapsání našeho sro do rejstříku, takže hurá....a dneska mi přišla pozvánka na příští týden na složení advokátního slibu...tak už mi to začne :), docela se těším. Víc zítra...
Renítko 6264
18.9.2007 20:23:49
Laura - skoda, ze sme na seba v Chorvatsku nenarazili, to by bola velka nahoda, ale stava sa :o) My sme v Promajne uz skoro doma, domaci ani nikto sa k nam preto nesprava hamizne :o) Oficialne prenajmy apartmanov v "nasom" dome su 80-100 kuna/noc, my sme platili 50 kuna, o hamiznosti teda nemohla byt ani rec :o)
Zatial sme tam spokojni, a s detmi ocenujem to zazemie co tam mame, nehladame preto nic dalsie, na oddych to staci a stale je co objavovat :o)

Prajem, nech sa v salone dari, je fajn ze tym zijes :o)
A ta klucna kost! Super vysledok!
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
18.9.2007 20:23:39
No Mája je jasná. Krásná princezna!!!! :o))
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
18.9.2007 20:23:17
Ahojda,

lauro ahoooj, ty jsi ďábel, drž se!! ať ti to všechno šlape!!

Deni, myslím, že jsi to napsala moc pěkně! Mě to nepřijde nijak drsný, nebo tak, prostě dobrý :o)
pipka pipka 44046
18.9.2007 20:08:43
Taky tipuju Máju!

Lauro-ty jsi žena ne činu,ale činů!!!
Kačko-já vim,ale zase.-V pátek jsem s ní mluvila,omluvila jsem máru a brala mu úkol-mohla mi to připomenout.A taky,Mára od minulýho týdne děsně mrká-jako tiky-tak jsem s ním byla u Phdr.Taky říkal,že paní učitelka strašně křičí a ta phdr.říkala,že o týhle uče už slyšela-má prý takový pronikavý hlas...Vim,že Mára není andílek,ale trochu mě to teda štve:((.
A vzkaz jako pro nějakýho slabomyslnýho neplatiče-to neni nic pro mě.Dufám,že Mára nic neodnese:(
* Kačka * 70429
18.9.2007 19:58:56
Teda Maja je ale princezna...to to leti :o]]]]]]]]
Moc ji to slusi :o]]

Lauro, dobre ,ze jsi spokojena.A vsechno zvladas.jsi sikulka :o]]

Dik za optani :o] Tom ma horsi nalez na eeg, zase nas strasi zachvatem, ale nastesti zatim zadny nema !!!! Takze se asi bude muset menit lecba,tedy spis leky .Tyhle asi nestaci :o{{ Uvidime za 3 nedele .

Renítko 6264
18.9.2007 19:35:50
Ahoj,
podla veku tipujem Maju, kedze Renatka tu uz nedavno bola... :o)
Krasne satocky, co to bolo za udalost?
Laura TDV 16876
18.9.2007 19:34:04
ahoj ženský!!!
dlouho jsem se neukázala, bo mám fakt frčák. Jak jsem začala dělt v topm salonu a do toho mám ty gylové nehty, taxem uhoněná, ale spokojená. Zatím zvládám i děti a domácnost, snad neskolabuju:O(((( vždy si sednu až večer kolem 20h do té doby, fakt lítám.
Chorvatsko se vyvedlo, ale poslední 4.dny bylo ošklivo. / Rení, byli jsme v té době, co vy a skoro na stejném místě, byli jsme v Orebiči a také jsme si udělali výlet do Dubrovníku/. Jen příští rok už asi do Chrovatska nepojedeme, docla nás zklamali chorvati a jejich hamižné jednání. Hodně nás láká Egypt. Kéž bysme na něj našetřili.

Jinak Davídek je ok, ta klíční kost, byla za dva týdny zahojená, že by léčitel????? kost je úúúplněě rovná. Ortézu měl mít 5týdnů a byli jsme varováni, že rovně ta kost většinou nesroste.

Deni, napsala jsi to podle mě dobře, také bych tak odepsala.

Kačko??? co je s Tomem??? co řekli na neuru???? nezvládnu dočítat.

Lenculko!!! ty vado!!!!!! super fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Princezna
  • 
18.9.2007 19:05:35
Princezna
  • 
18.9.2007 19:03:04
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 14500  [Dalších 13470 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.