Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jasmin | 20297 |
|
|
18.9.2007 17:55:15
Deni ahoj.
Ja pracuji na fotoknize,tak moc nestiham :o{ K Marovi, asi bych to tak nehrotila.Ale chtelo by se mi :o]] Pozdeji jo, ale na zacatku skolniho roku, bych to nechala,nevis jaka jeho uca bude,at mu pak nedela problemy :o{ Kamosky kluk mel v prvni tride problem a ona se hodne drzela aby do ni nesla, ona si to pak totiz ventilovala na detech :o{{{{{ Nastesti kluka z jejiho dosahu dostala ,ale chudaci ostatni deti :o{{{ Jo a Laura se nekde coura...asi v praci :o]]] Ona nakoukne :o] Snad ??? |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
18.9.2007 14:56:07
Halo halo,kde všechny jste???
A nevíte co je s Laurou? Holky,já dneska něco udělala a nevim jeastli je to dobře nebo špatně. Mareček se ve škole fotil,dneska.V notýsku měli napsaný,že se budou fotit a bude to stát 130.Já jsem nějak měla dojem,že se to zaplatí ráno v šatně-kde bude učitelka vybírat a pustila to z hlavy. Dneska přinesl Mára zápis-"Vybíráme na fotografie 130 kč(všechny děti už mají zaplacené)" A já jsem se neudržela a odepsala:"Omlouvám se,myslela jsem,že to vyberete jednorázově ráno v šatně.Napravím to.Že mají všichni ostatní zaplaceno,je potěšující informace" Manžel nadává ať to vymažu-mě ani nehne.Co mi to má co psát,vždyť se ani neznáme.Tak si to může nechat-co myslíte??? |
| mumumu |
| • |
18.9.2007 9:58:19
Ahojky od našich!!!
Nestíhám vás klasicky dočíst... Rossmanna taky nestihnu... Kačko, teď jsem zaznamenala vaše blbé zprávy z neura, tak moc držím pěsti, aby se to přeci jen obrátilo. Na Tabíky se těšíme, budeme doma až po 23.9., adresu pošlu pak :-). Jsme nachrmlaní celá rodina, Honzíkovi tahám z nosu obr zelenáče, já mám něco na průdušnici, Jindra v nose a Kuba už v noci taky dostal kapky, klasika :-). Ale jinak jsme happy. Hřiště v Harrachově jsme nakonec navštívili, i bobovou dráhu a lanové centrum. Vše bezva, snad časem dodám i fotky, teď se jdu věnovat rodině, nechci tu moc vysedávat u tátova PC, tím spíš, že si tu o mně myslí, že ho zapínám tlačítkem "reset" a vůbec ho chci zřejmě rozbít :-))). No comment :-). |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
17.9.2007 18:16:21
Jo a když chcete poslat víc knih, musíte každou poslat přes jinkou registraci..:o(( u DM to šlo přes jednu..
|
|
|
17.9.2007 17:52:39
Renýsku, už jsem na to přišla, ač jsem Dm knihu odinstalovala a zase nainstalovala tu Rossmanovskou, pořád jsem tam měla DM, tak jsem to nainstalovala do jinýho adresáře znovu a pak už tob šlo. Asi si to někde pamatovalo ty déemácký soubory, přestože to bylo odinstalovaný...
|
| Arni | 19497 |
|
|
17.9.2007 15:36:07
Tynko, mne to pise take, auuu! Delam specialni pro tchynku k narozeninam, ta je paradni, bude z toho unesena, ale co s tim ted, zkouseli jste to uz nekdo???
|
|
|
17.9.2007 13:19:30
mě to zas píše NEPLATNÝ KUPON když to chci objednat a zadám tam to heslo FOTOKNIHA :o((( nevíte někdo?
|
|
|
17.9.2007 13:13:11
kačko, přijde mi to úplně stejný...
|
|
|
17.9.2007 13:12:24
Gedzitko, nejsi těhudementní :o)) já řešila minule to samé...
Nahoře na liště je zelená fajfka - Možnosti - na to klikni, otevře se ti okno Nastavení a v tom spodním řádku "zvolte adresář z něhož se má spouštět průzkumník" si nastav aktuální složku, ze které ty fotky budeš tahat, dej OK, zavři ten program, otevři znovu a budeš to tam mít. Ne strom, to se mi teda nepodařilo, ale alespoň tu složku s fotkama... snad se ti to povede... |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
17.9.2007 10:17:34
no jo. uz mam opravdovou tehudemenci. V helpu k fotoknize je na zalozce Obrazky se vam vlevo zobrazi struktura adresaru. Jeste bych kousla, ze misto obrazky tam ma byt Fotografie, ale ze se mi tam zadne adresare nezobrazi (jen vyber z moznosti Aktualni slozka/Schranka/Vysledky hledani, to uz jsem v koncich. No nic, budu badat, treba to do toho 23. vymyslim.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.