Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
17.9.2007 9:41:36
Ahoj holky. Tak dneska uz pekne z domu.
Lencun - fotka Terky uplne uzasna. Momentky jsou nejlepsi. Terda ma takovy svudny pohled, v puberte to budete mit tezke, dvere se u vas netrhnou ;-). Diky za tip na fotoknihu. Nejdriv jsem o to nemela zajem, ale kdyz jsem si prohlidla tu tvou, tak me to docela oslovilo. Snad ted budu mit cas to taky zkusit. Jenom uz v posledni dobe tolik nefotime, tak nevim, jestli bude z ceho vybirat. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
17.9.2007 9:25:48
Lenculko, Terka je nadherna holcicka, uplna umelecka fotka.:o]] Vubec neni videt, ze by byla ulitana .. A tu vlasy,nadhera :o]]
Deni mylim ze Lenculka to popsala skvele. Tenhle tyden ,uz si je musim vyzvednout :o]] Holky na tu fotoknihu z Rosmenna,jsme koukala,program si stahla,ale zda se mi nejakej omezenej oproti dm. Tak je to podobny, nebo horsi,nebo jsme jen spatne koukala ???? Hlasky jsou teda super, jsem se zasmala ...Magdo :o]]]] Magdi ,ty take uzivas Ten zeleny zazrak ? Dej vedet jak to chutna a jake mas pocity...prosim :o]]] |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
17.9.2007 8:59:44
kecám, včera jsme tam byli :o))
|
|
|
17.9.2007 8:56:58
Leči, kolombo, dík za tip na další fotoknihu zadáčo :o)) už zase dřepím na PC a tvořím :o)
|
|
|
17.9.2007 8:56:14
Ahoooj po víkendu!! :o))
Magdo super hláška a popoháním ostatní - hokýýý no táák přidejte se, ať je sranda, posouvám termín do pátku!! :o))) kikísku čauky! :o) jen si užívejte příroy, dokud je pěkně.. My byli v sobotu v Bedřichově, bylo nádherně, stromy už se začínají barvit, tak v kombinaci s tím sluníčkem to byla paráda! :o) V pátek jsem byla na oslavě, M. hlídal a uspával, docela o zvládnul, ale byl s toho nějakej strhanej :o)) |
| Magda77 | 13048 |
|
|
17.9.2007 8:32:43
ahoj!
tak jsem se taky vyšťavila a přispěla "vtipným" textem do soutěže:) bylo to těžký, ty co už jste tam daly jsou tak dobrý! :) zapojte se všichni, ať je legrace! lenčulo, terezka je na tý fotce fakt jako modelka! a nevykládej, že je to momentka. určitě jsi jí před focením dělala kompletní styling, odbarvovala vlasy, foukala, make-up,.... ;) tak se nám včera vrátila tchýnička. dovezla klárce porcelánový servis pro panenky. což o to, je to krásný, ale já bych to takhle malýmu dítěti nekoupila. klárka si teď nechce s ničím jiným hrát, a my abysme ji jen hlídali... kikísu, venkovanko:) už se vraťte do civilizace, ať nám tam nezvlčíte;) |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
17.9.2007 5:06:12
Dobré ránko všem ;-)
Deni fotokniha – jsou to zpracované fotky do „sešítku“ Probereš si své fotky – vybereš a vložíš do nové složky – bez úprav, zmenšování!!!... na netu /na stránkách rosmena, Dmdrogerie/ si stáhneš prográmek – rozbalíš a nainstaluješ... No a pak zjistíš co všechno se s ním dá dělat – je to jednoduchý – můžeš si vkládat fotky jako pozadí, přidávat text, otáčet – dělat různé efekty.. V programu si navolíš formát knihy + počet stran – přečti si podmínky – rosmen to bude mít určitě stejné jako Dmko = 26stran 13x14 cm!! Ostatní formáty jsou placené!! ale to vše se dočteš na jejich stránkách.... Já nějak to vysvětlování neovládám – snad to pochopíš – nebo mě někdo doplní? ;-) Musíš to zkusit , třeba že to vypadá složitě :-D Nakonec knihu přes net odešleš vyvolat a celé to máš zadarmo..... :-D Val jsi doplněná – drž se ;-) a užívej uletí to jako voda.. když já si vzpomenu jak se mi to těhotenství hrozně táhlo – těšila jsem se na termín.. :-D a teď jsou ta vaše těhu nějak krátká :-D :-D :-D Ahoj Kikísku ;-) ad fotka – myslím, že patří mezi mé nejlepší úlovky – Terka zrovna dořádila na Hipodromu, je špinavá, spocená, ulítaná, ale děěěsně moc spokojená :-D :-D :-D |
| Kikisek | 18355 |
|
|
16.9.2007 19:36:16
Ahojky holky, po dlouhé době zdravím i já, my zatím stále venkovani a musím se přiznat, že návrat do Prahy pro mě bude "těžký".
Dočítat nestíhám, takže jen doufám že se všechny máte v rámci možností dobře. Jinak Valentině gratuluji k těho...myslím, že jsem tě potkala na Černém Mostě i jsem zdravila, ale asi jsi mě nezaregistrovala, míjeli jsme se u Dmka. Tak hlavně, ať máš pohodové těho. U nás jinak vše při starém, Š. klasické dítě v jejím věku, někdy pěkně zlobí, někdy rozumná, ale to asi znáte všechny. Mějte se moc hezky. |
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
16.9.2007 19:27:08
Lencul, muj termin porodu je 31.1.
Jinak mas holcicku jak ze zurnalu, fakt kocka. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
16.9.2007 17:18:56
Kačko-a nepřibalil tě,co:)!Já bych taky někam jela až bych plakala,nejlépe si odfrknout od dětí-aspoň na den dva:)))))!
Holky,já jsem asi uplnej analfabet,ale nemohla byste mi to některá drobet vysvětlit co to je fotokniha,jak se to dělá a tak-nebo kde to najdu?Omlouvám se,ale bude vás hřát pocit,že jste pomohly slabší retardované spoluobčance:).Já jen,že to tady frčí-a chci taky něco zadarmo:)))!!!!! Blondýnka kočinka!!! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.