Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
16.9.2007 12:15:42
Ahojky ..
tak vám jdu dát zase další echo ;-) pokud jste si někdo ještě nevšiml v denících ;-) OD zítra 16.9.2007 JE AKCE NA FOTOKNIHY ZDARMA U ROSMENA Určitě to stojí za to.. trvá to myslím do 23.9 Musím uznat, že od Dmka jsou moc hezké – co jsem odesílala v „první vlně“ - první den, tak kvalita je perfektní, později už nic moc, ale i tak to docela ujde... ;-) za tu cenu ;-) Udělala jsem /na Týnky pošťouch/ tabulku na narození Gedzitky miminka – tak prosím pište vaše termíny do vzkazů ;-) Týnko děkuji za pochvalu Terezky - vlásky má opravdu kouzelný, jen se stále nemůžeme zbavit těch prokletých šupinek /seborea/ prý jí to do 8.měsíců věku zmizí :-( no nějak se jí to drží :-( ) - hlavně, že to nesvědí... Valentino tebe prosím o termín porodu;-) a pokud se objeví další těhulka – co by chtěla přidat do tabulky ;-) ať se zapíše do vzkazů v deníčku /ať víme kdy půjde „do tuhého“ :-D mějte se krásně, užívejte úžasné počasí – to je přesně podle mého gusta – chladno, nepršavo – mohlo by to zůstat celoročně :-D :-D :-D zdraví mosťandy Lencula s Terezkou ![]() |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
15.9.2007 22:00:17
Reni dekuju, uz tu v tom lezim a koukam. Laka me Podhajska, tam by mohlo byt jeste teploucko a na druhou stranu se mi styska po horach :o]] Jak se asi rozhodnu ???? :o] Teda muzicek o tom jeste mnoho nevi, on by chtel to more...
A s tou stravou si me teda dostala, na svacinu tatranka ;O{{{{ Ja bych byla pro zdravou vyzivu ve skolce ,tak jak popisujes,prilohu k priloze,bych brala . Jo Magdi, ja taky ne.:o{{{{{{{{ Zkousela jsem se pribalit,ale netusila jsem, ze firma plati prvni tridu . Moc mu to preju :o]]]]]]]] A opozdeny start,jsem snad jeste nezkusila ,ale laka me to. |
| Renítko | 6264 |
|
|
15.9.2007 21:41:36
Magdi - oficialne od septembra 2008, neoficialne uz par deti 2x tyzdenne chodi ;o) Zapis bude od konca aprila kym sa nenaplni stav...
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
15.9.2007 21:38:58
kačko, teda ten se má. tam se asi jentak nepodívám. a první třídou, to je luxus:) tak záviny se povedly, snědlo se to na posezení. chleba jsem už pekla 2x, a taky úspěšně. dneska dělám poprvé s odloženým startem, tak se trochu bojím, co bude ráno za překvápko:)
rení, a kdy se chystáš tu školičku otevřít? škoda, že nebydlíte blíž, hned bych tam klárku přihlásila:) |
| Renítko | 6264 |
|
|
15.9.2007 21:17:47
Isis - jedalnicek chcem konzultovat s rodicmi...pochybujem ale ze vedia co je pšeno a podobne...Nechcem ich podcenovat, ale vacsina je orientovana trosku inak :o)...
(Priklad jedalnicka mnohych mamin v okoli: ranajky - cerealie Nesquik s mliekom, desiata Horalka, obed - omacky, rezne, cez sezonu vyprazany karfiol - to uz maju pocit ze jedia zeleninu, olovrant zasa nejaka sladkost, ked je sezona jablk tak mooozno jablko, na veceru chlieb s maslom a salamom, pastetou, medom, nutelou... :o((( To je uplne bezne... So zdravou stravou budem musiet zacat opatrne, budem to podavat ako prilohu k prilohe alebo oblohu :o))) A v stredu sa konecne dostaneme do Hodonina, tak ti poletia peniazky z najblizsej posty, prepac ze to tak trva... |
| Renítko | 6264 |
|
|
15.9.2007 21:10:26
http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
15.9.2007 17:58:30
Holky moje mile , prosim mate nejaky tip na ubytovani na Slovensku, spis na severu, pobliz termal. koupaliste. Hory ,lesy ,koupani a nejlepe i s jidlem a vhodne pro deti. Co vam budu povidat ;o]]]]
Chteli jsme letet do Tunisu ,ale ted s Tomem nevim a moc si na to netroufnu. Radeji bych pobliz,kdyby neco ,at se muzem vratit. Dekuju :o]] |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
15.9.2007 17:51:33
Magdi ,DH leti do Ameriky. Arizona,Phoenix. Bude tam 2 dny pracovat a pak si uzivat. Je na ceste a je nadsenej,leti prvni tridou :o]]] Moc mu to preju :o] Ale styska se mi :o{{
Ty jsi teda pekarka, a chlebik jsi uz zkousela ? |
| Magda77 | 13048 |
|
|
15.9.2007 11:57:10
pěkné poledne! dítě už spí, vstávalo v 6, tak odpadlo bez oběda:)
kačko, a kam ti odjel manžíl? nějak jsem to nepostřehla, kam ho vyslali. pečka super! právě se mi v troubě pečou ty bagetky a zadělávám na závin pro odpolední návštěvu, jen mám pořád dilema, jestli tvarohový nebo jabkový, tak asi to udělám na půl - a zavděčíme se všem;) a zítra se nám vrací tchýně, jéé to bude radosti... teď dávali v tv o solných jeskyních, tak asi začnem chodit... renýsku, tak už jsem včera dostala balíček a poctivě piju! písnu ti ještě mejlík. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
15.9.2007 8:58:27
Je a koukam jej uz je Zuzanka velika ,to to leti ;o]]] Gratulujeme k zoubku. Isis , zkusili jste nakonec toho homeopata ,nebo ne ?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.